Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Babski lament

Polecane posty

Nie ma nic gorszego niż środki uspokajaące w dzień wystąpienia. Jak już coś to dzień przed albo na noc, zeby sie wyspac. A tremę mozna wykorzystać twórczo i przeistoczyć w naszego sprzymierzeńca a nie przeciwnika!

Pozdro, ja jak coś mówię, też się zastanawiam tylko, nie co mówię, tylko co ktoś sobie o mnie myśli:P I w ogóle nie lubię publicznie występiować. A najbardziej się boję kompromitacji na egzaminach ustnych, oraz w ogóle egzaminu sam na sam z jakims mądrym profem. Porażka. Ale jakoś sesja minęła a ja żyję;)

Gość gość
Egzamy ustne to już mam obcykane, rutyna, ale te dzikie spędy 30 osobowe na seminaria to porażka:oJa tam nie mysle nawet jak wypadne, tylko czy zaraz mnie serce nie stanie:oKalms........nie znaju, zawsze jade na validolach:D

Gość gość
Zapłaczmy wszysvy razem, come together, na 3-4 😭😭

Gość gość
Kaszka manna-->:D:D No ja akurat mam bujna wyobraznie:DCzasem sobie wyobrazam, że na sali nikogo nie ma:D Czasem dziala, ale tak na 2 minuty góra:DLubie przygaszone swiatla, a nie wiem czy jutro bedzie przygaszone:o No cóż, najwyżej oddam siarczystego rzyga na laptop.

Ale tam sa dorośli ludzie, nie myślą nic złego o Tobie, w ogóle ich to nie interesuje, no pomyśl... To po co się denerwujesz? Wszscy tam przychodzą, zeby posłuchac, co masz do powiedzenia i to ich interesuje, a nie Ty jako osoba, jak wyglądasz, czy sie stresujesz itd. I tez zazwyczaj każdy rozumie, jak się kltoś stresuje. Weź powiedz jakby co, że masz stresa i koniec. Niech turlają:classic_cool:

Gość gość
Powiem, powiem, powiem że jestem na granicy zejscia i żeby na wszelki wypadek sanitariusze stali pod drzwiami :classic_cool:

­­­­­­­­­­­ i spiewamy :D ­­­­­­­­­­­ Ohh, pour your sugar on me, honey. Pour your sugar on me, baby. (I\'m gonna make your life so sweet) Yeah, yeah, yeah, Pour your sugar on me, oh yeah. Pour your sugar on me, honey. Pour your sugar on me, baby. (I\'m gonna make your life so sweet) Yeah, yeah, yeah, Pour your sugar on me, honey.

Gość gość
To bedzie 7 raz.Wiem, wiem, powiesz mi, że jak nie umarłam dotąd, to już nie umre.....ale mój obecny stan umusłu przyjmuje tylko tragiczne rozwiązania.

🖐️ kobitki Lusi współczuję, ja po 2 tyg. świra dostaję. Dopiero jutro wraca. :( A co dopiero po miesiącu :-O

Gość drtrt
pozdroo jak obciagac potrafisz to i wystapienie publiczne nie powinno byc problemem

Ja rozumiem:) Też kiedyś się trząsłam na każde wydobycie z siebie głosu ale już mi przeszło.... Choc powiem Wam, ze przed obcymi nie mam stresa a jakbym miała wystąpic przed moją grupą czy coś to bym też miała nieciekawie. Mi jest łatwiej publicznie coś powiedzieć niż np (mopje przykre wspomnienie z liceum) przejść publicznie przez stołówkę na długiej przerwie. Pozdro to, że tak skrupulatnie liczysz to ile razy już wystepujesz świadczy o tym, ze Ty naprawdę się tego boisz i przezywasz! Ale jesteśmy z Tobą Kochana:)

beczecz baby :classic_cool: ło tak beeeeeeeeeeeeeee no Posro to jeszcze rozumiem :) ale reszta jest gupia :classic_cool:

Gość gość
❤️, jak przeżyje to jutro robimy tu dziką imreze:D

jak przeżyjesz :P to pijem :P tylko mi na phona potwierdz :P (_)B

mnie/?? nie wiem nie widzalem CIe :p ale jak nie wyglądasz gorzej od deski to możesz byc :classic_cool:

Biedna deseczka... a mi Ciebie żal. powiem to bo codziennie mam inny nick. Ale ja tam lubię deskę i nie wiem czemu wszyscy ci dokuczają :(