Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szatyneczkaaa

nowotwór i złe samopoczucie

Polecane posty

Witam U mojego taty wykryto złosliwego nowotwora żołądka. Żoładek mu usunięto i teraz musi jeszcze chodzić na naswietlania i przyjmować chemię. On ma czasami takiee jedno dniowe goraczki i lekarze nie wiedzą dlaczego. Goraczka sama mu spada po jednym dniu, bez srodków farmakologicznych. Skad ta goraczka? Czego może byc przyczyną? Czy ktos zna podobna sytuację?

Gość goraczka pojawia sie wtedy
gdy organizm walczy z infekcja. Dlatego nie nalezy jej zwalczac, no chyba,ze zagraza zyciu. Organizm usuwa toksyny z organizmu przez pocenie sie i nszczenie intruzow przez wysoka temperature.

Gość olaaaaaa
Mój Tato też miała nowotwór tyle że płuc i też miewał takie gorączki bardzo często... brał pyralgin, przy nowotworach to normalne

Gość mój tata tez miał
przy raku jelita grubego. Mineło jak wyzdrowiał. Przy chemii już nie miał, po operacji mineły

Gość moja mama choruje na ziarnice
złośliwą,więc wiem że od 7 do 12 dnia po chemioterapii mogą występować wysokie temperatury i wtedy niezwłocznie powinno się zgłosić do lekarza, zrobić morfologie i OB. Wtedy powinni ustalić co jest przyczyną wysokiej temperatury. Na pewno to nie jest normalne.

u mojego taty był lekarz i rozłozył rece. Ja tez twierdze ze powinien zrobic badanie OB zeby sprawdzic czy nie ma akigos stanu zapalnego po operacji. dziekuje za miłe słowa wsparcia...