Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NunaSweet

Jak dbacie o urode?Krok po kroku

Polecane posty

Napiszcie od jak dbacie o urode od rana do wieczora, kazdego zwyczajnego dnia,jakich uzywacie kosmetykow...Od rana do wieczora...

Gość krok po kroku
drapiemy sie w kroku :)

Gość prawdziwy Kafeterianin
nie ma czasu na jakieś tam kosmetyki bo całą dobę spędza w bokserkach/koszuli nocnej przy klawiaturze wśród zapleśniałych kubków po kawie

Wstaje rano, biore szybki prysznic, przemywam buzie zimna woda z mydlem (jakie tam mam, choc akurat jest to plyn do mycia Clinique, ale przewaznie zwykle mydlo) oraz myje zeby. Wcieram troche kremu w biust (tego samego co do twarzy, teraz jest to Neutrogena). W ciagu dnia myje rece i twarz jak mi sie pobrudza. Wieczorem najczesciej biore kapiel z babelkami, szoruje sie gabka i zelem do mycia Palmolive, myje wlosy Dove, czasem wcieram odzywke. Twarz myje pod kranem, zawsze zimna woda. Potem zeby. Wklepuje krem w twarz, szyje i biust i tyle. :D Niezbyt to skomplikowane.

Gość to ja tez cos dodammm
myje zeby tylko raz dziennie prysznic biore tylko wieczorami codziennie rano zabardzo mi sie niechce twarz tylko przeplucze pod kranem krem wklepie i dio pracy rodacy

* rano biore prysznic, w trakcie ktorego robie dwuminutowy masaz ciała gąbką antycellulitową i depiluje sie.Używam zely pod prysznic Nivea Happy Day, szamponu Garnier, emulsji do higieny intymnej Lactacyd. * po prysznicu uzywam balsamu ujędrniającego Garnier, włosy spsikuje odzywką Gliss Kur regenerujacą, do twarzy uzywam kremu Garnier dlugotrwale nawilżającego. * Pożniej robie makijaz. * W ciągu dnia używam nawilzanych chusteczek do rąk i po kazdym myciu rąk kremu Neutrogena.Do higieny intymnej rowniez husteczek nawilzanych Carefree.Twarz odświerzam co jakis czas woda termalna * Wieczorem prysznic, do ciała balsam nawilzajacy i tonik ujędrniający do ciała, odzywka do włosów, krem do twarzy, olejek do paznokci, krem do stop. 8 Do tego pije duzo wody mineralnej, zielonej herbaty,biore Capivit HydroControl, wit. z grupy B i jem 5 porcji owocow w ciagu dnia. Pozdrawiam

Gość bassolini
Biore prysznic dwa, trzy razy dziennie, uzywam balsamu nawilzającego, zeby po kazdym posilku myje, do twarzy uzywam tylko kremu Loreal przeciwzmarszczkowego powyzej 25 roku zycia, krem do rak i stop tylko wieczorem

Gość zbyt ogólne pytanie