Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojkotowiczka

No ladnie!

Polecane posty

Gość bojkotowiczka
ale dobrze sobie to ogladnac przed snem:)

Ja tez chce posluchac strasznych historii :D Ktos tu z Gdanska pochodzi? Bo ja tez niedaleko mieszkam :) No jakies 60 km :)

Gość bojkotowiczka
hej weridiana zapraszamy bo zostalo nas chyba tylko dwie:)

Tylko,ze ja nie bardzo tu wszystko rozumiem.Ktos skasowal Twoj poprzedni temat tak? A on dotyczyl jakichs oczu...-jak dobrze rozumiem... I opowiadacie teraz sobie straszne rzeczy :D To ja w to wchodze heh

milka30-kurde nie moge obejzec tego filmu.Cos mi ciagle przerywa.Nie wiem czy jakis program jest mi potrzebny czy co...Zawsze tak jest z filmikami,ze mi przerywa

Gość bojkotowiczka
o rany to straszne bylo milka30 jej a to bylo tak zrobione specjalnie tak taki filmik jak to bylo czy to autentyczna tasma az mnie dreszcze przeszly

Kurcze zaluje,ze nie moge tego obejzec.A swoja droga to jakies 20 km ode mnie jest dom,w ktorym ponoc straszy i juz kilka rodzin sie stamtad wyprowadzilo po pewnym czasie od zamieszkania.Ten dom jest w Łapalicach.Moze ktos wie...Za Kartuzami...Osoba,ktora jest z oklic Gdanska powinna wiedziec

Gość bojkotowiczka
weridiana mialam poprzedni temat ale on mial byc o czym innym dalam tam linka ze zdjeciami policyjnymi pokazujacymi ludzi po wypadku a raczej co z ludzi zostalo

Ogldalam to gdzies indziej,tylko nie wiem teraz gdzie i tam bylo po polsku przetlumaczone.Prawdajest ze ta Teresa zginela tam w wypadku a ta historia z tymi ludzmi to juz nie wiadomo....podobno prawda ale kto wie...

Weridia Ja cos chyba o tym slyszalam.Kolega mi opowiadal ze tam przyjezdzaja \"chetni\" do spedzenia jednej chociaz nocy i ze podobno nikomu to sie nie udaje....nie wiem czy piszesz o tym samym domu ale ja mam na mysli dom wlasnie z tych okolic

Gość bojkotowiczka
ale mnie to przerazilo jak ta teresa potem mowi ze spokojem ja tam zginelam i ten dzwiek i jej twarz i wypadek rany teraz ja nie zasne

bojkotowiczka-A moglabys tu wkleic tego linka?? I to sa prawdziwe zdjecia,robione po wypadku?

Gość bojkotowiczka
ja tez slyszalam ze tam przyjezdaja i kazdy z tamtad wyskakiwal az tam nie do wiary przyjechalao to ten dom?

Weridia jak jestes wrazliwa to lepiej tego nie ogladaj :O Ide sie umyc,wpadne tu jeszcze zobaczysz czy jestescie ;)

milka30-bardzo mozliwe,ze mowimy o tym samym.Fajnie,ze ktos z okolic pisze.W sumie to jestes pierwsza osoba,ktora mieszka tak blisko mnie :D

Film mi nie wchodzi,nie szkodzi,jutro sprubuje.A na razie idę spać,a raczej sprubuje zaspać.A zatem Dobranoc Wam życzę i miłych snów.

Gość bojkotowiczka
matylda 33 szkoda ze nas opuszczasz ale pa dobranoc

Gość bojkotowiczka
a moze mialyscie jakis straszne historie w swoim zyciu?

Gość bojkotowiczka
a kto ogladal horror opary na faktach egzorcyzmy emily rose?dla mnie to byla tragedia tak sie balam

bojkotowiczka-Jezu ale to jest okropne....no te zdjecia....fuuu.ty myslisz,ze to jest na serio? A egzorcyzmy Emily Rose ogladalam.Cos strasznego...Boze nie moglam momentami patrzec na to

Gość bojkotowiczka
no te zdjecia sa policyjne wiec napewno sa prawdziwe

Gość bojkotowiczka
moze znacie jakies warte ogladniecia horrory?

Gość bojkotowiczka
zaraz wracam

jestem ;) moj maz znowu mowi-czyta o takich pierdolach a potem znowu bedzie sie bala :P ale ja tak juz mam-boje sie a mimo to czytam straszne historie i ogladam straszne fotki ;)

Jesli chodzi o historie to sama nie wiem czy to prawda czy tylko moj sen....nikomu o tym nie powiedzialam,bo i tak by mi nie uwierzyli.Tym bardziej,ze ja sama nie wiem czy to prawda. Ostatnio jakis miesiac temu zaczelam miewac klopty z zasypianiem.Szkola...problemy z chlopakiem... Teraz jakos udaje mi sie zasypiac troche lepiej i juz sie nie budze tyle razy w nocy.Mam tradzik i zaczelam przyjmowac diane 35.O kurde0nie zjadalam ostatniej tabletki ;) Ale to jak pojde spac.No i 2 dni temu nie wiem czy byl to sen czy prawda ale czulam jak moje cialo zdretwialo,nie moglam poruszyc sie,a nad moimi nogami zaczelo sie pojawiac cos bialego.Nie wiem co to bylo.Slyszalam jakby krzyki...jak z horroru.A mam watpliwosci poniewaz od kiedy biore te diane to nieraz sie w nocy budze i nie moge ruszac reka.Po chwili to mija.i nie wiem czy jest to spowodowane przyjmowaniem diany-pisalo na ulotce ze jesli cos takiego sie zdarzy to natychmiast trzeba pojsc do ginekologa i mu powiedziec-ja nie poszlam i nie pojde.Czy to od lezenia na tej rece...

No i nie wiem czy to byl sen czy prawda...Bo reka dretwiala mi juz kilka razy i byc moze przysnilo mi sie to,bo cale cialo nigdy ,mi nie dretwialo....Ale nie wiem naprawde co to..A jesli to nie byl sen... Jezus Maria jak Boga kocham przysiegam ze na polce cos stuknelo.Przysiegam!!!! :( Boze ale sie boje...Jestem u brata w pokoju...Chyba uciekam spac....