Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Babski lament

Polecane posty

dla ciebie argument że myśle stereotypami to argument? oj nie mój drogi... Mylisz się:) ja wiem kim jestem, co potrafie i na co mnie stac dlatego mnie nikt tak łatwo nie urazi bo znam swoja wartość!

Gość gość
Klaudia to nie książka:POj Jukenku.

Nie obrażaj sam siebie Drogi Jukenie. Nie widziałeś jak mnie \"rucha\" to stado murzynów czy jak to tam specyficznie ująłeś to nie mów że tak jest ok?:) myśl realnie a nie powiedzonkami wyczytanymy na necie:) dzieciaczek z Ciebie:)

udowodnij : prosze jak przedszkolakowi 23:31 juken 05.07] 23:31 kaszka pierdolisz twoje przeprosiny są mi zbedne :) ale pokazać twój debilizm mogę :)

Gość deska idz juz spac
juken ma Cie w dupie, musisz sie z tym pogodzic

I tu mamy sedno problemu jukena... nie wiem jakim cudem ja mam inne godziny złaczenia wiadomosci. jest minuta przerwy, mogę pokazać screena ;P

problem w tym że takie zestawianie słów wymyśliłem ja:) jak i dużo innych powiedzonek tu popularnych :)

Gość gość
Juken, Ty strzepany przez stado bezpańskich psów z podwórka, wiejski chu­jolizie w gumofilcu, wydupcaj stąd zamiatać ulice😠I jak to wyzwisko?::classic_cool:🖐️

Brawo juken! Gratulujemy inwencji:) ale jedna uwaga:) wymyslaj sobie co tylko chcesz ale umiej tez to dopasowac do konkretnej sytuacji. jak czegoś nie widziałes to nie zarzucaj komuś ok?

i co mam ci kretynko jeszcze udowodnić???? poza twoim widzi mi sie to niewiele konkretnego testu :classic_cool: to sie chyba nazywa \"chciałam błysnąć ale nie wyszło\" \":P

62 wpisy , to dużo wyjasnia :-O gdybyś była troszkę dłużej na kaffe to może zrobiła byś mały rekonesans i dowiedziała sie że jak kogoś wbijam w glebe to zawsze na czarno :classic_cool:

Gość gość
ty chu­jołyku, zatkaj ryj, bo gównem chlapiesz 😡, ryraj się ze swoim żółwiem, ty kuurwojebco :classic_cool:PS: Ja też wymyslilam wszystkie teksty, jakie sa w internecie. Kto jeszcze?:D🖐️

Gość gość
ty chuujołyku, zatkaj ryj, bo gównem chlapiesz , ryraj się ze swoim żółwiem, ty kuurwojeebcoCenzura mnie nie wyszła:oSory, że Wam przeszkadzam, ale juz wystarczy tych głupich gadek;)

ja wszystkich nie myliłem ale dużo :P myli ci sie z mitomańska teoria deski :-O Posdro niedojebana małpo z bananem w dupie, rzygaj se do odbytu i mi tu powietrza nie zatruwaj :classic_cool:

Gość gość
Ja lubie PKP, ale nie na tyle, żeby pisać do niej maile, bo to zryta lodziara jest z gównem na mordzie 😴Jakby sie kto pytal, odreagowuje stres :classic_cool:

nadziej sie na sosnoy bal i zamilcz kobieto o twarzy orangutana z kozą w nosie :classic_cool:

Gość gość
No nie, tera to przegiął:oJuken, won posuwać się z psem albo jakimś zwisotrzepcem, ty zajeeebany gównożerco.Jesteś pojeeebany jak lato z radiem:o

Gość a gdzie
gdzie deska pokazala cyce??:D

powtarzasz sie jak zjebana katarynka , turkocząc cięgle chapnę dzidke, cmyrne owczarka :P