Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominujaca

czy wasi faceci maja FOCHY?obrazaja sie o byle co?

Polecane posty

Gość dominujaca

dziewczyny kocham mojego chlopa,ale czasem dostaje joba. Obraza sie o byle g****o,a pozniej czeka az ja sie pierwsz do niego odezwe zaczyna mnie to irytowac chcialabym, tez po jakiejs wymianie zdan zeby moj chlop podszedl i mnie przytulil...a ni eciagle ja ...bo strasznie mi sie to znudzilo,on czeka az ja podejde i go pocaluje przed wyjsciem do pracy on czeka az j apodejde i go pocaluje po powrocie z pracy a jak tego nie zrobie to twierdzi ze mam go w d...pie i chodzi urazony,wspominalam mu ze chcialabym zeby ktos podszedl i mnie przytulil pierwszy i pocalowal bez zastanawiania sie czy biegne mu w ramiona gdy tylko staje w drzwiach czy siedze i ogladam film...dzis siedzielismy na kanapie i ogladalismy film przed jego wyjsciem do pracy i prosilam go zeby sie posunal a on mi odpowiedzial ze on musi relaxowac sie przed praca wiec dzis ja sie unioslam honorem i powiedzialam ok ,widze ze nie ma tu dl amnie miejsca...wzielam kawe i poszlam do sypialni czytac ksiazke ///no a moj ksiaze ubral sie poprostu wyszedl do pracy z focha liczac ze jak zwykle ucaluje go na pozegnanie ,oczywiscie focha byla widoczna na jego twarzy...kurde mam dosc tego ciagle obaza sie poprostu jest to wkurzajace,,,jak sobie radzicie z tym???

Gość zazwyczaj o glupstwa

no ja nie mam takich sytuacji, bo focha nie strzelamy, ale postaw pare razy na swoim, nie mozesz ciagle podbiegac na kazde skinienie i grzecznie calowac, przepraszac.. a poza tym Twoj facet to bawi sie w przedszkole .....

Gość faceci to małe dzieci

Gość j4
ja się po prostu nie odzywam. trwa to nieraz około 2 tygodni , nasz rekord to prawie miesiąc . on zawsze mięknie pierwszy i się odzywa ja jestem zacięta. ale od kilku miesiecy stwierdziłam że jednak to jest bez sensu tak sie nie odzywać i zawsze staram się z nim porozmawiać, dlaczego ,,zadziera nosa,,! czasem wywołuje to drugie spiecie ale już nie tak często. musimy iść na kompromisy.!

Gość faceci to małe dzieci
jak da im sie cyca to się uspokajają i fochy i mijają

Gość dominujaca
...cholera chyba zaczne tez olewac to.Bo wykoncze sie.Najgorsze jest to ze to male dziecko ma 40 lat a ja 28...obiecuje zleje temat,ale on jest taki nieugiety ze szok,twierdzi mi potem ze chyba wypalilo sie we mnie uczucie do niego.....oj rzeka temat