Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamie.

Do osób które się czerwienią, pomocy ... Co to może być- zdjęcie

Polecane posty

Gość Załamie.

http://i9.tinypic.com/5xo72n4.jpg Kiedy wypiję kawę, poćwiczę, kiedy jestem zdenerwowana itp Czerwienie się właśnie w tym miejscu, jak z tym walczyć, okropnie to wygląda 😭 Dodam że kiedyś miałam na tle nerwowym tak, że cała czerwieniałam, ale to było na tle lęku, teraz tez mam stres wielki i boje sie ze ten koszmar wroci, jak sobie z tym poradzic

Gość Załamie.
I nos jeszcze, tez robi sie czerwony, przeciez ja oszaleje, blagam, moze macie jakies sposoby na to i mam jeszcze jedno pytanie, czy biorac leku na uspokojenie bede spiaca ? Potrzebuje czegos co da mi kopa, dzieki czemu nie bede sie denerwowac ale bede potrafila skupic sie na pracy 😭 W sytuacji kryzysowej biore afobam, ale on sprawia ze jestem malo komunikatywna a ja taka nie moge byc

Ja też tak mam :( Boję się, że to mogą być początki trądziku różowatego (tfu, tfu) Nie wiem co z tym zrobić. Dziewczyny polecały krem Aveve Diroseal, który pogrubia skórę i mnie prześwituje ta czerwień, ale mi on nie pasował (za tłusty) P.S. Rysunek rewelacja!! Rozśmieszyłaś mnie do łez, szczególnie te uszy trola :D Pozdrawiam

Gość tomam
cześć , nie wiem czy to na wszystkich działa , ale tę miałam ten problem i zaczęłam pic zwykłe wapno i po jakimś czasie przeszło , spróbój , może tobie też pomoże

Gość to może być ŁZS
czyli łojotokowe zapalenie skóry Bardzo często występuje własnie w tym miejscu Proponuję wizyte u dermatologa

Gość czekoladowy maniak
To cera tzw. reaktywna. A jej reakcje biorą się stąd, ze jest cienka wrażliwa i naczynkowa najpewniej. Trzeba stosować kosmetyki do cery wrażliwej , naczynkowej, żadnych drastycznych zabiegów( pilingi mechaniczne, opalanie na ostrym słońcu lub w solarium, wychodzenie na mróz i wiatr bez ochrony). Dieta tez jest ważna. Generalnie unikanie wszystkiego co moze taka cere podrażnić. To jeszcze nie trądzik różowaty, ale trzeba uważać , by do niego nie doszło.

Gość czekoladowy maniak
a i faktycznie leki uszczelniające naczynia są pomocne: wapno, rutinoscorbin, wit.pp, wit c

Gość to może być ŁZS
dobre rady na odległość należy dzielić przez cztery. mimo szczerych chęci doradców. Pokaż się lekarzowi. Proponuję dermatologa i ginekologa