Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjasxcoiewjdb

Problem podczas stosunku

Polecane posty

Gość kjasxcoiewjdb

dodam ze to nie blona dziewicza- ehh jestem troche "zamknieta" wiec moze to od otarc choc nie wiem, za kazdym razem po stosunku mam leciutkie krwawienie doslownie baardzo malutkie...ale jednak krew jest... dodam ze uprawiam seks od niedawna i dopiero sie wtajemniczam..nie wiem skad krew :(

może za mało jesteś nawilżona i stąd otarcia i krew? albo np. naruszona nadżerka - byłaś u gina ostatnio?

Gość kjasxcoiewjdb
a moze to byc polip??? ehh nie bylam ostatnio ale jak bylam nie tak dawno bylo wszystko ok, chlopak nawet jak we mnie nie wejdzie tez jest krew... ehh nie wiem

Gość longoria anotrektyczką
to może być nadżerka. idź do lekarza

Gość gfjhjgkhjkj
ale wczesniej pisalas,ze robisz to dopiero 2. raz,wiec na poczatku tak bywa...nie u kazdej,ale czasami tak

Gość kjasxcoiewjdb
tak robie to drugi raz w zyciu znaczy zrobilam.... bliny nie mialam bo zalatwil mi ja ginekolog- krwawilam caly dzien wiec mysle ze przerwal..chyba ze np nie do konca choc raz chlopak mysle we mnie wszedl to by i tak przerwal krwi jest naprawde malo...ale jest!!!!

Gość kjasxcoiewjdb
mam bardzo zle wspomnienia od ginekologa dlatego mnie tam za bardzo nie ciagnie... boje sie poza tym ;( nadzerka hmmm

a ja myślę że to po prostu problem z nawilżeniem. użyj lubrykanta, np. durex play, feminum. poza tym na początku współżycia takie rzeczy mogą się zdażać.

Gość kjasxcoiewjdb
uff troche mnie uspokoilyscie.... bo powaznie sie przerazilam..tez na poczatku pomyslalam ze skoro robie to drugi raz to w sumie chyba normalne, ale jak wrzucilam na net i wyczytalam o jakis polipach..eh to mi sie odechcialo, pojde do gina w poniedzialek bo teraz mam okres :(:(:(

Gość gfjhjgkhjkj
ale wizyta u gina nie zaszkodzi :).skoro nie pasuje Ci ten,do ktorego chodzisz,to go zmien :)

internet to ogromne źródło wiedzy,ale czasami nie ma co za dużo poszukiwać, bo można się nieźle nastraszyć. nie myśl od razu o najgorszym!!! nie każde krwawienie musi oznaczać polipa, nadżerkę, nie każdy ból to zapalenie, czy ciąża. spokojnie :) ale do lekarza się przejść nie zaszkodzi .

Gość kjasxcoiewjdb
wiem wiem...pojde choc mam taki uraz...ze nie wiem jak ja na fotel usiade :(:(:( noo ale i tak jestem spokojniejsza :)