Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci z kafe to popaprancy

Co myslicie o zdewocialych facetach ktorzy calymi dniami siedza na kafeterii????

Polecane posty

Gość faceci z kafe to popaprancy

Prosze o pseudonimy takowych

Gość WooW

Gość fajny temat

Gość rotten
Summaries

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zle postawione pytanie sugerujące odpowiedz :)

Gość rotten
"śmierdzisz gównem które przyniosłaś z dworu myśląc że samo zejdzie z butów" Summaries wali od ciebie inteligencją i kulturką na kilometr :D

Gość ale dlaczego zdewociałych
czy oni siedząc przed monitorem klepią zdrowaśki? :o

Gość piszesz
o xyzed

Gość rotten
"czy oni siedząc przed monitorem klepią zdrowaśki? " Nie, to bylby dla nich za duży wysiłek. Oni tylko marszczą freda

Gość cc...
a co powiecie o chlopach co ledwo z pracy przyjda , siedza na czacie do nocy i piernicza na ogolnym ze glowa boli?

Gość gdfdf
Przydalo by sie takim jakieś hobby.

Gość zdewocialy przez was
dziewczynalat20 to sama rusz dupe i znajdz faceta a nie czekasz az przyjdzie i jeszcze laskawie go ocenisz ci ci sie podoba

Gość to sa mientkie wacki

\"iech zrobia cos wreszcie a wiele samotnych jak ja dziewczyn znajdzie wreszcie...\" idąc dalej za twoją logiką można dojść do wniosku, że one są samotne bo zamiast coś robić i wziąć los w swoje ręce siedzą i się żalą na forum jaki to one samotne 🖐️

Czasami tak jest ze nie ma co robic w zyciu po przyjściu z pracy Nie wyzywajcie sie prosze ,bo tak jak i niektórzy faceci tak i my babki nie wiemy co z soba poczać czasami. Ja osobiście zadko siedze na kafe.. ale jest wielu naprawde świetnych facetów ktorzy potrafią doradzić kobietom ..a przede wszystkim slodko pocieszaja .Myśle że bez facetów kafe nie bylo by tak ciekawe i dzieki im za to ze sa.......... ludzie są jak kwiaty........cztery miljardy Narcyzów *

\"Myśle że bez facetów kafe nie bylo by tak ciekawe i dzieki im za to ze sa..........\" No dobra ale Summaries to nie facet tylko ... no właśnie w sumie niewiadomo co, ale na pewno nie facet :)

a kim jest ??..............ehhh jeszcze zostaniecie kumplami ..kto sie czubi taen sie ............hehe oby Ludzie są jak kwiaty ..cztery miliardy Narcyzów*

Gość maam 23 lata i jestem sama
sama samotna

Gość azali wzdy
dokladnie tak, jak w temacie. moze z nielicznymi wyjatkami, ktore potwierdzaja regule :P

sa na kafe faceci na prawde inteligentni , czy siedzą cały dzień nie wiem - raczej nie .

Gość azali wzdy
naprawde* jesli juz. przepraszam za poprawke, ale nie moglam sie powstrzymac :P a "zdewociali popaprancy" jest w tym przypadku chyba najtrafniejszym okresleniem ;)

Gość piwo karmi
stanczyk. zeby oni przynajmniej kulturalnie pogadali a to od razu sie zaczyna - kobiety dyskryminuja niskich (leca wyzwiska) - niedziewice sa nieczyste ( prawda taka ze oni sie boja niedziewicy bo nie maja zielonego pojecia co robic w lozku) itd itd a potem sie zala ze oni sa bardzo biedni , przegrali zycie, sa brzydcy, glupi i niesmiali i nigdy nie znajda kobiety. i co my mamy im gadac? ze my dziewczyny lubimy tych niskich, brzydkich, glupich i niesmialych, niemajacych zadnego hobby, pracy , pieniedzy facetow, po prostu przepadamy za nimi ...

\"ze my dziewczyny lubimy tych niskich, brzydkich, glupich i niesmialych, niemajacych zadnego hobby, pracy , pieniedzy facetow, po prostu przepadamy za nimi ...\" A nie przepadacie? No to po dwudziestu kilku latach ktoś mnie wyprowadził z błędu :) Chwała ci za to... do końca życia nie wiedział bym że kobiety mają jakieś wymagania... a oni chcą dziewicy :P każdy ma prawo do swoich wymagań :classic_cool: @ dziewczynalat20 temat nie był o tym... ale nie mogłem się powstrzymać zresztą pewnie jak by cześć tych facetów gdzieś wyszła to wszystkie dziewczyny z krzykiem by uciekały... bo w końcu niscy ... i resztę wszyscy znamy :D

Gość azali wzdy
a mnie sie wydaje, ze wiekszosci facetow tu przesiadujacych zwyczajnie brakuje zenskiego towarzystwa i nawet, jesli sami sie do tego nie przyznaja, podswiadomie go tu szukaja. wyzywaja nas od hipokrytek, a w rzeczywistosci czesto sami nie wiedza, czego chca.

wcale nie siedze calymi dniami i nie jestem zdewocialy. Przegladam ciekawe tematy i duzo sie dowiedzialem. Po drugie bardzo latwy dostep, wypowiedzi przejrzyste, pod wzgledem technicznym. Zajrzyjcie na inne fora dyskusyjne, nie wiadomo o co chodzi, wypowiedz a w niej nadrukowane w kolko to samo, ze w koncu nie wiadomo o co chodzi

Gość a ja uwazam
że są na kafe całkiem rozsądni faceci, bez których to forum nie byłoby takie wciągające :) pozdrawiam ich wszystkich :)

Gość ojejku..
hrabia von Zeppelin -a jak ty znajdujes zte ciekawe tematy,bo ja szukam i raczej wszyscy to przegrańcy użalający sie nad sobą

Mysle, ze to moje pokrewne dusze :O Tez jestem zniewiesciala i przesiaduje tu calymi dniami. :P