Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mewunia

Czy wszystkie malutkie dzieci są ładne?

Polecane posty

Jest takie powiedzenie że wszystko co malutkie jest ładne. Otóż wczoraj odwiedziła mnie koleżanka ze swoim malcem. Rany, ale był brzydki, mówię wam! Ma trzy miesiące, więc już nie jest to już noworodek po przejsciach. Taki jakiś kanciasty, głowa duża i nieforemna, oczka jakieś niesymetryczne. Ja wiem że dla każdej mamy jej maleństwo jest najpiękniejsze, ale w końcu tak naprawdę nie wszystkie dzieci są ładne. Co o tym myślicie, spotkałyście kiedyś brzydkie niemowlęta?

Gość kapuściana kichsza
pewno, niektóre są brzydkie jak noc. Jak dorośli.

hmm no mnie sie tez nie podobają noworodki, chociaż czasem zdarzaja się wyjatki, ale raczej sa słodkie lub rozkoszne niz ładne :)

Dokładnie-rozkoszne, słodkie, ale żeby ładne? Noworodki sa wręcz brzydkie:P Na szczęście natura sprytnie to urządziła, ze rodzicom ich dziecko, choćby nie wiem jak nieladne, podoba sie najbardziej na świecie:)

Jedne dzieci są ładne bardziej, a drugie mniej. Nie widziałam brzydkiego dziecka.

pamietam jak mi położna przyniosła moja Lenke....jejku....była paskudna, pomarszczona z wypryskami i z łuszczącą sie suchą skórą :O natomiast po jakis 3 tygodniach wyglądała juz całkiem znośnie i tak jest do dziś :D

Gość ze ssaków to tylko zwierzątka
są wszystkie śliczne. Dzieci ludzkie niestety dzielą się na ładne i brzydkie

wszystkie sa ladne dla swoich rodzicow:) ale musze przyznac ze pare razy widzilam brzydkie dzieci:(