Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Wow, nie wiedziałam, że moja osoba wzbudza aż takie emocje. Pomarańczce dziękuję za analizę psychologiczną, teraz nawet wizyta u psychiatry nie jest mi już potrzebna ;) A co tam u Was Dziewczynki? :D

Dobry wieczór. Jak jesteście w temacie z kolanami po operacji,to odczuwacie bóle czasem po forsownym przejściu np.5 km.?

Ja tak. Megusia a wszystko w porządku:) Na szczęście. A jak u Ciebie? Znowu długo Cię nie było;) Znowu jakiś wyjazd służbowy?;>

Wieczorowo🌻 Jakie niezbędne środki opatrunkowe stosujecie jeśli ból sie zwieksza.??

Proszę mi wyjaśnić obojętnie kto,gdyz i tak tutaj nikogo nie znam.Jakie maście stosujecie jak jest juz obrzęk kolana i tylko na berłach można się poruszać.

W ekstremalnych przypadkach doraźnie ketonal, przy stanie zapalnym to co zapisze lekarz, a tak to nic :) A co jest nie tak z Twoim kolanem?

miałem operacje kolana 21 lat temu.(wypadek samochodowy jako pasażer) Po forsownych marszach czy spacerach odczuwam ból w kolanie.Operowane były 4 łękotki i rozczepienie kości 4 cm.Ketonal nie pomaga juz.Jak temu zaradzić.

Na moje oko to powinieneś znaleźć dobrego lekarza i udać się na porządną wizytę. Megusia to gdzie Ty pracujesz, że tak świat zwiedzasz:D i jak Ci się wulkan podobał:D

Póki co, też ok. Mam rozumieć, że się polepszyło?

Udo mi już tak nie doskwiera, ma odjazdy tylko od czasu do czasu, a to już powód do radości :D

A kolana jak zwykle, raz lepiej raz gorzej, dałam im odpocząć, więc się rzadziej buntują, ale rewelacji nie ma. Wstępnie ustaliłam termin zabiegu na grudzień.

Jak znam twoje nastawienie, to pewnie zrezygnujesz:D

Może nie, bo mam świadomość, że i tak prędzej czy później będę musiała go zrobić, a im później tym gorzej. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym nie :D W każdym razie mam jeszcze dużo czasu heheh

W sumie to nic nie jest jeszcze przesądzone, na razie ustaliłam ten termin w firmie, bo wiadomo, że to dłuższa nieobecność i musiałam się dostosować do naszych możliwości. A co do zabiegu do skłaniam się do opcji full czyli z osteotomią, ale zależy też jak długo wraca się po tym do stanu średniej używalności, bo niestety nie mogę sobie pozwolić na zbyt długie L4...

W tym wypadku przsunięcie guzowatości kości piszczelowej, ale jeszcze nie wiem czy chce...

A to sama będziesz decydować czy chcesz???:D

Tak, bo nie muszę się zgodzić na taką wersje, mogę zrobic tylko opcje podstawową. Mój lekarz powiedział, że sama musze zdecydować, ale to nie on będzie operować, więc jednak ustale to z operatorem ;)