Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Babski lament

Polecane posty

Gość gość
Juken, foto PKP masz w jej stopce chyba. Ciekawe, czy to naprawde ona:D

Nikt nie chce zeby go nie lubiano, obrzucano wyzwiskami i upokarzano... Biedna deseczka... nie dość, ze twierdzi, ze przegrała zycie to jeszcze wszyscy jej o tym przypominają i wytykają...

Gość gość
Ja tam Desce nie dokuczam, choc w jednym topiku ona chyba pomyslala, że tak:o Niewdziecznica.

Z wrażliwymi osobami trzeba ostrożnie:) Internet to piekło dla takich... Tutaj nie ma zyczliwości. Tutaj każdy tylko patrzy jak dopiec drugiemu...

jak ktoś udaje loozaka a potem obsrywa sie jak mu ktoś przywali to jest dla mnie dziwny to samo z Deską sama sobie kreci bat na dupe tylko nie umie wypic tego piwa :-O ale CJWDZT

Wypiła dzis juz piwo i mówiła ze sie zatruła :P Ja am nie siedze całymi dniami na kafe to nie wiem dokładnbie jak jest ale za każdym razem jak jestem to wszyscy jak jeden Hurra i na deskę!

nachlała sie piwa bo zownu sie widziała ze swoim wzorem \"meskosci\" , poszła sie łudzić i oszukiwać , to jest ciężka sprawa łazić za kimś kto cie zlewa , ... nie powiem wiecj :-O

No to jak wiesz to po co ją \"gnoisz\"? Uczucia to bardzo kiepska sprawa... No ale dobra mamy je i trzeba jaoś z tym żyć... nie każdy ma siłe powiedzić \"nie\"...

jak nie masz siły powiedzieć \"nie\" to se ciep, sam wybierasz swój los , jakoś nie mam ochoty litować sie nad kimś kto sam se strzelił specjalnie w stope i tym optymistycznym akcentem kończę rozmowę o tym paszczku 🖐️

dzieki :) :classic_cool: tylko tu nie ma czego rozumieć , i nie ma sie nad "czym" litować , tylko brutalna prawda może JA wyzwolić, wiem to z doświadczenia :-O zagłaskanie tylko pogarsza sprawe

Drogi Jukenie! Tu juz nie tylko chodzi o Deskę ale ogólnie temat poruszałam. Każda kobieta predzej czy późniejdojdzie do takiego wniosku... Wy meś=zczyźni nie mozecie tego wiedzieć. nie wiem jak to napisać... hmmm... Wy inaczej pojmujecie miłosc... Was interesuje tylko funkcja prokreacyjna :P

prokreacyjna??? widzę że tylko niepotrzebnie byłem grzeczny dla ciebie:-O wypierdalaj se szukać prokretatora pustaku :-O jak sie nauczysz dostrzegać w ludziach coś więcej niż stereotypy to wróc i podyskutujemy , a teraz won 🖐️ co za debilka , o rzesz w chooj :-O:(

a zastanawialiscie sie kiedys nad tym ze czasem ktos chciałby poznac tu kogos tak naprawde bo potrzebuje z kims pogadac wyzalic sie itd a wy jestescie bezlitosni i nie zwracacie uwagi na uczucia innych byle sie tylko wyzyc i podokuczac

Biedaku... Ładnie się to tak odnosić do kobiet? haha! Męzczyźni... elokwencji gratuluje! A pustakiem nie jesetm- gwarantuje. Jak sie nauczysz panowac nad emocjami to pogadamy:) pewnie gdyby ta dyskusja sie nie toczyła przed monitorami kompytera to moze być mnie pobił co? urażony mężczyzna... :( :P

Gość gość
Przegiąłeś juken, jaki Ty krzykliwy jesteś, niech Cie jasna cholera:oMiales isc spac zresztą 😠

Bezduszne forum: własnie na przykładzie deski chciałam to pokazac. Dla mnie to forum to jedyna mozliwość zadania pytania do madrych ludzi (z kilkoma wyjątkami, rzecz jasna) i otzrymania konkretnej odpowiedzi. Mam przyjaciół chłopaka ale o niektóre rzeczy lepiej zapytac kogoś kto nie zna i patrzy na wszystko z dystansu!

Gość deska czy ty jak nie masz
nic sensownego do powiedzenia zawsze wklejasz ta marna emotke ze niby "spisz"

stereotyp za stereotypem , żyjesz w świecie \"klałdi\" \"glamurów\" \"twoich stylów\" itp gówien :-O a przebywanie na kakffe dłuży czas tylko utwierdziło mnie w przekonaniu że elokwencja i bezbłędne pisania ma nie wiele wspólnego z inteligencją :-O ale skoro jestem typowym facet :-O to sie nie znam nie:-O

Ok moze troche przegięłam z tą funkcją prokreacyjną. sorry ale co do reszty i komentarza do wypowiedzi pana jukena nie zmienię. zachował sie jak sie zachował- trzeba sie potrafić opanowac..

Człowieku nie czytam tych bzdurnych gazet! nawet nigdy ich nie widziałam na oczy. Nie żyje równiez stereotypami. A na temat tego co czytam moglibysmy rozmawiac godzinami!

Problem polega na tym, że w internecie ludzie nie muszą się hamować, i ci, którzy są dość pobudliwi i agresywni, mogą sobie ulżyć ze zdwojona mocą... W sumie mi to nie przeszkadza, bo się przyzwyczaiłam. Ale dzięki temu doceniam kontakt z normalnymi i kulturalnymi osobami:)

własnie o to mi chodzi sama przekonałam sie o tym na własnej skorze przeciez sa tu tez i madrzy ludzie dla czego nie mozna wiec na nikogo liczyc; a ty juken mogłbys troche odpuscic w koncu rozmawiasz z kobietami

teraz zgrywaj yenteligetke i super wrażliwą kobietę :)