Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dżagaaAa

DO KTÓREGO ROKU ŻYCIA ROSNĄ PIERSI ??????

Polecane posty

Gość LadyAnka
Pomóżcie! mam wielki problem. Właśnie skończyłam 16 lat, a nadal jestem płaska jak deska. Moje koleżanki mają nawet miseczkę D, a ja nawet nie mam A. Różnica w piersiach a pod nimi wynosi 2 cm w najbardziej wystającym miejscu. Mam takie małe pagórki, jak u 8-letniej, grubszej dziewczynki. Okropnie się z tym czuję. Nie mogę założyć ładnej bluzki z dekoltem ani bikini, a jeszcze gorszy jest jednoczęściowy strój kąpielowy. Nie cierpię chodzić na basen, bo tylko się użalam nad tym jaki mam maly biust, a raczej jego brak. Czy ze mną jest coś nie tak? Moja mama ma miseczkę coś między C a D, moja babcie C, a ciocia miała nawet E. Czemu tylko ja jestem takim wybrykiem natury? A dodam, że marzy mi się kariera aktorki, a nie wiem jak będę grać z takim biustem, którego nie mam? Pomóżcie, blagam!

Gość LadyAnka
Dodam jeszcze, że mam ok 170cm i ważę jakieś 68kg. W tygodniu do godz. 14 jem tylko jedną albo dwie suche bułki, ale potem się obżeram, ale bez przesady. Wstydzę się porozmawiać z mamą, bo nie mam z nią najlepszych kontaktów, zresztą ona w ogóle nic mi nie mówi na temat dojrzewania.

Gość eweeeew
w wieku 18 lat miaalm malutkie urosly mi tka w wieku 22

Gość Mlooda
Ja mam 15 lat i nosze rozmiar 75C , i booje sie co bedzie dalej bo one nadal rosna . Jesli chcesz to ja ci moge oodac kilka rozmarow . xD .Ogolnie to u mnie w rodzinie to jest juz tradycja neistety . ale nie martw sie piersi rosna do konca zycia i jesli teraz masz male piersi to w przyszlosci bedziesz miala piekne i jedrne ; *

Gość Sandzia14
Ja mam 14 lat i mam miseczke B. MOje kolężanki mają piersi róznej wielkości, ale ja jednak wolałabym mieć rozmiar A. Duży biust jest może upodobaniem facetów, ale za to obciążają nasz kręgosłup, a gdy się starzejemy robią się obwisłe...

Gość Mlooda
Ja jestem mala , wiec moj biust strasznie sie rzuca w oczy . mam przeszlo 160 , 163 i waze 45 kilo wiec ten duzy biust nie pasuje . W przyszlosci zostanie mi tylko operacja plastyczna ..pomniejszenie .

Gość internatka
Dziewuszki ! :) nie martwicie sie! :) ja też miałam kompelsy na punkcie swoje biustu, mam 75 B i nie moglłam na siebie w lustrze patrzeć ;/ ale jak tylko Mój zaczął je wychwalać i uwielbiać to i ja poczułam sie z nimi lepiej :) A przeciez to najważniejsze zeby właśnie jemu i mi sie podobały:) teraz juz nie mam zadnych oporów przed spojrzeniem w lustro :) Pozdrawiam i 3majcie sie ! :)

Gość djsdjsjde
mi rosly do 21 a nawet ostatnio urosly wiec nie ma reguly

Gość GeshaxD
mam 17 lat i od 6 lat nic mi nie urosły mam małe AA ... Co się martwić np. B rozmiarem...

Gość talulah
a ja mam 20 lat i 70B, które w sumie tak ładnie wypełnia miseczkę. ale jak się rozbiorę i patrzę w lustro to i tak czuję czasem takie ukłucie i jest mi przykro, że jestem jedną z kobiet, o których natura w tym sensie zapomniała. kształt mają taki... cytrynkowaty, nie wygląda to najpiękniej choć już się przyzwyczaiłam (lepiej wygląda jak mam dreszcze i staną sutki ;) ). od 16 roku życia porównuję się z koleżankami, które miały i mają większy biust, miałam ogromną nadzieję, że przez 4 lata mi urosną. Niestety, nie za bardzo. Mam 170 cm wzrostu i jestem całkiem szczupła, może takie mi pasują... Jem dużo, ostatnio nawet przytyłam pare kilo, ale wszystko idzie w tyłek i uda! Nic nie pójdzie w cycki! Uważam, że piersi rosną różnie... Zależne od hormonów, metabolizmu i ogólnego tempa rozwoju. Większości dziewczynom rośnie pewnie do 20 r. życia maks. Ale niektórym może i rosnąć do 25.

Gość talulah
mój chłopak mówi, że są ładne, jędrne, czasem tam się nimi pobawi. ale mam wrażenie, że chciałby bym miała większe, bo widzę, jak się patrzy na różne kobiety z większymi cyckami (nie na ulicy tylko w gazecie czy tv). ale może to tylko ten męski instynkt. chyba bardziej zwraca uwage na mój tyłek i ogólnie chyba faceci wolą tyłki.

słyszałem, że trzeba pić dużo mleka najlepiej sojowego takie jest jest lepiej przyswajane przez człowieka. Patrząc z mojego punktu to dziewczyny pochodzenia typowo wiejskiego czyli ze wsi posiadają genetycznie większe piersi ponieważ w regionach tych zawsze kobiety rodziły dużo dzieci a więc musiały je czymś wykarmić. Proste. ale tak na boku. Zapraszam do nowego portalu rozrywkowego, w którym można wygrać nawet laptopa.

Cześć dziewczyny:) jak czytam wasze posty odnośnie Waszych " za dużych piersi" to PLEASE wejdźcie na post powiększenia.... Teraz Wam to przeszkadza, bo jesteście młode, wysportowne....ale później, będziecie tylko marzyć o takich rozmiarach. Dbajcie o nie i delektujcie się nimi...no i szpanujcie i eksponujcie!!! Czas jest nieubłagalny i gdy urodzicie i wykarmicie Wasze... zjawiska zmaleją i obwisną...więc czerpie z życia co najlepsze, a później może zastanawiać się nad ujędrnieniem. Gratulki z Waszych rozmiarów i tylko pozazdrościć!!! Ja jestem teraz po op. powiększenie-"ujędrnienia" - i wreszcie znów jestem happy;):)

Leadyanka nie przejmuj się niech tylko hormony się roszą a zobaczysz jak urosną.

Gość kaja304
Hej dziewczyny ! Oczywiście mam ten sam problem co wy, czyli mały biust. Mam 20 lat a rozmiar stanika 75B ;/, z czego lewa pierś jest mniejsza może nawet zaliczyć ją do miseczki A... Dziwi mnie to, że mam tak małe piersi, ponieważ wszystkie kobiety u mnie w rodzinie mają spore biusty. Nawet moja siostra, która ma 17 lat ma większe piersi ode mnie :( myślicie, że piersi jeszcze rosną po 20 ?

Gość Dziewczynaaa11
Czesć Dzaga wiesz co mamy ten sam problem Za dwa dni koncze 18lat a mam bardzo malutkie piersi. Mojemu chlopakowi to nie przeszkadza podobno pytalam sie go sporo razy ale mowi ze podobaja mu sie takie jakie mam.. Ale mam wraznie ze to nie prawda.. Mam nadzieje ze mi chociaz urosna troche. A jak nie to bd musiala sobie operacje zrobic chociaz sie boje.. Poprostu wstdze sie isc na basen czy na plaze. POZDRAWIAM

Gość Dziewczynaaa11
Czesć Dzaga wiesz co mamy ten sam problem Za niedlugo koncze 18lat a mam bardzo malutkie piersi. Mojemu chlopakowi to nie przeszkadza podobno pytalam sie go sporo razy ale mowi ze podobaja mu sie takie jakie mam.. Ale mam wraznie ze to nie prawda.. Mam nadzieje ze mi chociaz urosna troche. A jak nie to bd musiala sobie operacje zrobic chociaz sie boje.. Poprostu wstdze sie isc na basen czy na plaze. POZDRAWIAM

Gość gość
Mam prawie 17 lat i jestem wysoka bo mam 179 cm a ważę 68 kg. Też mam problem bo mam naprawdę małe piersi zaledwie 34/75 chciałabym mieć większe piersi. Zastanawiam się czy są jeszcze szanse na to żeby urosły mi piersi. Jeśli nie to co można zrobić żeby je jakoś pobudzić?

Gość gość
Dziewczynaaa11-ot i szczwana kobitka no-pytala sie"sporo razy"bo a nuz oklamywal ze mu sie podobaja takie jak ma.A jak sie pyta"sporo razy"to jak by mun sie nie podobaly tak naprawde to moze sie w tym ogniu pytan pogubic i powiedziec prawde !!! A wtedy co???!!!!O zesz !!!!

Gość gość
Ja zawsze byłam posiadaczka małych piersi ale nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, fajnie wyeksponowane małe piersi sa do schrupania. Teraz mam dwoje dzieci, piersi troche sie powiekszyły ale wciąż sa jedrne i to jedna z rzeczy które w sobie lubię. z małymi jest łatwiej, są bardziej estetyczne, nawet po latach moga wygladac apetycznie.

Gość maleńkaa18
witam wszystkim ;-) mam 18 lat i mam ten sam problem co większość z was ;/ małe, a nawet malutkie piersi.. Codziennie się zastanawiam czy one urosną?? Mam 165cm i waże 47 km. Moja mama ma czym oddychać, babcia tak samo. Obawiam się, że ich rozmiar się już nie zmieni i że czeka mnie operacja powiększenia :( .

Gość gość
Ludzie ja mam 21 lat mam B75 i chce by takie zostały... jestem tu bo usłyszałam ze mogą mi urosnac , pzestraszylam się i szukam... na szczęście zgodnie z teoria ok17 do 20 sa zamkie przypadki ponoc zeppóźniej ale mam nadzieje że mnie to nie dotknie

Gość gość
To ja mam 14 lat 170 cm wzrostu i miseczke D ....

Gość gość
mama wrażenie ze niedługo będę się składała z samych cycków:O,bo rosną i rosną,,,

Gość gość_X
Ja mam 19 lat i miseczkę 65C/70A, jest mi źle z tym. Jestem niska mam 158cm i ważę 45kg wiec może tez dlatego mam takie małe piersi :(. Chciałabym być wyższa i mieć większy biust, ale wiem ze już to się nie spełni (biust mi urósł od tabletek antykoncepcyjnych o 2 rozmiary)