Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusienka

Moja córka zaczeła miesioczkowac , ma ją już 6 dni. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość mamusienka

nie znam sie na tym, wiec pytam ........

Gość ANTJE201
a ile ma lat? moja(13 lat) miesiaczkuje od kilku miesiecy i ma po 7-8 dni i jeszcze odziedziczyla po mnie cykle 6-8 tygodniowe:(

Gość ANTJE201
pierwsze 2 cykle miala takie dosc skape(kolor brazowy) ale i tak dlugie a juz w 3 cyklu normalna dosc obfita miesiaczka

Mi sie zdarzaja po 7/8, Jak mam 6 dni to jestem szczęsliwa. Wydaje mi się że to normalne.

Gość do mamuski
jak to sie nie znasz,nie masz miesiaczek????:P

Gość po co zakładasz dwa takie
same topiki....denerwujesz się że córka ma za długo okres to idz z nią do lekarza a nie siedz na forum

Gość ja mam do 10 dni
w tym 2 dni normalnego, dosc obfitego krwawienia, reszta to saczenie i plamienia. Lekarz mowi,ze niektore kobiety tak maja, ja im jednak nie wierze. POzniej napewno okaze sie,ze na cos jestem chora.

Gość nie radze ci
oczywiscie nie martw sie niczym... ja mialam pierwsza miesiaczke przez 2 tygodnie potem zanikla mi miesiaczka na 6 miesiecy...pamietam ze rozplakalam sie i powiedzilaam o tym mamie ale ona mnie uspokoila i powiedziala ze ona tez tak na pocztaku miala...takze roznie to na pocztaku jest.... wszytsko powinno byc dobrze....

Gość Milutka__
6 dni to dziwne? Wcale nie! ja mam zwykle 6 dni (chociaż koniec to już nie krew) Do ANTJE201: Co ja bym dała żeby miec okres co 2 miesiące?.. Mniej kłopotu, dwa razy rzadziej problemy z wycieczkami, cholernym bólem itp :-)

Gość ANTJE201
tak Ci sie tylko wydaje ,ze to dobre te dlugie odstepy ,u mojej corki poki jest mloda to jest atutem bo to dzieciak ,mam nadzieje ze jej sie to zmieni, ale ja mam wiele problemow ......zaburzenia hormonow ,hirsutyzm ,klopoty z otyloscia ,silne napiecie przedmiesiaczkowe-bol piersi i brzuch jak balon,zatrzymanie wody.... ktore trwa ok.2 tygodni,wierz mi wolalabym miec normalne cykle

Gość ANTJE201
jak bylam mloda:P mialam dlugie miesiaczki 7-9 dni i troche mnie brzuch bolal a po 2 porodach mi sie skrocily obecnie mam 3-4 dni i bezbolesnie ,jedynie przed mam problemy ,jak juz poleci to luzik

Zawsze myślałam że nigdy nie będe rodzić dzieci. Adoptuje. Ale mówisz 3,4 dni? Połowa mniej, chyba się zastanowie :D;)

Gość kllklk
ja pierwszy okres miałam 7 dni

Osobiście mam miesiaczkę 5-6dni:-) A prawdziwa miesiączka to.. nie drobne plamienie:-) Cykle młodych dziewcząt zwykle są nieregularne, bezowulacyjne i miesiączka może mieć różny czas trwania. Ludzie ileż Wy macie lat!? A po drugie kiedy tylko dziewczynka dostanie pierwszą miesiaczkę to matka powinna iść z nią do ginekologa.( Oczywiście kobiety:-))

A ilość krwi miesięcznej też może byc różna u tak młodych dziewczyn... Stąd dobrze pogadać o tym z ginkiem...no przynajmniej z internista:-)

Gość durnowata prowokacja

Gość monikkkka
no i wiecie co, własnie z tego powodu to forum robi sie głupie!!! :/ zamiast pomagac piszecie głupoty, wyzywacie itp. (niektórzy) :/ i Z tego powodu ide na WIZAZ ;/

Gość mamusienka
dzieki monika! chyba jako jedna porzadna, a tak apropo to jest MÓJ PIERWSZY topik :/ też ide na wizaz a co tam :/

Gość mamusienka
chyba mogłam nie wiedziec nie? ;/ ostatnio sie dowiedziałam ze ma sie 3-4 dni wiec sie pytam. ja nie byłam nigdy u ginekologa. :/

Gość ANTJE201
jak to nigdy nie bylas u ginekologa?????:P

Gość mamusienka
no nie byłam

Gość żal d**e ściska
boze jaka durnowata prowokacja :| Tak, matka miesiaczkującej córki nie ma miesiączek i sie na tym nie zna. Mhm. Ani to śmieszne, ani nawet ciekawe.... nie masz co robic w zyciu i cie kreci udawanie idiotki? buahahaha