axxk 0 Napisano Lipiec 5, 2007 praktyczny bedzie na ksiazki i inne pierdoły? http://www.allegro.pl/item208437469_regal_krata_4_od_ss_nowy_u_nas_najtaniej_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nalya 0 Napisano Lipiec 5, 2007 mnie się bardzo podoba. i na pewno się przyda na wiele drobiazgów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Lipiec 5, 2007 i 30 cm głębokosci raczej wystarczy na ksiazki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaden nick nie wchodzi 0 Napisano Lipiec 5, 2007 głebokosc 30 wystarczy:) świetny tylko wydaje mi sie drogi ...mam meża złota rączkę wiec by mi taki sprawił tanszym kosztem.. moze masz kogos bliskiego,znajomego jakiego majsterkowicza ? pewnie ta kwaota wystarczylaby na dwa regaly..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie tez musza zarobic Napisano Lipiec 5, 2007 , wiec nie zastanawiaj sie i kup ten regal, jest fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaden nick nie wchodzi 0 Napisano Lipiec 5, 2007 hehe no tak:) ale lepiej dac zarobic kuzynowi lub kumplowi :p jesli jest taka mozliwosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach