Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassandraaa

BŁAGAM POMOZCIE MI CHOCIAŻ WY SKORO LEKARZE MAJA W DUPIE!!

Polecane posty

Gość kassandraaa

mam dosc ..od dziecka tak mam ale mi to przeszkadza bardzo:( moj problem to brązowe cienie wokól calych oczu jak miś koala..:(wygladam jakbym sie malowala cieniami brazowymi a tak nie jest:(Boże zawsze mialam wyniki dobre krwi itd..ale bez korektora nigdy nie wyszlabym z domu bo sie nie da..kazdy mowi ze jestem narkomanka wtedy:(bo tak wygladam.. moze wy wiecie skad takie brazowe cienie wokol oczu?:( jak bylam mlodsza cierpialam na nerwice lekową ..to byl koszmar.. mam tez skolioze straszną ale czy rto od tego>?sama nie wiem..moze to od malej ilosc płynow ..czasem pije dwie szklanki na dzien..jesu lekazre pierdola ze taka ma uroda widocznie..

Gość gucio888
moze masz cos z watroba??

Gość mam stracha przynam szczerze
wątroba?? kurde a moze to cos grozniejszego?:(

Gość mam stracha przynam szczerze
nigdy mnie nie bolą nerki itd..kurde ale moze to faktycznie podroby??:(

Gość eeeeeeeeeetam
ja też mam brązowe cienie wokół oczu - nie ciemne ale widać różnicę w porównaniu z resztą skóry - i nie mam pod oczami tego raczej, takich w sensie cieni pod oczami, ale mi to nawet pasuje:) nie muszę się tapetować a i tak wyglądam jakbym miała oczy umalowane, szczególnie na zdjęciach to widać.. to chyba nie jest "od czegoś" tylko po porstu jest

Gość anemia i bialaczkaaa
TO OBJAW BIAŁACZKI

Gość anemia i bialaczkaaa
idz sieleczyc a nie na forum szukaj pomocy idiotko.

Gość cienieeeeeeeeeeeee
Cienie pod oczami mogą być tż od zmęczenia, trzeba się wysypiać. Pozdrawiam

Gość kcohana dzieki ale ja nawet za
duzo spie i to nie od zmeczenia ani od niedoboru snu:)\ to raczej nie wchodzi w gre:)ale dzieki za rade:)i to nie są normalne cienie tylko własnie takie brązowe:(

Gość eeeeeeeeeetam
no to ja takie mam od urodzenia a badania wszelkie w normie (ostatnio nawet robione) nie martw się :)

Gość kcohana dzieki ale ja nawet za
kurcze dzieki za pocieszenie ale wiesz jak to jest ..jedna z druga ci wmawiaja bialaczek to od razu sioe boi czlowiek:(

Gość WG MNIE OBJAWY TE TO
objawy hiv ,anemii albo bialaczki albo nawet raka. wspólczuje ci bardzo ale nie zwlekaj z diagnozą!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dżinsowa mini
Lepsze brązowe cienie pod oczami niż jak ja to nazywam "skrzydełka nietoperza". Mam bardzo cienką skórę na powiekach i jak uniosę brwi to całe powieki są w widoczne fioletowe żyłki, kojarzy mi się to właśnie z tymi "żyłkami" na skrzydłach nietoperza ;-) Założe się że wyglądasz więc lepiej ode mnie. Jeśli te ślady wokół oczu Cię niepokoją zrób badania: moczu i z krwi próby wątrobowe. Jak wyniki będą dobre przynajmniej się uspokoisz, że te cienie to taka Twoja uroda. Nie każda z nas rodzi się z własną paletą cieni Lancome ;-)

Gość cienieeeeeeeeeeeee
musisz zrobić morfologię, a jeśli wyniki są w porządku, czego Ci życzę, to po prostu taka masz urodę.

Gość eeeeeeeeeetam
to zrób morfologię na wszelki wypadej jeśli bardzo cię to martwi (przychodnie nie strajkują przecież) zależy jakie te cienie - wiesz, przy ciężkich chorobach to nie tylko cienie są pod oczami, ale i inne objawy.. poza tym - ja rozumiem że ty masz takie coś jak ja - powieki głównie takie ciemniejsze, nie jakieś cienie wielkie pod oczami.. to jest ok - po prostu tak się barwnik w skórze rozłozył, jeśłi nie masz innych jakichś niepokojacych objawów to się nie stresuj.

Gość WG MNIE OBJAWY TE TO
no nie!!!!!! co wy lasce gadacie|?ona ma straszne objawy a wy mowicie zeby sie nie stresowal.

Gość chyba chodzi ci o misia
pande a nie koale

Gość eeeeeeeeeetam
jassne, a czarna plamka na oku którą mam od urodzenia to też objaw ciężkiej choroby której przez 20kilka lat nie wykryto..:O jeśli masz te plamki od urodzenia, to zapewne taka twoja uroda. jeśli pojawiły się nagle - to zrób morfologię na początek. bez przesady - te choroby o których piszesz mają też inne objawy..

Gość wiesz tez w sredniej
szkole mialam takie brazowe cienie pod oczami i na powiekach. bardziej na powiekach. kazdy myslal, ze sie malowalam. pod oczami mniej mialam. teraz mam 28 lat i jakos mi przeszlo to samo. nawet nie zauwazylam kiedy... tez slyszalam ze to moze byc od watroby. ja teraz mam straszne since po oczami zamiast tych brazowych i zaczelam uzywac takiego zelu pod oczy z firmy FLOS LEK na since i obrzmienia. powiem ci ze bardzo mi rozjasnil ten zel skore wokol oczu i juz nie widac tak tych sincow. moze sproboj. moze pomoze.

Gość ej dziecko do naukii
debilko spadaj stad