Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenny123

Szamponetka- jaki odcień?

Polecane posty

Otórz mam duzy problem, chciałam zafarbowac sobie wlosy szmponetką tyle nie moge zdecydowac sie na konkretny odcień. Mam raczej ciemno brązowe wlosy ale cgciałabym uzyskac efekt czekoladowego brązu.I nie wiem jakiej szmponetki uzyc zeby tylko nie wyszly czarne ani rude! . słyszałam że palette starsznie niszczą wlosy.

Z tego co wiem, dobre są Joanny, ale jaki odcień to ci już nie poradzę... A z własnego doświadczenia wiem, że szamponetki dają raczej słabe efekty kolorystyczne...ale spróbwać nie zaszkodzi...

Gość to nie szamponetka
ale polecam casting loreala :)

Gość orzeszek2
Szamponetki Joanny są świetne, nie niszczą włosów, spierają się tak jak trzeba (kolor blednie, nie rudzieje, ani nic takiego dziwnego), sprawdź recenzje :) Mam jasnobrązowe włosy, używałam Orzechowego brązu i Kasztanowego brązu, oba kolory śliczne, włosy są niesamowicie lśniące i pachnące i w ogóle jestem zachwycona efektem. Na bardzo ciemnych włosach może być problem z czekoladowym efektem, bo szamponetka na pewno włosów nie rozjaśni. Możesz wypróbować Kasztanowy brąz albo ciemniejszy Kawowy brąz.