Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2007 sytuacja hipotetyczna... co robię??? co Wy robicie??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedna bogatynia Napisano Lipiec 4, 2007 płacę za terapię izolującą mnie od tego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Lipiec 4, 2007 zostaję filantropem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbc Napisano Lipiec 4, 2007 kupuje przepiekny dom i zamieszkuje w nim z ukochanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Lipiec 4, 2007 My ustalamy twoje ip, odnajdujemy cie i zabieramy 8 baniek ;) Hipotetycznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdziwiona ola 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A jakie były numery? Bo mój dziadek źle spisał:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2007 różne sprawy finansowe... tralalala... plus zlot kafeteriuszy... myślicie ze ile nas moze być? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppp Napisano Lipiec 4, 2007 Podaj swoj adres napadnę Cię i bedzie problem z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdziwiona ola 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Prosze podajcie bo może bede miała trójke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na samo piwo milion Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anula17 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A mi sie sniły dzisiaj numery ale nie wysyłam bo pamiętam tylko cztery numery.. ciekawe czy chociaż one sie pojawią.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2007 4 16 33 40 45 47 lecę sprawdzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2007 i jak? u mnie kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdziwiona ola 0 Napisano Lipiec 4, 2007 A mam 2 razy dwójkę, czyli kapa :O Może innym razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdziwiona ola 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Mam nadzieję, że będzie kumulacja i wtedy wygram:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 4, 2007 ja też wygram :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdziwiona ola 0 Napisano Lipiec 4, 2007 W takim razie wygramy obie:D I tak będę zadowolona:D Byle nikt inny się nie podpiął do wygranej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też wygram Napisano Lipiec 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheloni 0 Napisano Lipiec 4, 2007 a ja mam trójkę!! :D Gdybym wygrała 8 mln to wyleczyłabym nowotwór mojego taty, potem wyleczyłabym mamę mojego faceta a potem wyleczyłabym babcię. Następnie kupiłabym sobie meiszkanie w łodzi, gdzie studiuję i kupiłabym mnóstwo elektroniki i porządny komputer :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Lipiec 4, 2007 zlot kafeteriuszy? Całkiem niezły pomysł,był już jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wynajelabym al kaide Napisano Lipiec 5, 2007 do wysadzenia sejmu. reszte przeznaczylabym na domy dziecka. na reszte sama zapracuje. dlatego tez nie podam czarnego. jeszcze mnie blue berry namierzy i bedzie klopot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Lipiec 5, 2007 ja kupuje sobie dom na chelu z plaza i wszystko pi****le Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2007 ja bym chciała dom nad jeziorem.... :) właśnie! czy był zlot? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nalya 0 Napisano Lipiec 5, 2007 Najpierw doprowadzam siebie do porządku - okropnie długie seans w salonie kosmetycznym, potem zakupki i najważniejsze wyjazd gdzieś daleko z teg zapyzialego miasta... ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Lipiec 5, 2007 Na pewno nie zalożył bym o tym topiku. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Lipiec 5, 2007 Duży, przytulny dom z balkonem tuż nad samym morzem, hodowla kotów perskich, najnowszy i najbardziej luksusowy aparat cyfrowy, laptop za 16 tys, BMW, zamiast leżeć na plaży i czekać na słońce albo chodzić do solarium wsiadałabym do samolotu, leciała na Rodos i po 3 dniach wróciłabym brązowa:P, wspomaganie schronisk dla zwierząt. Potem kupiłabym bezludną wyspę, a rodziców ulokowałabym w domu nad morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dr Syf-Malaria 0 Napisano Lipiec 5, 2007 Kupiłbym Kafeterię :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Lipiec 5, 2007 splacam dlugi, kupuje mieszkanie i wyjezdzam na wakacje ;) no i cos najlepszego zrobila? juz posmutnialam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Melany Grysik Napisano Lipiec 5, 2007 Z desek buduję samolot i wyp .... oddalam się od tego kraju. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ralphowa Napisano Lipiec 5, 2007 powiedziałabym, wyremontuje łazienkę bo do 20 tys jeszcze mi brakuje, a łazienke wyceniona na 20 tys.No ale tak naprawde te 8 tys nie pomogą. Nie ma specjalistów którzy by pomogli. 8 tys więc byly by na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach