Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

tylko ze z w-fu nie moge miec zwolnienia bo ide do szkoly gdzie do rekrutacji biora ocene z w-fu a jak nie bede cwiczyla to mi babka nie wystawi oceny :/ bo takto pewnie bym wziela zwolnienie...

nie... ale chcialabym do sportowej chodzic... :) zwykly ogolniak ale widzialam ze do wszystkich klas jest potrzebny w-f :P a ogolnie to wybralam profil bio- chem :P ale mam nadzieje ze w tej szkole w-f jest fajny... chociaz jak widzialam babke od w-fu to mnie przerazila :D prawie 2 metry wzrostu i widac ze wysportowana :D

kacha ja chodzilam na biol-chem -fiz wiec bardzo podobnie ale nam wf nie brali a szkoda:P mozesz sie jakos dogadac z ta twoja wfistka ze cie boli i juz:)

U mnie biora pod uwage biologie, polski, informatyke i w-f co mnie bardzo zdziwilo... ale tez ucieszylo :) a w dodatku sa rozne fajne rzeczy przewidziane dla tej klasy np. wyklady pracownikow uniwersytetu medycznego, kurs na ratownika WOPR bedziemy ogladali jak pracuje pogotowie itp. bo w ogole klasa jest nazwana \"klasa ratownictwa medycznego i technicznego\" :) i w ogole duzo roznych rzeczy ciekawych proponuja w tej klasie :) a w dodatku ta szkola jest na przeciwko mojego nowego miejsca zamieszkania :D A z w-fistka napewno bym sie jakos dogadala bo sama mowi zebym nie cwiczyla... :P ale jednak tak glupio ze ja nie bede cwiczyla a ocene bede miala a reszta bedzie musiala ostro cwiczyc zeby dostac ocene ktora chca... A i tak wielu rzeczy nie robie na w-fie :P ale staram sie raczej wszystko robic :)

Glupio to napisalam :D "I tak wielu rzeczy nie robie ale staram sie wszystko robic" (czy cos takiego) wielu rzeczy nie robie bo nie jestem w stanie albo babka mi zabrania ale staram sie robic wszystko co klasa robi chyba ze mnie zauwazy babka albo jak mnie strasznie kolano boli... :P

Kacha, ta klasa brzmi ciekawie:D Sandra, tylko się nie przećwicz:)

nie przeciwcze sie chyba mi to nie grozi..ale znowu mam problem zauwayla ze w tej chorej nodze bardzo czesto ierpnie mi stopa a moze nawet nie cierpnie ale mam w niej takie mrowki ...tez tak mialyscie??

kacha tylko wypytaj tam kogos czy to co pisza w infor,matorze jest zgodne z prawda bo niestettyy czesto tylko obiecuja..;/ akurta jestem na czasie bo moja siostra wybiera szkole ale ona zuelnie w innym kieunku:)

Nie, ja tak nie miałam. Ale pewnie dlatego, że długo jest w sumie unieruchomiona już ta twoja noga... A jak poruszasz stopą, to przechodzi?

ja tak mam w tej chorej co jest przed artro jak np. troche posiedze w jednej pozycji ze zgieta noga to odrazu czuje mrowienie a kiedys tak nie mialam... tzn. dretwialy mi ale nie tak szybko i nie przy takich pozycjach... chociaz nie wiem czy to czasem nie od opaski... chociaz jak nie mam opaski to tez dretwieje... :P ale to mnie tak jakos bardzo nie przeraza... :D No klasa naprawde moze byc ciekawa... :)

kacha tylko wypytaj tam kogos czy to co pisza w infor,matorze jest zgodne z prawda bo niestettyy czesto tylko obiecuja..;/ akurta jestem na czasie bo moja siostra wybiera szkole ale ona zuelnie w innym kieunku:)

kurcze nie chce sie wysylac sorry ze tyle razy...kurcze to nie jest zwykle dretwienie tlyko takie jakby mi ktos spzilki wbijal tak leciutko...i im bardziej ruszam tym mocneij kluje pozatym to sie nie pojawia w jakichs tam dziwnych pozycjach bo ja tej noginie zginam..mnie tez sie tak nie robilo nigdy po artro...wiec spytalam was troche sie juz boje...bo z ta noga to nigdy nic nie wiaodmo:((

mozee..oby tak bylo ale przeciez ja duzo cwicze;/ jak sie to bedzie dalej powtarza to od razu mowie o tym na rehabilitacji...

Najlepiej zapytać tych co znają się na rzeczy. Rezonans już zrobiony?

No tak...jakie to wszystko chore. Ja idę już spać. Dobranoc:)

Jak bylam w tej szkole na dniach otwartych to mowili ze tak bedzie :) nawet jezeli by tak nie bylo to i tak bym tam poszla :D ale tez widzialam fajna szkole gdzie maja prawie 2 ha roznych boisk itp. tam maja doslownie wszystko :D ale do tej szkoly pewnie jest trudno sie dostac wiec nawet tam nie startuje :P

u mnie masakra jak zawsze :P ale na szczescie dzisiaj w-fu nie mialam :D tzn. mialam ale mielismy wolna lekcje wiec troche poodbijalam tylko pilke do siatki :P A jak tam Twoje kolano... ??

Nawet jestem zadowolona:) Czyli teraz tylko na artro czekasz czy jeszcze jakieś wizyty?

Teraz to tylko na artro czekam... chociaz mysle zeby jeszcze pojsc do tego rehabilitanta moze on mi cos przepisze jeszcze i nie bedzie do czasu artro tak bolalo... w ogole mam nadzieje ze po artroskopii bedzie lepiej... :)

Chondro to niestety straszne świństwo i w tak młodym wieku nie powinno się przytrafiać.:( A tak trzeba cierpieć do końca życia:( Mam nadzieję, że mi się utrzyma w miarę zadowalający stan. No ale nie da się ukryć , że to kolano nie jest takie jak całkowicie zdrowe. Lepiej może wcześniej idź na artro. Ty przecież lubisz:D

Chetnie bym poszla wczesniej ale mam strasznie zawalony kalendarz do czerwca... w kwietniu mam egzaminy wiec przed egzaminami nie zadobrze by bylo bo teraz ciagle w szkole mamy powtorzenia, tydzien po egzaminach sa swieta majowe a potem sa 3 tygodnie i 2-6.06. jade na wycieczke a 10 do szpitala ale bym mogla zaraz przed ta wycieczka ale co mnie zbawia te dwa tygodnie... a w dodatku nie wiadomo co tam tak naprawde jest i jezeli by mi dluzej zajelo dochodzenie do siebie niz w tamtym roku to bym musiala zrezygnowac z wycieczki i wtedy kase strace... :/ wiec chyba pojde 10 dopiero...

a no i w maju w ciagu tych trzech tygodni mam wesele (chociaz nie wiem czy pojde), komunie siorty ciotecznej i moje bierzmowanie... :/