Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLLSS

DZIEWCZYNY O BRĄZOWYCH OCZACH SA ŁADNIEJSZE NIZ TE Z NIEBIESKIMI!!TERAZ TO WIEM!

Polecane posty

Gość aLLSS

wczoraj widziałam tak sliczna dziewczyne ze mysllalam ze padne..najlepsze bylo ze wygladala jak laleczka ..miala zero makijazu ..nawet nie wiem czy tusz miala bo widzialam ja z bliziuteńka ..miala czarne wosy i cialo porcealnowo biale..wygladalo to zajebiscie..twarz taka biala delikatna i sliczna cera a do tego brazowe oczka.. i bez makijazu.. zawsze gdy widze takie slicznosci to pierwsze co to widze ze maja ciemna oprawe oczu..nigdy nie widzialam laski z nisbieskimi i zielonymi oczyma pieknej bee mocnego makijazu..albo wogóle bez makijazu..NOGDY!

Gość bo nie widziałas mnie
🖐️:classic_cool:

Gość popieram cie 100
tak samo widze jak i Ty . tylko ciemna oprawa oczu jest śliczna.i tylko ciemna oprawa oczu wyglada bosko bez makijażu.

Gość ale można mieć
ciemną oprawę oczu i zielone bądź niebieskie oczy i to też wygląda ślicznie ;)

Gość najka23
ja też nieraz widze takie pięknosci, naprawdę czasem dosć rzadko ale na ulicy można pokac tak śliczne dziewczyny, ze normalnie szczena opada, jak ja im zazdroszcze i własnie powiem wam ze przeważnie te slicznotki to są ciemne, nmają ciemne oczka piekne, włosy, tu nie chodzi o to ze sie wywyższa ciemne laski a te z jasnymi są gorsze, ale jakoś jak zawsze widze jakąś śliczną dziewczyne to ma czarne oczka

Gość ale można mieć
są też dziewczyny o brązowych oczach o jasnej oprawie - to nie wygląda ładnie bez makijażu. tak więc nie wolno generalizować ;)

Gość bo nie widziałas mnie
to ciekawe dlaczego jak mijam na ulicy facetow to zawsze (zawsze) patrza mi w oczy i nie moga oderwac swoich a mam .... zielone :) ps. i nie maluje (ew. brazowy tusz)

Gość HJHJH
dokladnie prawda..BRAZOWE OCZY I CZARNE SA NAJLEPSZE.

Gość fiona zielona
ja mam oczy szaro zielone i wcale nie czuje sie gorsza i ani nie wygladam na gorsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o gustach sie nie dyskutuje

ja mam brązowe ale jasne, praktycznie piwne, i jakoś sie nikt nimi nie zachwyca;-(

Gość malinkaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam niebieskie - i wszyscy mi powtarzają ze jestem przesliczna dziewczsyna, (choc sama tak nie uważam :P) i nie czuje sie gorzej, O gustach się nie dyskutuje! :/ nie każda dziewczyna o brązowych oczach jest piekna :/ jedna może miec krzywe zeby i suche włosy i super bedzie wygladac? i co jej pomogą oczy ?:/

a ja uwarzam że bardzo ładne sa zielonookie i rudowłose kobiety :) Nawet z piegami. Ale do swoich kręconych, brązowych włosów i piwnych oczu w ciemnej oprawie nic nie mam :)

Gość Ralphowa
ale to prawda. mam szare oczy i musze nagimnastykowac sie by je uwidocznic podkreslic.Moja znajoma brzydka blada, ale ma oczy czarne i od razu ma twarz jakis wyraz lalki

Gość ja tez sie zgadzam
e tam , ja mam oczy zielono-niebieskie i mam ciemna oprawe, prawie ze czarna, brwi tak samo, a wlosy blond

Gość szaro-zielono-niebieskie
na zachodzie europy ciemne oczy to porazka dla facetow i dla lasek!!

Gość haribbo
jedyne z czym musze sie zgodzic, ze osoby z ciemna oprawa oczu maja bardzo wyrazista twarz bez makijazu. Ja mam jasna oprawe i tusz jest niezbedny.

Gość olcia128
To nie prawda!!! Znam wiele dziewczyn o niebieskich oczach które są śliczne! A z resztą sama mam niebieskie oczy. Coś mówiłaś że ona miała porcelanową cerę, a jakby była chora to nawet nie można zobaczyć czy ona jest blada czy nie bo ona na codzień jest blada. Ja wole dziewczyny z niebieskimi oczami! Oczy niebieskie- życie królweskie, oczy zielone- życie szalone, oczy piwne- życie dziwne. Znam piękną dzidzie która ma brązowe oczy ale to nie znaczy że dziewczyny z oczami niebieskimi są brzydsze. Pozdrawiam!

Gość hehehehehe18
Olcia , zazdrość przec Ciebie przemawia ... :] tak tak ...

Gość majaaaaaaaaaa
NOOO CIEMNE LASKI SA NAJPIEKNIEJSZE... bblonydnki takie sobuie, w sumie policzyła bym na placach jednej reki dziewczyny blond ktoymi sie zachwyciłam.. a czarnulkami.. matko tyle ich pieknych chodzi... niestety ja jestem blond :(

Gość gjl
a ja mam niebieskie oczy i b. ciemna naturalna oprawę oczu do tego naturalnie ciemne włosy. Najważniejsza jest oprawa oczu

Gość skrzydelko i nozka
a tam, opowiadacie co to ma do rzeczy? tak wam wpadaja w oko, bo taki kontrast jest po prostu wyrazniejszy i latwiej sie taka osobe zauwaza rozne osoby sa ladne - jedne maja jasne oczy, inne ciemne, tonie ma w ogole zadnego znaczenia ja mam ciemne oczy, a oprawe oczu wcale nie ciemna, rzesy mam raczej brazowe niz czarne, raczej krotkie, nic nadzwyczajnego wlosy mam ciemne, rudobrazowe widze, ze podobaja wam sie jakies takie czarne, ja takich nie lubie, kojarzy mi sie to z szybkim starzeniem sie o brakiem tajemniczosci a najpiekniejsza osoba na swiecie tomoim zdaniem liv tyler, ktora ma NIEBIESKIE oczy

to brzmi zupelnir jak opis mojej osoby - oczywiscie poza zachwytami ;) nie jestes jedyny - duzo facetow tak uwaza

Gość .mhb
ciemne oczy, ciemne włosy- trzeci swiat

Gość notnaiveone
Generalnie jest taki dowcip, że jak Bóg stworzył kobietę to stwierdził.... "Oj Ty będziesz ,musiała się malować..." no i wynika z tego że makijaż (normalny!) ma nawet boskie poparcie. A różne koloru oczu są bardzo w porządkku właśnie.... odróżniają nas, a polemizowanie który kolor jest lepszy to jak walka z wiatrakami .... pozdrawiam zielonooka rudowłosa:)

Gość Głupol
a ja mam turkusowe jak morze..po mamie, a ciemna oprawę oczu po tacie i co????????haaaaaaaaaa

Gość Zielonooczka
OCZY ZIELONE-ŻYCIE SZALONE,OCZY NIEBIESKIE-ŻYCIE KRÓLEWSKIE,OCZY CZARNE-ŻYCIE MARNE!!!!!!!!!

Gość Zielonooczka
lepsze chyba te denne wierszyki niz twoje ku**y