Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta888

Mam problem, mój szczeniak onanizuje się na nogach moich gości

Polecane posty

Gość marta888

Jest to dla mnie bardzo krępujące bo bywa u mnie wielu gości, często obcych ludzi, a mój piesek pierwsze co to doskakuje komus do nogi i świntuszy! I najgorsze, że tak za każdym razem. Aha! Nawet na małej poduszce (jaśku) też to robi! Nie wiem jak go oduczyć, przcież nie będę go karciła. Ma dopiero 3,5 miesiąca. Czy coś z nim nie tak? Jak jest z waszymi szceniakami? To mój pierwszy piesek i jestem zdezorientowana, nie wiem co robić. A nie chcę go zamykać bo piszczy i mi go szkoda. Czy długo mu tak będzie odbijało? Kiedo to minie?

Gość no to problem
to poważne uzależnienie:o

Gość mam suke
i dlatego ją mam bo wcześniej miałam pieska-prawdziwego samca, który nawet moją łydkę posuwał:D jedyny sposób-wykastrować

Gość polecam jamniki
te psy w ogóle nie mają popędu

mój tak świntuszył do jakis 3-4 lat :P na wszystkim co sie ruszało :/ teraz juz nie bzyka, tylko jak siada to czesto mu siusiak wychodzi :]

Gość angeliccca
Z tym czerwonym fiutkiem to ciekawe. Czy to odpowiednik psiej erekcji jak psu wychodzi czerwony fiutek?

Gość trade wgc
Jak już to pies uprawia sex a się na pewno nie onanizuje. U psa niemożliwe jest onanizowanie się bo nie ma palca chwytnego, czyli kciuka, więc sobie nie może złapać pisiora do onanizowania!

Gość kup se kota
koty nie bzykają nóg :) a tak poważnie to musisz zapytać weterynarza bo może twoj pies ma za duzo hormonów

Gość poprostu
musisz to przezyc przejdzie mu to normalny odruch podrosnie przestanie kazdy szczeniak tak robi nie twoj pierwszy zlap za kark i skarc nie bij bo to nic nie da a pies zapamieta zlap za siersc na szyi karku ponizej glowy i dobitnie powiedz krotkie nie niewolno i zanies na go do legowiska pies nie zrozumie dlugich wywodow

Gość problem ten wzmaga sie zimą
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SCHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju schell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił miją reke całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość Weź go przegłódź pół roku
trzymaj go na głodzie seksualnym przez pół roku i pilnuj aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów.

Gość dziwne jest teraz lato a pies
DZIWNE JEST TERAZ LATO A PIES MA SILNE CHCICE NANOZNE

Gość Pierdolicie farmazony
Towarzysze:o to naturalny odruch i zadna logika tego nie pokona:p tak jak ksiezy zyjacych w celibacie :D

Gość dora wójcicka
Heh ale się uśmiałam z waszych postów. Nie wiedziałam, że z psiakami są takie przygody :) Chyba sobie kupię, będzie wesoło :)

Gość Larwy much podnapletkiem Manka
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość Maniek wez trzmiela lub bąka
Maniek spróbuj sobie włożyć pod napletek bąka albo trzmiela one bardzo silnie wibrują doznasz przy nich niezapomnianej rozkoszy i się obficie zalejesz nasieniem.

Gość Dzięki kolego za pomysł
Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów podgrzewany lampą, jak sie posili i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !

Gość no tak wakacje
są to jacyś smarkacze muszą się czymś popodniecać bo jeszcze nic w życiu nie przeżyli

Gość NAPAPRAL SE DO PASZCZY
MOJ PIES LIZAL SOBIE KLUSECZKE W PEWNYM MOMENCIE SIE ZACIETRZEWIL I NAPAPRAL SE DO PASZCZY I SIE TYM ZAKRZTUSIL I WYZIONOL DUCHA ZOSTAL POCHOWANY Z CHONOREM W PRZYDROZNYM ROWIE ALE PO OBFITYCH OPADACH DESZCZU WYPLUKANY ZOSTAL NA TRZASE SZYBKIEGO RUCHU KNA KTOREJ KLADLI ASWALD I ZOSTAL ZWALCOWANY PRZEZ DROGOWY WALEC I WSZELKI SLAD PO NIM ZAGINOL !

Gość W czasie orgazmu wyzuca smar
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuśćiłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało okolo 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wznieciłi wyspermil to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego sluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

Gość córka faraona
oduczy sie tego, mozesz mu pomóc:) kiedy zacznie to robić to ostrym i groznym głosem natychmiast warknij "nie wolno", "nie" albo cos w tym rodzaju wazne zeby komenda była krótka, głosna i groźna to szybko sie oduczy ale musisz natychmiast go skarcić, odsunąć od przedmiotu jego sexualnej fascynacji i nie głaskac ani nic w tym rodzaju mój psiak tez miał takie fazy ale mu przeszło;)

Gość Pysia123
Witam dostałam psa który szczerze mówiąc bzykał wszystko co się porusza. Siedział cały czas sam w domu i nie miał kontaktu z jakimikolwiek psami poza spacerem. Jak trafił do mnie powoli zaczął się oswajać z pasami i przeszło mu to.

Gość gość
Jak to nie będziesz go karciła? To jak chcesz go wychować? Acha to już bezstresowe wychowanie i do psów się tyczy Paranoja A jak kogoś kiedyś pogryzie to też go nie karć bo się zestresuje

Twój psiak jest młody a krępujące odruchy to nic innego jak wyładowywanie ekscytacji i zadowolenia. Czasem się tak dzieje również sunie to mają jak psiak za bardzo jest radosny ze aż nim telepie to szuka sposobu szybkiego odreagowania. Zaczyna sie tak zachowywać bo to są naturalne odruchy wrodzone i jest to pierwszy sposób jaki psu do głowy wpada. Proponuje przekierować jego uwagę na coś innego np na jakaś zabawkę , piłkę. Świetnie się sprawdzają zabawki typu kong do których wkłada się smakołyki i psiak musi je wydostać . Zaaferowany czym innym szybko zapomni o tych odr****ch.

Gość Grzegosz
Produkt Office 365 (2013) jest darmowy przez miesiąc, potem kasują 42,99 za każdy miesiąc. Sytuacja taka: zasubskrybowany produkt (07/12/2013), po ok. 2 tygodniach (21/12/2013) próba odwołania subskrybcji. Niestety jak się okazało, po zalogowaniu subskrybcja zakończyła się 22/10/2013 :totalszok:. 7 stycznia ściągnęli z konta 42,99. Możliwe byłoby, żeby subskrybcja została założona na inne konto, ale nie, po włączeniu Office wyświetla się dokładanie to samo konto na którym subskrybcja zakończyła się w październiku ub.r. Jak na razie: - 4 meile wysłane z mojej strony ( print screen'y konta wyświetlanego w produkcie, ps konta po zalogowaniu na stronie, ps tytułu przelewu (pobrania z karty/konta) , dane osobowe, numer telefonu) - 2 (nic nie wnoszące) odpowiedzi - tylko info, że sprawę można załatwić telefonicznie - 3 telefony z mojej strony - 1 z ich - raz powiedzieli, że oddzwonią - i nic - dziś znowu dzwoniłem - mają zadzwonić jutro. Nie dociera, że konto dla którego aktywny jest Office to to samo, które po zalogowaniu na stronie ma subskrybcję zakończoną w zeszłym roku. Miał ktoś taki przypadek?

Gość gość
sprzedaj mu solidnego kopa gdy zacznie jazde :)

Gość gość
Mam kilkuletnią sunię. Skacze na czyjeś nogi i się ociera, robi ruchy, jakby kopulowała, gdy jest o kogoś zazdrosna.

Gość KAJUCHA
niestety mój pies też tak robi...bierze "swojego" w pysk i onanizuje się albo chwyta go pyskiem i zębami z boku i przesuwa góra dół w bardzo podobny sposób jak robią to ludzie... wytrysk ma za wytryskiem (dodam tylko, że to duży pies a'la labrador) i niech nikt tu nie pisze że psy tego nie robią..mój to robi i 3 razy dziennie po 3 razy...:(

Gość gość
Weź w rączkę i onanizuj go trochę to mu pomożesz, spuści się i będzie spokojniejszy. Przecież go kochasz nie?