Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaa

makijaż ślubny- prosze o porady

Polecane posty

Gość alicjaaaaaaaaaaaaa

Jak długo się robi i czy macie jakieś propozycje? Jestem szatynką z jasnymi pasemkami, drobnej budowy ciała. Sukienka koloru ecru. Prosze o porady

Gość paloqaas
przede wszystkim niemoze byc mocny, wyzywający. ma byc go widac, ale raczej w kolorach delikatnych powinien byc. poza tym dobra makijazystka potrafi dobrac odpowedni makijaz do kazdego typu urody. a po 2. na jakis czas przed slubem powinnas zrobic probny wtedy bedziesz wiedziala w jakim Ci dobrze pozdr

wedding Ty to jestes niezastapiona kopalnia wiedzy 🌼 :)

Gość alicjaaaaaaaaaaa
Dzięki za porady. Na próbny się wybieram. Wiem, że na pewno nie chcę mocnego i świecącego makijażu. Tylko nie wiem na co zwrócić uwagę

Najpierw poproś o portfolio osoby, która będzie cię malowała a potem pokaż, o co ci chodzi :) Te zdjęcia od Wedding są świetne i może coś z nich wybierzesz :)

Gość uśmiEch riczA
ale macie problemy

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak zdjęcia już przeglądałam, bardzo ładne. Tylko nie wiem jaki makijaż pasuje do mnie. Mam nadzieję, ze kosmetyczka coś pomoże

Gość jupiii28
makijaż ślubny powinien być przede wszystkim delikatny. Nie może być "burdny", wg mnie smokey eyes w ciemnej wersji nie pasuje (ewentualnie jaśniejsze odcienie szarości czy też brązów). Ja lubię klasykę i dla mnie idealnym rozwiązaniem są klasyczne kreski eyelinerem, które pasują chyba każdej dziewczynie. Najlepiej to skonsultować się z profesjonalistą, który nie tylko dobierze odpowiedni makijaż do twojego typu urody, ale również do kształtu twoich oczu;) dobre specjalistki są w www.lublin.yasumi.pl i www.annamazurek.com

nie zgadzam się z tym, że makijaż ślubny przede wszystkim powinien być DELIKATNY. nie słuchaj tego Autorko! Ja mam ciemne włosy, UWAGA: niebiesko-szaro-zielone oczy i ciemną karnację. Na codzień mocno podkreślam oczy, tzn: delikatna kreska lata 60, kredka na oku i wytuszowane rzęsy. Mam dosyć wyrazistą urodę i w takim makijażu jest mi dobrze i w tym samy stylu planuję zrobić swój ślubny. Tak przynajmniej radziła mi moja makijażystka. Wiadomo, nie mogą być jakieś strasznie mocne powieki itp. Ale jeżeli mocniej podkreślasz oko na codzień, to zrób to samo w dniu ślubu. Taką głupotę zrobiła na swój ślub moja siostra, która też dosyć mocno podkreśla swoje piękne, niebieskie oczy. W dniu ślubu makijażystka zaproponowała jej delikatny makijaż. Do tego w ogóle nie użyła kredki. Jak ją zobaczyliśmy po powrocie do domu, to jej nie poznaliśmy, wyglądała jakby miała oczy i powieki zsypane mąką. Ot co jaki DELIKATNY makijaż. Pierwsze co jak weszła do domu, to podkreśliła oko kredką

Gość gość
make up slubny ma byc przede wszystkim upiększający! to czy będzie delikatny czy nie, zalezy tylko i wylącznie od preferencji Panny młodej ;) a jakie będziesz miała dodatki? to moze coś podpowiem :)