Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

a mnie zaczelo nowe miejsce bolec w kolanie... tzn. to juz nie jest kolano... chyba :P

tzn. jakos tak jakby na kosci piszczelowej albo to jest ta cala guzowatosc jeszcze :P moze znajde jakis obrazek to Ci wysle bo nie umiem tego opisac :P

no wlasnie, dlatego mnie to zastanowilo co to jest... czy kolano czy juz nie :P a jeszcze bardziej mnie zastanawia dlaczego boli... ale moze przejdzie... chyba zaczne sobie liste robic gdzie mnie boli... heh... chociaz szybciej mi pojdzie jak napisze gdzie mnie nie boli :P

wlasnie znalazlam moje zdjecie z oplastrowanym kolaen masakra:P ja wam nie pokaze:P jest tak spuchniete ze myslalam ze to nie moje!! hehe

hehe :D a Ty bedziesz sie ubiegala o odszkodowanie za rozwalone wiezadlo i za szycie lakotki ? w ogole mozesz jak nie bylo urazu (chyba ze ja nie pamietam ze mialas)

kacha nie wiem ja poki co nie mysle o odskzodozwnaiu ale uraz bylz tym ze 2 lata temu i juz dostalam odszkodowania za to kolano

napewno tak bedzie... po rekonstrukcji i rehabilitacji bedziesz miala wkoncu spokoj... :) chyba ze znowu Ci cos wynajda :)

teoretycznie nic nie powinno mnie boleć, bo rano zażyłam aulin, a wieczorem ketonal forte (co prawda na kręgosłup, ale w końcu ma działanie ogólnoustrojowe :P), a kolano boli mnie jeszcze bardziej :( i na dodatek jest lekko opuchnięte powyżej rzepki :(

Niedobrze, ze zły okres kolanowy dla was:( U mnie w sumie w porządku :) nie żałuję jednak tych zastzyków Synvisc. Bardzo dobrze działają:D Sandra, w końcu przesuwasz zabieg czy nie? Megusia, widzę, że kręgosłup nie popuszcza...

nie wiem zobacze co zdzialam z przyspieszona sesja:) mnie boli dol podkolanowy najbardziej:( zaloze sie ze to wina pogody!!

Hinter a co doz astzrykow mnie one tez pomogly ale mialam inne z tym ze pomogly tlyko na 3 misiace chybaale nie ma sie co dziwic :P

zawsze możesz przełożyć część sesji na wrzesień i zdawać pierwszy termin w sesji poprawkowej :) a z kręgosłupem nieraz bywało gorzej, tylko miałam lepsze tabsy, a nie dziadwoski aulin hehe :P

a mnie juz nie boli to miejsce co wczoraj mnie bolalo ale za to boli mnie dzisiaj bok wewnetrzny kolana... od tego ze zrobilam siad gleboki :P bo moj tata robi szafe i mu pomagam poniewaz moj brat caly czas spi, moja mama robi obiad i jest troche chora a siostra mimo ze blizniaczka to i tak jest inna niz ja i potrafi pomylic mlotek z wiertarka :D a mnie kregoslup boli jak cos dzwigam... i jak biegam... a to jest najdziwniejsze ze jak boli rzy bieganiu to tylko jak mam jakas bluze grubsza albo jakas kurtke a jak biegam np. w stroju od w-fu to mnie nie boli... czasem tylko cos zaboli.... ale nie przejmuje sie tym... pewnie mnie boli bo sie troche zastal :) przynajmniej tak sobie tlumacze... chociaz odkad mnie zaczal bolec przy tych rzeczach to boli do tej pory... :P ale co tam...

Kurcze Kacha, żeby w tym wieku kręgosłup bolał to nie jest normalne. Megusia, aulin jest faktycznie do bani, chyba, że na jakiś podrzędny ból, na: głowy:) Kacha, a twoja siostra bliźniaczka nie ma żadnych takich problemów stawowych?