Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Jaki wozek dla malenstwa, ktore urodzi sie w listopadzie?

Polecane posty

Gość bebe_30

Dziewczyny, szukam i szukam i znalezc nie moge wozka, ktore bedzie mialo duza gondolke,bo moje malenstwo urodzi sie jesienia. Wiekszosc wozkow ma male gondolki,i boje sie ze dziecko szybko z niego wyrosnie. A przeciez musze brac pod uwage,ze dojdzie do tego spiworek i kolderka. Czy mozecie polecic mi jakies modele, ewentualnie podzielic sie sposrzezeniami-jaki wozek warto kupic a jaki nie. Dziekuje Wam serdecznie za pomoc.

Ja zdecydowałam sie na ROANA ale wiem że i JEDO ma duża gondole. Ważne aby była gondola a nie takie nosidło jak w TAKO. Szukaj szukaj a znajdziesz najlepiej na www.allegro.pl

Gość a ona jest z toba
chicco

Ja miałam Deltima Fokusa. Gondolę ma dużą.

Gość bebe_30
dzieki dziewczyny zaraz bede je ogladac w internecie.roan i jedo-wygladaja calkiem fajnie-lubie klasyczne modele:)gondolki tez wygladaja na duze. prosze napiszcie tez krotko o plusach i minusach wozkow ktore Wy wybralyscie, pomoze mi to w poszukiwaniach.dzieki-jestescie zlote dziewczyny!:)

Jeżeli chodzi o deltima to gondola była ekstra, Mniej mi się podobała spacerówka. Przy gondoli nie zwracałam uwagi na cieżar wózka. Fajnie się składa, ale i tak jest dość duży. Można na stelaż założyć fotelik samochodowy. Ma duży kosz na zakupy teraz to doceniam jak mam typową spaceróweczkę. Wkleję to co kiedyś przeczytałam na temat tego wózka 1. Łatwe zapięcie gondoli i spacerówki w systemie CLICK. 2. Aluminiowy stelaż . Proste składanie i rozkładanie stelaża. 3. Trójstopniowy poziom amortyzacji na wszystkich kołach. Szprychowe koła pompowane. 4. Centralny, wygodny hamulec. 5. Duży kosz na zakupy. Torba na niezbędne drobiazgi. 6. Zdejmowany pokrowiec do gondoli i spacerówki. Odpinana tapicerka. 7. Gondola : system cichego składania budki, regulowane oparcie wewnątrz gondoli, okienko wentylacyjne. 8. Spacerówka : montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, regulowane oparcie i podnóżek, pasy bezpieczeństwa

Gość bebe_30
ewela , dziekuje za pomoc. dziewczyny prosze podzilelcie sie ze mna swoimi doswiadczeniami.

Gość bebe_30
podtrzymuje temat.

Gość bebe_30
dziewczyny,czy wasze dzieci nie maja wozkow?:( prosze o Wasze sugetsie.

Gość juiooo
ja bym kupiła mutsy , jest praktyczny tylko ze drogi

ja polecam JEDO BARTATINA CLASSIC mam wersje kola piankowe i paski, wozek nie jest tragicznie ciezki i mimo ze mieszkanko mamy male (na razie nie mozemy jeszcze wychodzic na spacery) to sprawdza sie na naszych metrazach.no i idealnie idzie w nim uspic dziecko ;) tutaj masz link do tematu w ktorym pisalam o zaletach bartatiny http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3403918 poczytaj jeszcze opinie uzytkowniczek tutaj (musisz poszukac bo watki o jedo sie ciagle pojawiaja) jeszcze nie slyszalam zeby ktos byl niezadowolony http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462

Gość implast
A może implast driver 4xl albo ten nowy bolder??? gondola ma podobne rozmiary do focusa.

ja również jak EWELW polecam deltim fokus.Najbardziej pasowała mi duża gondola i możliwość regulowanego oparcia w gondoli.A spacerówka do niego też fajna.Ja kupiłam na allegro cały zestaw z fotelikiem samochodowympasującym do stelaża,POlecam!!!!!

Gość kama mama79
Też mam dziecko z tego okresu, kupiłam wózek Smart seria Baby Dreams, (kolor czarno-szary.) Jak dziecko malutkie sobie leży, to podnosisz do góry część spuszczaną (potem się ją opuszcza, żeby nie przeszkadzała nózkom siedzieć) i masz jak by gondolę, opracie regulujesz na rózne wysokości od leżącej do siedzącej. A jak dziecko zaczyna siadac, robisz z tego spacerówkę. Kosz pod spodem jest, blokada na koła, przerzucana rączka. Jeden wydatek, wócek wygodny, koła szerokie. Polecam, bo w stanie idealnym będzie służył też memu drugiemu dziecku.

Gość kama mama79
Pasy bezpieczeństwa tez ma oczywiście.

Gość bebe_30
podtrzymuje temat