Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiona___

depilacja bikini - pomocy bo się pochlastam

Polecane posty

Gość stick
A ja po depilacji smaruję się lady spet stick (czy jakos tak) tym pudrowym pod pachy antyperspirantem i hmm pomaga... zaraz po goleniu i potem po kąpieli tak przez 2-3 dni czasem cos wyskoczy ale o wiele mniej niż bez.. spróbuj .. mnie o tym koleżanka powiedziała

Gość po co trymer jak skracac
mozesz tez nozyczkami :D

Gość uterus
@ paula01 Tak! Ale mozna je kupić taniej - bez pzresyłki w supermaketach. zawsze co wzięte do reki i sprawdzone to co innego niz na aukcji. Ale o taki trymer idzie! Dziewczyny nie katujcie się. Nie kaleczcie! Pora na przyjemnośc jak u fryzjera przy skracaniu loków na glowie. PS. a jaka zabawa gdy to zrobisz razem z\e swoim partnerem jako gra wstępna.......

Gość uterus
@ po co trymer jak skracac piszesz bo tak robiła twoja mamusia. Sprobuj trymerem czy nawet aparatem do strzyzenia ustawionym na krótki wlos np. 1 mm - a potem pogadamy.

trymer tak ale dla tych ktore chca miec tam wloski tylko krotkie jednak niektore kobiety lubia byc gladkie :)

Gość uterus
@_NODI_19 zrób raz trymerem a się przekonasz. Efekt taki jak po goleniu nazajutrz.

Gość owłosiona____
ale czy takie włoski przycięte trymerem są atrakcyjne dl afaceta? wydaje mi się że te włochy które wyłażą z majtek (pachwiny) i te za bardzo z tyłu (na pupie) należy depilowaćdo gładkiej skóry meszek może być jedynie na wzgórku i wargach - ale czy facetom to siępodoba???

no tez wlasnie-nazajutrz :D czyli odrastajace wloski :) nie no jasne mysle ze to jest jakies rozwiazanie i bezbolesne ale ja tak jak mowie-wole byc tam gladziutka a orastajacych drapiacych wloskow nie lubie wiec to nie dla mnie co nie znaczy ze moze dla autorki byc w sam raz rozwiazaniem :)

coz-kazdy facet woli co innego. Niektorzy wola calkiem gladko, inni paseczek a jeszcze inni wola ladnie przyciete

Gość
ej a mi włoski odrastają już na drugi dzień :( mam podobny problem - krostki po maszynce, a krem nie usuwa do końca :/ całe szczęście mój facet nie robi problemu jak nie jestem wygolona, ale paseczek go wybitnie kręci :/

Gość uterus
@_NODI_19 a jak wygladasz nazajutrz po goleniu? Też całkiem gładka? OK! Masz swój rozum i swoje wargi z przyległościami i rób z nimi co chcesz. Im wiecej zacieć tym bedziesz atrakcyjniejsza - bo krew na ołtarzu ofiary dla faceta.

juz napisalam ze gole sie depilatorem wiec nazajutrz jestem gladziutka ze hej! i to do 2 tyg doszlam do wprawy-nie zacinam sie :) a smaruje sie mascia emla przed goleniem-zero bolu takze masz racje-mam swoj rozum a depilacja nie jest dla mnie zadnym problemem!

Gość uterus
@ _NODI_19 depilator - to depilowanie a nie golenie. Ja pisałem o goleniu maszynką i mydłem....... Cudnie, ze lubisz być tam taka......

nie maszynka i mydlo nie dla mnie....mialam ten problem co autorka-okropne krostki :(

Gość makaja
Polecam depilację woskiem u kosmetyczki. 15 minut profesjonalna robota. Oczywiście trezba to przetrzymac ale to tylko chwilka pozniej posmaruje cie zelem i nawet nie bedzie zaczerwienia. A jesli masz problemy z wrastajacymi wloskami lub uporczywymi krostkami kup olejek herbarciany w aptece i wlej go do swojego balsamu lub oliwki i smaruj skore. Pozdrawiam

Gość facecik taki
uwielbiam czysciutkie i estetycznie wygladające intymnosci kobiece. Oj żeby każda była taka jak Ty _NODI_19. Cmok w to miejsce.

Gość owłosiona____
facecik - ale cojak kobieta ma takie problemy jak ja? przecież to niezależne od niej? jakbyś zareagował na odrastające włoski??

dzieki :D dziewczyny ja rowniez przed depilatore chodzilam do kosmetyczki na wosk i naprawde przekonuje was ze to nie jest straszne! boli nie oklamujmy sie ale tak naprawde straszny jest tylko 1szy raz bo potem wszystko przebiega bardzo szybciutko i sprawnie, wy uodparniacie sie na bol no i cebulki sa slabsze :D takze wosk u kosmetyczki rowniez jest dobrym rozwiazaniem tyle ze kosztuje-ja placilam 40 zl

Gość facecik taki
naprawdę nie krytykuję kobiet owłosionych - to oznaka dużej pobudliwosci i temperamentu - ale zaniedbane. Jakbym maił Ciebie to bym co kilka dni sam osobiscie skracał wloski a potem tam pieścił oralnie aż do orgazmu. Ciebie owłosiona____ takze tam cmokam!

Gość owłosiona____
dzięki:D

Gość owłosiona____
dzięki:D

trzeba godzine poczekac i najlepiej posmarowane dosc gruba warstwa miejsce czyms przykryc np folia

Gość
ej ta opinia, że golenie miejsc intymnych to wymóg kulturowy to chyba jakaś ściema? :/ OK, jeśli chodzi o golenie nóg, bo one są na wierzchu, tak samo jak pachwin, kiedy się idzie na basen. Ale w majtki nikt kobietom nie zagląda (oprócz faceta i lekarza), więc gdzie tu wymóg kulturowy? :/ wiele lasek nie goli nóg w zimie, zwłaszcza kiedy są singielkami, bo po prostu chodzą non stop w spodniach, grubych rajstopach i spódnicach.... dla mnie golenie wzgórka to koszmar, bo włoski wrastają nawet jak ogolę maszynką, na drugi dzień odrastają. Dobrze że mojemu facetowi nie przeszkadza owłosienie... poza tym on raz w życiu się tam ogolił, ma mięciutke włoski, nie to co kobieca szczecina po wielokrotnym goleniu :/

Gość ja rozumiem doskonale
emla działa godzinę po nałożeniu. Nodi --> czy ty piszesz o depilacji brazylijskiej? ja mieszkam w warszawie i za cholerę nie mogę przed urlopem znaleźć kosmetyczki która zrobi brazylijską - czyli całe łono na gładko. więc jakie ty robiłaś? bo dla mnie to żadna różnica czy kosmetyczka mi pachwiny wydepiluje czy zrobię to sama. o włosy łonowe tu chodzi.. wokół warg i na wzgórku

ja jestem z lodzi i powiem ci ze tez mialam problem ze znalezieniem salonu!!! ale robia tylko trzeba poszukac, zdaje sie ze na gazeta.pl jest takie forum i tam chyba pisza gdzie w wawie

Gość paula01
ja jestem wredną zoną, bo mimo ze moj facet lubi gładką skóre to wzgórka nie ogole, niech spada, boki oczywiście - lepiej to wyglada, ale wzgorek? a co ja mała dziewczynka jestem?

Gość
paula, mój facet tak samo ma - brzydzi się nagim wzgórkiem bo ma skojarzenia pedofilskie :P

Gość ja rozumiem doskonale
i możesz mi powiedzieć, jak to wygląda? jak u ginekologa? w końcu jakoś musi kosmetyczka tam operować tym woskiem.. paula--> dokładnie:D