Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewazne raczej.

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość niewazne raczej.

jakis czas temu razem z moim chlopakiem mielismy ochote na sex niestety nie mielismy przy sobie prezerwatywy,podniecenie bylo na tyle duze ze postanowilismy kochac sie bez zabiezpieczenia tzn stosunek przerywany. oczywiscie nie skonczyl we mnie, spuscil sie na moj brzuch,ale boje sie poniewaz przeczytalam ze plyn niekoniecznie wytrysk moze takze zawierac plemniki ktore moga mnie zaplodnic. dzisiaj powinam dostac okres,jeszcze go nie dostalam,ale nie zawsze mam regularnie,nie mam bolow przedmiesiaczkowych,a zawsze mialam,ostatnio jestem jakas taka spiaca i zmeczona...boje sie czy nie zaszlam w ciaze? pomozcie...

Gość niewazne raczej.
prosze napiszcie mi co o tym myslicie

Gość ile razy no ile
stosunek przerywany to nie jest metoda anty ale GŁUPOTA

Gość niewazne raczej.
wiem ze to nie metoda...uzywam zawsze gumek.ale wtedy tak wyszlo. ale odpowiedz na moje pytanie,nie krytykuj.prosze

Gość ile razy no ile
nie sądze żebyś była w ciąży o ile twó partner jest odpowiedzialny zdenerwowałam się bo takich tematów jest tysiac Trzymam kciuki i pozdrawiam

Szansa jest zawsze w tym przypadku bardzo mala ale jest ja radzila bym zebys zrobila sobie testy ciazowe.

Gość niewazne raczej.
no tak wyszedl ze mnie przed wytryskiem,ale duzo sie mowi na kafeteri ze nawet pzred wytryskiem czlonek zawiera plyn ktory moze takze zawierac plemniki,a wtedy moglo dojsc do zaplodnienia. co o tym myslisz?

Gość ile razy no ile
tak naprawde to cieżko ci odpisac jednoznacznie jerzeli mu ufasz ze nie wyciągnął za póżno nie sądze zeby to była ciaza ale test zawsze mozesz zrobić bo się wykonczysz tym stresem