Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Moja dziewczyna jest dziewica ... ma regularny okres(tzn okolo 28 dni) ostatnio poszlismy na impreze i jeszcze przed dzien miala okres ... uprawialismy pettnig czyli moj czlonek ocieral sie o jej narzad plciowy ... nie doszlo do stosunku ... teraz no niestety pojawil sie stres o ciaze ... Mam nadzieje ze niepotrzebny ... prosze Was powiedzcie mi czy mozliwe jest zajscie w ciaze w tym przypadku ??Dni po okresie sa jak mi wiadomo nieplodne a zwlaszcza gdy ma sie okres regularny( kolo co 28 dni) Prosze o potraktowanie powaznie tego tematu .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No prosze napiszcie cos ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabior Napisano Lipiec 4, 2007 nie masz sie czego obawiac... zajscie w ciaze nie jest taka prosta sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 mialam taka sama sytuacje rok temu na wakacjach... nie chce nawet przypominac sobie co przezywaalam psychicznie, ale teraz jzu wiem ze nie potrzebnie.. jak dzien przed miala okres to nie bylo jeszcze dni plodnych (ale istnieje mozliwosc ze plemniki przezywaja nawet do 5 dni ) ALE same nie wejda do srodka !! gdybys wkladal jej palca - a wczesniej dotykal penisa to ... moze byc... prawdopodobienstwo ze sie dostaly.. istnieja przypadki ze dziewice sa w ciazy - wlasnei przez nieostrozny peeting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No niby tak ale najgorszy jest stres teraz i czekanie do miesiaczki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 po tygodniu dla spokoju niech sobie zrobi test...moze to was uspokoi...pamietaj ze sa wakacje ... okres wtedy szaleje - a juz wogole jak np zmieniasz klimat (wyjazd nad morze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Wiesz staralem sie kontrolowac wszystki nawet wydobywanie sie tego plynu ejakulacyjnego i mysle ze w tym przypadku nic nie cieklo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 i powiem Ci jeszcze ze doskonale rozumiem co to jest ten stres.... aaa juz wogole ten strach..jak codziennie rozbierasz sie do kapieli i mysl ze ... w Tobie rozwija sie dziecko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A mam pytanie co przezywalas podczas tego stresu ?? jakie mialas objawy tego steresy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 pamietaj - one same do srodka nie wejda... ja mialam gorzej po poprostu niepamietalam wogole co sie dzialo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No nie wspolzylismy wtedy i mozna powiedziec ze nie mialy jak tam wejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A moglabys mi opisac ten stres ?? prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Nie ma szans na cięże -wyluzujcie oboje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 to bylo szalenstwo... totalna zamuła..ze tak powiem ... jakby odciecie od rzeczywistosci..wieczna mysl ze jestem w ciazy... ktos cos do mnei mowil aaa ja zero kontaktu..najgorsze jak byly male dzieci...poprostu stalam i patrzylam.. wieczne sprawdzaneiw toalecie - a moze juz dostalam :/ i ciagle mi si echcialo ryczec... potrailam siedziec i poprsotu sie rozryczec... to bylo straszne na szczescie poszlam do ginekologa po tym jak nie dostalam okresu (ok 2 miechy si etak meczylam) i rozwialo to moje obawy... nie dostalam go chyba przez ten stres... moglam nic nie jesc ... poprostu te mysli mnie zabijaly;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 do uppppppp- a !!! Ale wiesz jaki jest stres i czasami czlowiek nie kontroluje tego co robi .... glupotka !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaang Napisano Lipiec 4, 2007 nikt nie jest wstanie tego zrozumiec kto nieprzezyl czegos podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Wasz przypadek absolutnie nie skonczy się ciążą -dlatego smieszą mnie wasze obawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No wlasnie czytalem ze w takich sytuacjach to okres nie przychodzi z powodu tego stresu i chyba sam sie musze z dziewczyna na takie cos przygotowac bo codzien sa nerwy ... moze ja tak tego bardzo nie przezywam jak ona ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No tak wiem ze moga smieszyc ale stary zrozum jak to jest ... ja tez sie mam nadzieje z tego bede smial ... =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Będziesz się smial na bank !!!!!!!!!( aha i jestem kobietą ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ale powiedz mi jak mam dziewczynie to wytlumaczyc ze nic z tego nie ebdzie ... probuje ale wiesz jakie sa kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 do uppppp- ki =) Przepraszam najmocniej =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ale powiedzcie mi drogie Panie jak mam o tym pogadac z dziewczyna zeby juz sie niedenerwowala tak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Sama powinna wiedziec że nic z tego nie będzie ! Nie byłes przecież w srodku ,nie doszło do stosunku do wytrysku a zresztą ten dzien w którym się to stało nie był płodny Nie ma żadnych szans!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Arku spij spokojnie !!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asianag Napisano Lipiec 4, 2007 to i tak niepomoze.. mnei pocieszaly moje wszytskie przyjaciolki..juz zasypywaly mnei takimi argumentami ze t o niemozliwe ale ..to i tak siedzialo we mnie... nawet juz mi test kupily - ale balam sie poprostu go zrobic.. wiesz musisz ja pocieszac i trzymac na duchu - ja sobie nawet wkrecilam mdlosci itd... to bylo straszne -najgorsze ze to bylo z nieodpowiednim chlopakiem... ehhh aa najsmeszniejsze to ze kumpele tak mi doradzalay a miesiac pozniej jedna zrobila t o samo ale w tym przypadku skonczylo sie na ESACAPELLE ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Po tej rozmowie naprawde duzo do mnie doszlo ... i musze powiedziec to mojej lasce ... Dziekuje Paniom=) Milego dnia zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asianag Napisano Lipiec 4, 2007 dobrze ze ktos moze uczyc sie na moich bledach :) wzajemnie:) pozdrow swoja laske :) bedzieee ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 No wlasnie w sprawie tych mdlosci ... to wlasnie moja dziewczyna tez jak tylko sobie o tym pomysli to juz ja zbiera ... to jest caly ten stres wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Dziekuje bardzo za pomoc jeszcze raz =) jak co to do Was bede bil jakbym mial jakis problem =) Jeszcze raz zycze milego dnia =) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach