Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Babski lament

Polecane posty

Gość gość
Jesteś genetyczna krzyżówka osła z orangutanem:o, a Twój odbyt jest rozepchany przez bezdomne psy i po maksymalnym rozciągnieciu ma srednice hulla hop Ty piizdolizie z chuujem na czole 😠No wiem, malo orginalne.:oPS: chyba nie dostane bana? Czy dostane? :classic_cool:

🖐️ ps. Posdro udław sie własnym kałem :classic_cool: i nie daj sie jutro :)

Gość gość
Deska, dziekuję;)Troche odreagowalam, bo już mnie zaczynal zoładek boleć powoli z nerwów. Teraz jest git poki co;)🖐️

Gość ale podobno
podobno pokazala i sa nismaczne:P gdzie, gdzie?;)

Gość gość
No widzicie;) Tylko przyszłam i juz sie uspokoił ten nerwus:PIdz spać 🖐️;) Dobranoc poraz 2.

Juken odpowiedz szczerze na dwa pytania ( nie oczekuje inteligentnej odpowedzi bo jak zauważyłam od Ciebie takiej nie uzyskam): 1) dowartościowujesz się obrażajac innych? 2) ile ty masz dziecko lat? sadząc po wypowiedziach to niewiele... Dorosły ukształtowany mężczyzna by tak nie powedział... Wstydź sie przed samym sobą! Udowodnij swoje zarzuty wzgledem mnie! na starcie jestes spalony:) Ty sie denerwujesz chłopcze a mi to wisi! hehe!

Gość gość
Kaszka manna--> juken uprawia rodzaj docierania do ludzi poprzez wywołanie totalnego szoku, ogłupienia, zniesmaczenia, sprowokowania etc, etc. Tak to widze, bo sama tam czasem robie;)PKP--> mylcz kobieto 😠

Gość fanka jukena
pierwszy punkt zdaje sie byc podwalina pod nasetpne

Ale on sie sam ogłupia! Moze ja tego nie zroumie bo mam inne podejscie do ludzi i ich oceniania, ale dla mnie ktos kto sie zachowuje jak juken jest nic nie wart... po prostu szkoda czasu :)

we mnie tego nie wywołał: szoku, ogłupienia, zniesmaczenia, sprowokowania etc, jedynie wypracował sobie u mnie obraz swojej głupoty i prostactwa!

w każdym bądź razie dziwny z niego typer... pokazać to on sie umie ale niestety jako nerwus a słownictwo ma z rynsztoka...

Gość iweczka1
jak mozna sie pozalic to tez chce :( zaczne od poczatku: mam faceta, mieszkamy razem 2 lata, on am matke ktora nie liczy sie ani z nim a ni z jego uczuciami ani z niczym oprocz siebie samej, mialam dosc wpiep... sie jej w jego zycie i podejmowania decyzji za niego - wiec postawilam warunek- zeby w koncu jej powiedzial ze juz tego wystarczy i wyjechalam na 2 tyg- niedlugo czas sie konczy a on sie boi z nia porozmawiac- rozumiem ze rodzicom trezba byc wdziecznym za wszytsko ale nie za rozwalanie zycia!! czyba to bedzie koniec... ;(

nie patrze teraz na Ciebie jak na kogos jak np rozwala rodzinę ale jak na osobe zakochana :) bo nie znam szczegółów tej sytuacji:) Ale niekiedy lepiej sie rozstac... mówie tu o zonie ( jeśli ją ma twój kochanek)

Gość iweczka1
nie chyba nie :( ale milo ze sie zainteresowalas :)

iweczka1 i dobrze ze sie postawiłaś no ile można być mami synkiem;) a najlepiej zamieszkajcie sami:)

to możliwe, że ktoś miał bardzo podobny problem do Twojego. Niezalezie od tego które rozwiazanie wybierzesz ( czy bedziesz z nim czy nie) to musisz byc szczęśliwa! TY! a nie nikt inny! nawet jeśli czujemy ze będzie cierpieć to lepiej jest posłuchać głosu rozsądku i skończyc coś co działa na nas destruktywnie. Smutek mija, ból daje siłę i w nowym rozdziale swojego zycia jestesmy silniejsi:)

Gość iweczka1
boje sie podjac decyzje ob ktorej nie bedzie odwrotu, no i nie mieszka z nami ale potrafi z usmiechem powiedziec mu ze jest nikim-jak tak mozna??

miałam kiedyś faceta którego wszystkie jego partnerki odstraszała mama....mysle ze skoro razem jesteście to mama niech idzie na plan dalszy teraz wasz związek jest najistotniejszy a twój partner powinien popracować nad stanowczoscia w stosunku do mamy

Gość iweczka1
unikam jej-niestety zawsze unikam konfliktów, a on dostal wsparcie finansowe jak potrzebowal i teraz jest jej wdzieczny i chyba zawsze bedzie i chyba dlatego nie chce jej nic powiedziec- z reszta nie rozumiem tego- jak mozna kontaktowac sie z synem tylko jak jest jakis problem albo czegos trzeba? :(

mogę do Was dołączyć... 😭😭😭 miałam mieć seks...nie śpię, czekam aż mój mąż wróci z podróży...a on PIJANY!!!!!!!ledwo co może mówić... i nie będzie seksu 😭😭😭😭