Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

prezent dla męża w 10 rocznicę ślubu

Polecane posty

prosze moze mi ktos pomoze bo nie mam pomysłu. W lipcu obchodzimy 10 rocznice ślubu i chciałabym cos kupic męzowie tylko nie wiem co

Gość pakajaja
może jakąś książkę fajną

niestey nie stać mnie na weeknd w Paryżu

to np. oryginalne spinki do koszuli jeśli w nich lubi chodzić, fajny krawat, książka o tym czym się interesuje, perfumy...

po pierwsze zależy ile chcesz wydać, a po drugie Ty wiesz najlepiej co już było

oj niby wiem ale chciałabym cos oryginalnego innego niż na imieniny czy urodziny no kasa tak do 300 zł

on wypatrzyłam przypadkowo kupił mi moje ulubione perfumy

w takim razie proponuje szaloną noc w extra hotelu, połączoną ze śniadaniem w łóżku

kaisa dobry pomysł tylko wiesz mamy dziecko i co z nim zrobie na tę noc

do rodziców, babci, znajomych, rodzeństwa. To jest wasze święto i powinno być wyjątkowe na tyle, że obchodząc 20 rocznice ślubu będzieci pamiętać o poprzedniej. A dziecko chyba nie jest w pieluchach i musisz je karmić?

to tym bardziej powinno to być coś co zcementuje wasz związek od nowa

namietna noc + śniadanko. Poszukaj w necie fajne hotele blisko twojego miejsca zamieszkania, albo w mieszkaniu, wygoń dzieciaka zrób kolację przy świecach, nastepnie kąpiel z szampanem i płatkami róż, namiętna noc we dwoje a rano wspólny prysznic i śniadanko

Gość gość
zrób mu loda i powiedz, że jestes dumna, ze to z nim tworzysz rodzinę jesli dzieciaka i tak kochasz bardziej, to daj sobie spokój i z okazji rocznicy ślubu kup coś dziecku, to i tak dla niego wszystiko było i jest

Gość gość
Wypad na Majorkę -super:)

Gość gość
16.09 ma rację. kup coś dzieciakowi, co się będziesz wysilać, co najniej jakby to mąż był najwazniejszy

moze album ze zdjeciami,ktore bedziecie wspominac?Mozesz go zrobic sama w formie papierowej,albo np komputerowej:)uwiecznic w nim wszystkie miejsca gdzie razem byliscie plus zdjecia dziecka:)

Gość gość
Już trochę lat ze sobą jesteście, jeśli to dekada to prezent musi być bardziej wyszukany. Chyba nie dasz zwykłego krawata lub majtek na 10 rocznicę, bo to trochę kpina. Żyjemy teraz w czasach wielu możliwości. Dlatego może zabrałabyś męża do tunelu aerodynamicznego? Jest ich trochę w Polsce. Podobno w Wielkopolsce mają najlepszy. Dokładnie w Lesznie.

Gość gość
Kochanka najlepsza.

Rocznica to naprawdę wyjątkowa okazja. Ja bym kupiła zegarek. Myślę, że to bardzo fajny, modny i elegancki prezent idealny na taką okazję. Duży wybór w niskich cenach jest na stronie www.cozacena.pl polecam tam zajrzeć.

Gość teressska
może drona? w teletorium mają fajne modele :) ale najlepiej niech będzie to coś czym twój mąż naprawdę się interesuje

Gość ombre_clothing
A może jednak coś praktycznego? :) Coś co przyda mu się każdego dnia :) Pomyśl może o czymś fajnym do ubrania - jakiś fajny sweter, czy elegancka koszula. Na pewno jest coś, czego Twój mąż potrzebuje :) Zajrzyj do Ombre - to sklep internetowy z odzieżą męską :) Posiadamy mnóstwo ubrań w naprawdę atrakcyjnych cenach i uważamy, że są naprawdę super! Tu nas znajdziesz --> www.ombre.pl