Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valeva

sprawdź wiek swojego serca!

Polecane posty

co za shit - \"Niestety, badanie wieku serca daje poprawny wynik tylko dla tych, którzy nie cierpią na chorobę serca. Przykro nam, ale nie możemy podać Ci wyniku badania wieku serca. \"

Gość kaklalalala
A mnie wyszła jakaś TOTALNA BZDURA. Wszystko mam przepisowe: siłownia, ruch, warzywa, owoce, żadnej soli, fast foodów, ciśnienie w normie, choresterol w normie, no po prostu wypełniam tę ankietę wzorcowo. Owszem, matka była chora na serce. I co, przez to wyszedł mi wiek o 5 lat więcej niż wiek biologiczny?????? BZDURA. To zwiększa RYZYKO, ale nie mówi nic o stanie MOJEGO serca. A to akurat jest w stanie idelanym. Wiem, bo się badam. Jest to strona producenta FLORY, tyle ze to jest po prostu chamskie tak sobie napędzać klientów. Poza tym margaryny, tego swiństwa, to ja się w życiu nie tknę.

Gość ja mam 26 lat a moje
serce 19 :) rewelacja jak dla mnie

Gość kaklalalala
No to JAKIM CUDEM mnie wyszedl taki wynik???? Która z pań nie je soli, ćwiczy 4 razy w tygodniu, zna swój poziom choresterolu????

Gość kaklalalala
Do tego moje BMI to 19.

Gość
no ja znam swój poziom cholesterolu :classic_cool: i jest za wysoki :/ ale serce ma 20 lat a ja 23 :P

Cieszy mnie Wasza dobra kondycja. Fajnie, że ktoś zrobił stronkę, na której w łatwy sposób można sprawdzić tak ważną rzecz. Jak ktoś ma kiepskie wyniki to lepiej wziąć się do roboty :)

Gość do Puszysta Zajebista
No to ładnie :) Widzę, że odkryłaś sposób na nieśmiertelność. Ja biegam od kilku lat i odpowiednio jem, ale wiek mojego serca nie jest niższy od mojego rzeczywistego :)

Gość mam 33 lata a wiek serducha
to 26! :)

Gość propozycja
na poniższej www jest "Karta biegowa" i inne tematy dot. higienicznego trybu życia. Polecam. www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Totalna bzdura
mam 63 lata, w wyścigu rowerowym jestem na poziomie 50 lataka, na nartach zjazdowych na poziomie 36 lataka. Maksymalne tętno wysiłkowe 160ud./min wraca do normy po kilku minutach, a owo badanie wieku serca dało mi 73 lata!!!!!!! ha,ha,ha Przy takim tętnie wysiłkowym 160ud./min serce powinno rozlecieć się na strzępy!!!!!! Nie palę, nie paliłem, nie piję, wzorcowo się odżywiam, codziennie 23km jazdy na "góralu" prędkością 35km/h a tętnie minimum 130ud/min, po treningu prysznic lekko hartujący, sen 8h/24h Ten program "Sprawdź wiek Twojego serca" stworzył chyba jakiś , za przeproszeniem, ćwok. Przy wzroście 170cm, program uznał 73kg za nadwagę!!!!!! Poza tym nie da się skutecznie wkleić linku na górny pasek, wyskakuje jakiś błąd i zaproszenie do www"Flory"

Gość Totalna bzdura
cyt.: Przepraszamy. Wystąpił błąd na stronie, którą próbowano obejrzeć. Prosimy jednak odwiedzić www.flora.pl, aby uzyskać informacje na temat Flory. Oto dowód, że link wklejony na górny pasek nie działa właściwie!!!! Dziwne, ale dlaczego działa tu na tym topiku?

Typowo polskie. Bezsensu skrytykować i zniszczyć. Co z tego, że wiele osób z tego korzysta i jednak się przydaje. Ech...

Gość kittycat
Jak Ci nie odpowiada to może skorzystasz z informacji jakie tam są. Może wpadnie Ci do głowy jakiś przepis...

Gość terrie
u mnie link działa bez problemu i co ważne wynik mam idealny! porady na stronie też są sensowne i myśle ze warto je stosować