Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawy nie piję a kocham i żyję

Kto z was nie pije w ogóle kawy i dlaczego?

Polecane posty

Gość kawy nie piję a kocham i żyję

ja nie piję, bo nie odczuwam takiej potrzeby, zresztą jest niezdrowa i wcale mi nie smakuje. Herbaty też nie.. no sporadycznie :)

Gość kisia_misia
piłam nadmierne ilości kawy. Kocham kawe i jestem kawoszką. Ale po tym jak zaczely mi sie łamać paznokcie, pojawiły mi się zajady w kącikach ust to odstawiłam. Zaczelam pic zielona herbatke :0

Gość no więc
ja nie piję bo nie lubię zmusiłam się kilka razy w życiu do picia kawy - w nocy, kiedy uczyłam się przed egzaminami i zawsze wtedy ogarniała mnie taka straszna senność, nic a nic to nie działa na mnie pobudzająco, wręcz odwrotnie ponoć kawa działa moczopędnie i tym samym obniża ciśnienie krwi, a ja i tak mam bardzo niskie.

Gość autorko znam ten bol
ja czasem wypije ale nie ciagnie mnie do iej jakos specjalnie nic takiego w niej dobrego nie ma.

Dlaczego nie piję kawy? Bo nie lubię jej smaku. Zdecydowanie bardziej lubię herbatę :):):)

Gość konwalia111
A ja bym baaaaaaaaardzo chciala przestac pic, ale nie moge! Strasznie boli mnie glowa jak np. zapomne! Czy znacie jakis zrowszy napoj zastepczy?

Gość Nitka.56
Nie czuje potrzeby picia kawy i tyle, i jakos sobie bez niej radze. wszyscy zawsze mowili zaczniesz pracowac i zaczniesz pic kawe-ale nie zaczelam i dobrze mi z tym :)

Gość psitka
a ja lubie kawke z mleczkiem bez niej niewyobrazilabym sobie dnia

Ja kiedyś piłam hektolitrami az tak mi zbrzydla, ze odrzuca mnie na sam widok filizanki:D pozniej mam takie zamulone ph w ustach

ja UWIELBIAM UIELBIAM UWIELBIAM zapach kawy... ale pić nie piłam, nie piję i mam nadzieję, że nie bedę pić... zdecydowanie wolę cappuccino czekoladowe :)

Gość stefagne
Aja nie moge pic kawy bo mam chore serce :P Choć trudno w to uwierzyc nawet nie znam jej smaku hehe

ja też nie pije, bo nie lubie... tzn nie smakuje mi. Podobnie zreszta z większąścią alkoholi ( w tym piwem), nad czym ubolewam, bo czasem chciałabym się \"rozluźnić\", a jakos nie wchodzi... A wracając do kawy, to czasami mnie coś najdzie albo jak bardzo senna jestem... ale generalnie kawie mówię nie! :)

Gość asasas
ja -choc lubie kawe nie piję jej poniewaz po krótkotrwałym pobudzeniu o wątpliwej przyjemności pojawia się jeszcze niższe ciśnienie i gorszy nastruj anizeli był przed jej wypiciem,żadko pije tez alkohol gdyz go poprostu nie lubie(poza piwem) jem za to dużo słodyczy i nadmiernie uprawiam seks:)

Nie piję, bo nie lubię. Herbatę piję za to litrami.

ja pije bardzo rzadko, zawsze rozpuszczalną, zwykle pijam na uczelni w bufecie albo z automatu w domu raczej mi się nie zdarza:P no, a moj narzeczony nie pija w ogole, bo nie lubi i się nie nauczył:D

Gość slodziakk
Do wszystkich KAWOSZY!! Zrozumcie, ze jedzie Wam za geby po wypiciu kawy i zadne mietowki czy umycie zebow nie pomoga!! Dziwie sie, ze Wasi bliscy nie maja odwagi Wam tego powiedziec... A dlaczego ja nie pije?? Nie smakuje mi. Jedzie po niej z ust. Nie jest zdrowa. Po co ladowac w siebie najgorszy rodzaj kofeiny?

Gość slodziakk
*z geby

odbarwia zeby i jakos dziwnie dziala na moj zoladek, zawsze po kawie czuje jakbym miala pusty brzuszek, nawet jak nie jestem glodna

Gość trusski
nie odczuwam potrzeby picia kawy... nie lubie, nie smakuje mi.. niekiedy wypije capuccino z bita smietana w jakims dobrym pubie i tyle

Gość tak przy okazji
wiecie ile kcal ma capuccino? takie z saszetki

ja nie piję bo mnie nie ciągnie. raz do roku płaska łyżeczka kawy rozpuszczalnej z 2 łyzeczkami smietanki i cukru :D

Gość ...........oj............
ja w ogole nie pije bo nie lubie jej smaku

Gość fqefeqwfq
nie smakuje mi kawa więc nie piję

Oj a myślałam ze jestem jedyna która nie pije kawy :D Ja nie piję bo nie zamierzam się truć.

Gość kawiora
ja nie piję od tygodnia. a kawę lubię, zwłaszcza rano.Kawy to nie muszę sobie odmawiać, bo jestem niskociśnieniowcem. Nie piję od tygodnia, bo miałam tydzięń temu 3 atak woreczka żółciowego. I nie piłam kawy przez 3 dni i tak...zostało