Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoooooopla

18 lat- zwiazek, szanse

Polecane posty

Gość hoooooopla

czesc wszystkim, jak uwazacie, czy zwiazek 18-letnich osob ma szanse na przetrwanie,[ slub, dzieci - zalozenie rodziny ] ?

ja miałam 18 lat jak zaczęłam chodzić z moim mężem...ale on miał 26 lat...jesteśmu już 4 lata po ślubie :)

Gość hoooooopla
my mamy 18. moze m isie tylk otak wydaje, ale naprawde nie chce nigdy innego faceta, z jego strony PODOBNO tez to tak wyglada, a to dobry clzowiek, wiecie ja kto jest... rozstania sa potworne, zyc sie odechciewa, i ja sie tak zastanawiam czy to ma szanse rpzetrwac. do yhy-> gratuluje i zycze szczescia :)

jasne że ma :) Mój wujek z ciocią zaczęli być razem w wieku 15 lat,dziś mają ponad 30 i nadsal są razem

dziękuje :) zobaczysz, też twój chłopak zostanie twoim mężem,najwazniejsze że się kochacie

Gość hoooooopla
to fajnie :D bo jak rozmawiam z kolezankami to oczywiscie kazda jest zdania zebym sie nie angazowala bo potem bede ciepriec... a mi sie wydjae ze juz nie bede :)

Gość hajduś
Ma ,ma ,ma i to duże.Ja poznałam mojego męza gdy mieliśmy po 18 lat.pobraliśmy sie gdy mieliśmy po23lata.było i jest super.Jeżeli ludzie sie uczciwie kochają,to fakt,ze macie po 18lat nie ma nic do rzeczy.Powodzenia

a jak długo już jesteście razem? nie radze słuchać rad koleżanek...wiesz to niby kumpelki a mogą z zazdrości ci mówić że nie masz się angażować...a pewnie jakby same były w takim związku to by się angażowały

Gość hoooooopla
niby nie tak dlugo bo 5 m-cy, ale po prostuuuuu ja cuzje ze to jest to, no i przede wsyzstkim obydwoje chcemy w zyciu troche spokoju (niby 18 lat to nie tak duzo ale pierwsze milosci daja w kosc i czuje sie juz zmeczona :P ) po porstu jest nam tak dorbze razem, ze ja czuje ze to jest wlasnie TO !

Gość hajduś
zapomniałam dodać ,ze niedawno świętowaliśmy 20 rocznice ślubu.Było cudownie.

Gość hoooooopla
hajduś to swietnie :) naprawde coraz bardziej wierzew to ze to mozliwe, a kumpele to fakt... babsko to w ogole zawsze takie zawistne i zazdrosne ; )

Gość hoooooopla
gratuluje hajduś :) pozdrawiam i zycze szzescia dalej :) aaaaah jak ja bym tak chciala ..

mój mąż poprosił mnie o rękę po 5 miesiącach chodzenia...oczywiście zgodziłam się bo wiedziałam że to ten z którym chcę być tobie także życzę aby to już był ten jedyny :)

Gość hoooooopla
dziekuje :) ja bym sie tez zgodzila, po porstu... uwierzylam w rpawdziwa milosc wiecie? to piekne jest!

Gość hajduś
Hoooopla bardzo dziękuje.Zycze wam wszystkim dziewczyny zeby wam sie udało.Pamiętajcie tylko nie słuchajcie kolezanek.książke bym mogła o tym napisać.Sluchajcie serca!!!!!!

Gość hoooooopla
dzieki wielkie, podnoscie kobitki na duchu :D a raczej upewniacie w tym czego wlasnie chce byc pewna :) kochane jestescie :)

zazdroszcze Ci .... tez bym chciala zeby mnie spotkala w koncu taka prawdziwa milosc ale czy to nastapi ? nie wiem .... :/ w kazdym badz razie sadze ze wasz zwiazek jak najbardziej ma szanse przetrwania....i zycze wam tego z calych sil ... :)

Gość ehhhhhhhhh
co Ty możesz wiedzieć o miłości po 5 miesiąch???????????Na to trzeba laaaat!!!!!!!!!Na początku zawsze jest tak słodko.

ehhhhhhhhhhhhh---to wcale nie jest powiedziane że trzeba lat zeby się poznać....ja też znałam swojego męża 5 miesiecy jak mi się oświadczył...jesteśmy 4 lata po ślubie i jest super... a znam taki przypadek że dziewczyna i chłopak chodzili ze sobą 4 lata i wszystko było dobrze...a dopiero po ślubie pokazał na co go stać

Gość ehhhhhhhhh
po takim okresie bycia małe szanse przetrwania!!!!!:( Noooo wyjątki się zdarzają:) Oby jak najlepiej w Twoim związku:)

Gość yyyy
jesli jestescie rowiesnikami to moze byc ciezko... prezrabialam cos takiego i lipa byla...

roznie to bywa ze zwiazkami.... mialam 17 lat jak zaczelam byc z milosci amojego zycia,terazn mam20 i jestesmyt juz prawie rok po rozstaniu. po pewnym czasie wiele rzeczy sie zmienia.

jesteśmy razem już ponad dwa lata, od 18 roku życia obojga z nas. Planujemy wspólną przyszłośći na razie nie zanosi na to by mialy nam nie wyjśc te plany. myślę, że związki takie maja szanse przetrwać:D choc to hcyba nie zalezy od wieku tylko od ludzi:P