Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Ja jestem obecna:P cały czas ale nikt nie pisze to sama ze sobą pisać nie będe:P

Ja też się zgłaszam :) mówie wam jak dziś obsłuchałam u pani reumatolog :P

I jak było, Megusia? Jucia, jak tam twoje kolano?

ogolnie nie było źle, ta pani to jest naprawde mądry mózg, ale mi nagadała heheh powiedziała, że dobrze, że się nie dałam pokroić bo jeszcze by ze mnie kaleke zrobil (!!!) bo jak można komuś planować zabieg bez badań, nie wiedząc co tak naprawde sie dzieje. tak więc kazała mi zrobić MRI i EMG, bo jeśli dochodzi patologia nerwu to zabieg i tak byłby nieudany. I to przebarwienie na łokciu to nie jest żaden krwiak tylko posterydowy zanik tkanki podskórnej!

No moje kolana w porządku:) Na szczeście i odpukać:P Idealnie nie jest ale tragedi też nie ma

Dobrze, że się nigdy nie dałam sterydom. Zawsze odmawiałam:) A co mówiła na densytometrię? Dała ci jakieś leki? Rozumiem, że teraz u niej będziesz kontynuować leczenie? Julcia, to dobrze, że jest ok:)

Dała mi wapń + wit. D, wit. E i olej z wątroby rekina. mam całkowity zakaz brania sterydów, bo \"zjade w osteoporoze\" tzn. o jeden kolor w dół heheh a najlepsze jak mnie zapytała czy mam ograniczony ruch w tym łokciu, i jak mi go pociągnęła to ją lekko zdziwił mój przeprost ;)

Ale nic się nie stało po pociągnięciu łokcia? Czyli teraz akcja łokieć, tak?:D A jak tam kolano i biodro? Wyciszyło się coś?

jak sobie troche pochodze to biodro daje znać, ale ogólnie nie jest bardzo męczące, kolano boli jak zwykle, zwłaszcza po bezruchu :/ no teraz akcja łokieć na zakrojoną skale, bo musze iść najpierw do neurologa, potem zrobić EMG, nie wiem tylko czy uda mi sie wyłudzić skierowanie na MRI bo jedno już miałam całkiem niedawno :/

To sporo masz latania, no i jednak ten neurolog:) MRI na łokieć, tak?

podobno tylko neurolog może dać na to skierowanie, a to oznacza, że musze iść jeszcze do rodzinnego po skierowanie do neurologa, normalnie znowu będę musiała wysłuchiwać lamentów :P a na EMG trzeba jechać aż do Rzeszowa, bo tam mają podpisaną umowe, paranoja :P a MRI pewnie w Sączu, więc się napodróżuje hehe

nie mam chyba wyboru, ale widać, że zna się na rzeczy :) ale nie spodziewałam się, że tak pojedzie po ortopedzie hehe :D

EMG- elektromiografia, bada przewodzenie impulsów nerwowych w nerwach i mięśniach, swego czasu Sandra robiła to badanie.

Też nie ma co mówić , że po zabiegu by tak było... OK, idę spać:) Dobranoc.

dlatego ja zamierzam trzymać dystans i nie opowiadać sie po żadnej ze stron, każdy pewnie ma swoje racje ;) dobranoc :)

Sandra już pewnie po artro, a Kacha chyba o nas zapomniała:)

Mówiła, że w tym tygodniu, więc powinna być już po.