Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojkotowiczka

No ladnie!

Polecane posty

Gość bojkotowiczka
milka30 wiem niby ta klatwa dziala hehe jak nie wyslesz to umrzesz no ja jak narazie nie wyslalam nikomu bo jak pozniejktos napisal ze gdzies w tv albo gdziekolwiek nie pamietam bylo to zdjecie i ktos tam udowodnil ten fotomontaz.Wiem ze przy zdjeciu bylo niby napisane ze udowodnione ze to nie fotomontaz ale jak sie okazuje takie zdjecia specjalnie robia by nas zastraszyc jak jutro tu nie wejde to znaczy ze niezyje:)

Ja dalej niewiem o co chodzi wam z tymi \"oczami\" No ale myśle że kiedyś się dowiem i uchwyce linka ;)

Gość bojkotowiczka
a tak wogole wierzycie w duchy zjawy itp?

Gość bojkotowiczka
malineczqa cofnij sie na 1 strone ja dalam tam linka wejdz tam i sama zobacz:)

bojkotowiczka - nie wierze, ale sądze że pozazują się wybranym. A straszą znienawidzonych :)

bojkotowiczka kurcze,ja mam nadzieje ze przezyjemy:P ten upior byl za wyrazny,wiec napewno to fotomontaz :P

Te zdięcie z Ringu też widziałam.To zwykły fotomontarz.Nie wierze ,więc dalej nie wysyłałam.Ale te oczy......

bojkotowiczka - nie wierze, ale sądze że pozazują się wybranym. A straszą znienawidzonych :)

Gość miskaciekawska
a w ufo wierzycie?

matylda 33ostrzegalam zeby nie ogladac :O ja jak tylko wieczorem sie klade do lozka to widze te OCZY :O

Gość bojkotowiczka
ja tak sama nie doswiadczylam ale moj tata tak chcecie posluchac?moge opowiedziec

A widze oczy, a taki sobie nie ruszają mnie ;] Dziewczynki moje, ja ide spać. Do zobaczenia jutro :)

Gość bojkotowiczka
pa malineczqa milych snow:)

Gość miskaciekawska
no ja chce posluchac o ufo bo mnie to interesuje bojkotowniczka napisz co tam sie przydazylo

miskaciekawska Ja wierze ze oprocz nas-ludzi sa jeszcze inne istoty zamieszkujace wszechswiat.I ze to my jestesmy dla innych Ufoludkami:P

Ja tam chętnie posłucham.A co.choć mam w domu medycynę sądową z zdięciami,to mimo tego troszkę wrażliwa jestem.

Gość bojkotowiczka
no wiec to bylo dawno moj tata byl taksowkarzem i dostal kurs do gdanska byla noc i wiozl jedna pania (ach wtedy niestety nie bylo tak duzo samochodow jak teraz wiec jak sie minelo jakis samochod to szczescie)i w polowie drogi ta pani powiedziala mojemu tacie zeby spojzal do gory bo tam nad nimi jakis helikopter chyba jest bo strasznie nisko leci i moj tato popatrzyl tak i mowi ze widzi a ze ten helikopter byl nisko i prawie nad nimi to pomyslal ze moze chce wyladowac na polach kolo jezdni wiec stanal w poprzek drogi i wlaczyl dlugie swiatla zeby oswietlic pole do ladowania oboje wysiedli i moj tata zauwazyl ze cos jest nie tak powiedzial czy mi sie zdaje czy panie tez nic nie slyszy?byla ponoc kompletna cisza a gdyby byl ten helikopter byloby glosno wtedy kobieta sie przestraszyla i powiedziala mojemu ojcu ja sie boje wsiadajmy i jak najszybciej jedzmy wsiedli i pojechali tato powiedzial ze tak jak wtedy to jeszcze nigdy sie nie bal nawet mi opisal ten obiekt byl taki podluzny ze swiatelkami ja troche zaluje ze sama tego nie przezylam

ja wierze w takie cos ale nie chcialabym przezyc Bliskiego Spotkania z UFO :P

Gość bojkotowiczka
no nikt by nie chcial ale mam do was pytanie czy mozliwe jest zeby widziec satelite z ziemi?

A widzieliscie tez filmik w necie z Teresa? To sie dzialao chyba we Francji.Mlodzi ludzie jechali nocaautem,krecili kamera video swoja podroz i nagle zatrzymala ich dziewczyna.Wzieli ja i zaczeli z nia rozmawiac.nagle ona wyciagnela reka i spytala czy widza ten wypadek.Oni patrza i rzeczywiscie,jest wypadek.A ona im na to ze wlasnie w tym wypadku przed chwila zginela :O No i wszyscy tak sie wystraszyli ze tez mieli wypadek:O ocalal tylko kierowca...Podobno to historia prawdziwa....jak znajde linka to Wam podam.

Gość bojkotowiczka
pytam bo ja mieszkam w domku jednorodzinnym w nieco odludnym miejscu i czasem jak spojze w niebo w nocy i jest ono bezchmurne to widze taka zwykla gwiazde moze troche wieksza jak sie porusza tak jakby leciala i powiem ze to nie samolot wiec przyszlo mi na mysl ze moze satelita ktora okraza ziemie?

Gość bojkotowiczka
amitiville tez jest dobrym horrorem i na faktach polecam i nie jest taki straszny:)

Gość bojkotowiczka
to chyba nie to its my party ja tu slucham