Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojkotowiczka

No ladnie!

Polecane posty

Gość bojkotowiczka

ktos "madry" zglosil moj topik do usuniecia pogratulowac na forach sa bardziej idiotyczne tematy a ten przynajmniej uzmyslowil co po niektorym ze warto swe zycie szanowac.

Gość bojkotowiczka
jestem za to nie byl glupi temat jedna te oczy chyba ostatnie zdjecie to bylo bez zrenic i takie jakby jedno do srodka wessane brrr

bojkotowiczka ale ja glupia jestem,bo sama sie nakrecam:O gadam o tych oczach a potem spac nie bede mogla :P

Gość bojkotowiczka
wiesz a ja to co?ty masz lepiej bo maz tuz obok a ja sama ale zawsze mnie ciagnelo do takich strasznych tematow ten dreszczyk az sie dziwie

Tylko ze moj maz wczesnie chodzi spac a ja siedze po nocach a potem boje sie isc nawet do toalety...patrzy na mnie jak nawariatke,jak prosze go zeby drzwi do pokoju nie zamykal:P

Gość miskaciekawska
fajnie znalazlam was temat skasowali blee lubie gadac o takich rzeczach moze jakis nowy temacik?

Gość bojkotowiczka
Pamietam ze bardzo sie balam po blair witch project ten film mna wstrzasna

Gość bojkotowiczka
zle napisalam tytul ale co tam mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi:)

Ja czytalam taki temat ostatnio-czy dzieci moga widzeic duchy.fajnie sie to czyta ale potem gorzej jak nadchodzi noc:O

Gość bojkotowiczka
ja tak samo wczoraj byl na kafe tez czytalam i sie balam ale cos w tym jest bo ja tez ducha widzialam jak mialam mniej niz 7 lat

jedenasta na rotten jest zdjecie i te OCZY :P jak nie chcesz spac w nocy to sobie wejdz tam i poszukaj Early stages of decomposition ;)

a widzialyscie fotke,po ktorej obejrzeniu podobno sie umiera?:) ja przez przypadek ja zobaczylam i chociaz nie wierze w takie zabobony to czuje sie jakos tak dziwnie...to jest zdjecie chlopaka a za nim stoi upior:O

Gość bojkotowiczka
malineczqa zapraszamy podziel sie my z checia wysluchamy twoich historii:)

Gość bojkotowiczka
milka30 ja widzialam ale to fotomontaz byl nie boj sie

i po co ja tu jestem????? znowu sie naczytam historii o duchach i bede sie bala??? stara a glupia jestem:P

bojkotowiczka - to takie kruciutkie historyjki z mojej rodziny ;) Ale nie są az tak straszne więc nic nie mówie :P

bojkotowiczka ja widze ze my po tych samych stronach chodzimy;) tez mysle ze to fotomontaz ale wole dmuchac na zimne i wyslalam linka do tej fotki dalej,bo podobno jak sie wysle to ta klatwa nie dopadnie:P