Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Babski lament

Polecane posty

Gość deska to ostatnie zdjecie
ktorym nas uraczylas:o bylo naprawde niesmaczne:o

nie misku rozmawiam z ludźmi :) ale wybacz skoro widzisz najpierw podział kobieta , to trudno , takim ludziom ciężko przychodzi na myśl fakt że

Nie musze nikogo zgrywać. Pisze co czuje. Nie wiem czy jestem wrażliwa czy nie... ty na pewno nie... Mi to w necie wali co mi kto mówi... Gdyby mi tak ktos powiedział w 4 oczy to nie wiem jakbym zareagowała.

\"Mi to w necie wali co mi kto mówi...\" teraz to cie wali :-P buahhahaah a przed chwilą mówiłaś żebym sie hamował??? kurek na wietrze ???

Gość deska to ostatnie zdjecie
ale Ty jakos na tym zdjeciu tak niesmacznie wygladalas.Sory ale jakos mam uraz do Ciebie

Gość ja w sumie też
:o

No mówię przecież, ze ja po prostu niesmacznie wyglądam:O Nic nie poradzę na to, taka jestem. A chcieliście tzytze, żeby się przekonać czy przegrałam z kretesem, to dostaliście:D:P Mówiłam, że jestem obleśna, to nikt nie wierzył, to teraz już zobaczyliście i tyle. Nigdzie nie pisałam, że jestem crazy, sexy i cool:O

to, ze powioedziałam zebyś sie hamował nie oznacza, ze mnie to ruszyło. Oznacza to tylko tyle ze juz wiem z kim mam do czynienia- czy jestes wartościową osoba czy nie:) teraz już wiem: Juken nie jest specjalnie interesujacy...

i co już sie skończył wywód ???? :P wiemy tyle na ile nas sprawdzono :) kto miesza net z reale udając loozaka sam se szkodzi :)

tak to własnie z wami jest jesli sami/me nie szanujecie swoich uczuc to czego tu wymagac od innych ale moze choc czasem pomyslcie zanim kogos zranicie przeciez mozna rozpoznac kto chce byc tu powazny i potrzebuje bratniej duszy mimo ze to takie a nie inne forum ludzie szukaja wszedzie

bu hahaah! I co ja niby mieszam? człowieku... Nie mam w swoim słowniku takiego pojecia jak luzak... Po prostu jestm sobą:) pisze i robie co mysle! tyle w tej materii:)

skoro oceniasz człowieka po 5 wypowiedziach w necie to gratuluje 6 zmysłu czy tam czegoś co pozoliło ci na tak bezbłędna ocenę:) teraz już wiem że nie jesteś pustakiem jesteś hiper super mega pustakiem :classic_cool:

do tego nie umiesz czytać prostych słów :P gratulejszyn :P ale przecież jesteś następna z typu mnie to wali :classic_cool: buahhahahahahaha

\"teraz już wiem że nie jesteś pustakiem jesteś hiper super mega pustakiem \"ktoś jak kleci takie zdanie to chyba jest bardziej niz pustakiem- teraz sa takie płyty lekkie co sie z nich buduje dom. Moze to to? :P dobra ale dosyc tych przepychanek słownych bo już jestesmy hen od tematu:)

o tak :P fajnie że próbujesz odwracać kota ogonem ale naprawdę jestem za stary na takie mierne manipulacje :P

taaa mój :) i posiadam zdolność pisania dwóch postów naraz :) błyszczysz ty i twój intelekt :P

tak naprawde to ja dam sobie reke uciac ze nikogo nie wala te obelgi przeciez chyba macie jakies uczucia ludzie w kazdego to trafia

pomiędzy jednym a drugim jest minuta przewy a ten dłuzszy mogłes sobie wcześniej przygotowac;) I właśnie to jest net... Kazdy moze wszystko inikt nie moze mu nic udowodnic... eh...

chodź wydaje sie że on jest dziś nie obecny i zostałaś tylko Ty :classic_cool: dobra rada ignoruj pomarańcz :)

a wiesz że miedzy wipsem 23.36 a 23.37 może być 5 sec różnicy czy przekracza to Twoje granicie pojmowania??? :P

Akurat wyzwiska jakie juken cisnął w moją stronę mnie nie interesują. Moze za mało tutaj zaglądam zeby wrosnać w tą rzeczywistosc... Ale gdyby podparł obrażający jakimis sensownymi argumentami swoje obelgi z którymi nie mogłabym sie nie zgodzić to cięzko by było... Desko ciesz sie ze nie musisz słuchac tego co sie tu pisze bo wtedy by Cie naprawdę główka rozbolała...

jak ktoś nie umie czytać napisanego tekstu to dziwne by było aby zrozumiał cos takiego jak treść a w niej argument :classic_cool: no tak ale ja jestem wszędzie :classic_cool:

Oj Juken Juken... nie wiem ile jest ale wątpie żeby ktokolwiek napisał o Tobie ze jestes Wielki... To tylko Ty i Twoje wygórowane ego... udowodnij mi to ze to nie ty piszesz, a przeproszę...

No wiem. Ale może mam szczęście, bo jakoś poza internetem przebywam raczej wśród kulturalnych ludzi, którzy nawet jak się tragicznie nie lubią, to potrafią sobie o tym otwarcie powiedzieć, wytłumaczyć dlaczego i jest git:) W sumie takie forum to jest zaprawa bojowa, bo normalnie nie wierzyłabym, że dorośli ludzie potrafia się tak zachowywać:O

czekaj teraz Cie wyzwe posłuchaj wyrachana przez stado murzynów spermowciągaczko, nie takie \"mundre\" ludzie jak ty już tu pisały, twoje mierne pozerstwo i bijaca w twarz glupota jakoś są raczej nie do ukrycia , wiec poczytaj może więcej tych ksiażek typu \"klaudia\" bo już nie wiele ci zostało , worze na nasienie teraz możesz mówić samiało ze zostałaś wyzwana :)