Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz wózkers

jestem niepełnosprawny i to mnie skreśla u kobiet

Polecane posty

Gość tomasz wózkers

Jeżdzę na wózku:(

Gość zyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja jestem chora i nie spodzieewam się zachwytu mężczyzn jak mi się pogorszy. Jesteś na wózku od urodzenia? Jeśli nie,to przypomnij sobie,co myślałeś o inwalidkach zanim trafiłeś na wózek.

Gość cierpienie to
dar dany od Boga który musimy przyjąć.

Gość zyyyyyyyyyyyyy
nie wierzę w boga..a szczęście w.g tej teorii czym jest?

Gość ale to juz byloooooooooooo

Tomasz wózekrs>>> to nie prawda, że jesteś u kobiet skreślony, wiesz lepiej mieć męża na wózku kochającego i szanującego, niż mieć męża tyrana. Nie martw się jeszcze znajdziesz miłość, zapewne masz wielu przyjaciół. Pozdrawiam:)

Gość kalina.....
Ja wolę zdrowych facetów ale moze Tobą się w końcu któraś zainteresuje

Gość a mi to w ogóle nie przeszkadz
ale jestem już zajęta :-(

Gość tomasz wózkers
Trudno mieć przyjaciół gdy się nigdzie nie wychodzi a tylko siedzi w domu:(

Gość znuzona.
Zakochaj się we mnie Tomaszu. Też jeżdżę na wózku i jestem kobietką :) Nie smuć się, bo już znalazłeś kobietę - czyli mnie. Chyba że wózek Ci przeszkadza?...

Gość Akaa
szukas zprzyjaciół czy dziewczyny???

Wiem, ze jest trudno widzisz ja jestem zdrowa i też nie mam przyjaciół, też nie wychodze z koleżankami na wspólne zakupy itp. też siedzę w domu, na kafe znalazłam kilka znajomości, nigdy nawet z nimi sie nie widziałam w realu, lecz mimo to rozmowa przez gg czy na topicku mi pomaga zawsze jestem wspierana i przeczytam dobre słowo, a to już jest coś...nawet jeśli ktoś tylko wspiera cię duchem;)

Gość Akaa
tez mam tu znajomych, tylko internetowych, miło czasami z kims popisać, spróbuj :)

Tomasz wózekrs>>>wracaj:) ja wiem, że czasami wpisują się osoby, które potrafią dopiec, lecz się tym nie przejmuj:)

Gość znuzona.
No a ja oczywiście zostalam zignorowana :( Nawet chłopak na wózku mnie nie chce :(

Gość Akaa
Papużka ma rację :) nie przejmuj się, tak to już tu jest

Gość ...teh zycie
kocham faceta na wózku, niestety mogę chyba liczyć tylko na przyjaźń z jego strony... choć było miedzy nami już coś więcej, on co jakiś czas się wycofuje :( " nikt tak pięknie nie mówił, ze się boi miłości" jak On. :(

Każdy ma prawo byś szczęśliwym, ja miałam kolegę na wózku był moim przyjacielem, z którym mogłam pogadać, śmiać się, płakać....zawsze mogłam liczyć na niego, że mnie wysłucha, doradzi...On wyjechał za granice, a ja zostałam pozostały mi miłe wspomnienia;) Nie zamykaj się w sobie...pisz z nami, a zobaczysz ilu zyskasz przyjaciół;)

Gość wozkers tez
a tam pie... :) ale mysl tak dalej wiecej fajnych lasek dla mnie :D Poza tym co hipokryto jeden a panien na wozku nie znasz? Nie sa fajne i wartosciowe? Miss world bys chcial pewnie.

a ja mam zielone oczy i to mnie skresla u facetow :P jestes glupi jak but, jesli siedzisz w domu i sie uzalasz nad soba to nigdy nie znajdziesz kobiety chyba ze to bedzie listonoszka :P mam kolege na wozku, ma swietna dziewczyne, studiuje na preztizowym kierunku, ma pelno znajomych, dba o siebie i lubie go :) a Ty przestan plakac i cos ze soba zrob az sie zbulwersowalam :P

Gość Idealistkaa z Anus
wyczuwam w tym temacie mnóstwo zakłamania i fałszu. taka prawda że u większości potencjalnych partnerów poruszanie się na wózku dyskwalifikuje osobę jako partnera🖐️

Gość Tez niepelnosprawny
Mysle ze to nie koniecznie tak musi byc. Ja dlugo balem sie zwiazkow i to Ja (*sic!) odrzucalem kobiety, bo myslalem ze bede ciezarem ograniczeniem i tak dalej, to jest kwestia tego typu. Czy ktos potrafi uczynic swoje kalectwo detalem czy sie w nim otorbia. Jezeli sie otorbia no to nikt z nim na sile przeciez nie bedzie... Pamietam jak kiedys wiedzialem ze dziewczyna uwaza mnie za ciekawego itp, ale nic nie zrobilem w tym kierunku zeby ja poznac. Mialem wyrzuty sumienia, a to ze ona ladna jest i na wyglad lece a jej nie znam za dobrze, a to ze jej zycie zepsuje i milion innych powodow. (*pozniej zalowalem wlasciwie czasem mi mignie na miesci i nadal zaluje :) ) Czy faceci w swojej masie zrozumieja kiedys ze kobiety mysla o tych sprawach mocno inaczej? Nie wydaje mi sie, facet zawsze bedzie emocjonal;nie cofniety wzgledem kobiet, dobrze jesli o tym wie, bo jesli nie wszystko to czego nie rozumie okresla wdziecznym mianem "foch". Bycie niepelnosprawnym w Polsce to spore wyzwanie, czesto trzeba miec twarda d... i mocny kark i to z wielu znas robi kaleki nie tylko fizycznie, rowniez co bardziej boli psychiczne. Nie latwo jest uwierzyc np na m,oim przykladzie ze nagle chce Cie najladniejsza panna w szkole (* wtedy jeszcze w szkole), po latach upokorzen kiedy nie bylo jeszcze klas integracyjnych... Coz ja mysle ze facet upaja sie troche wasza uwaga, znam wiele niepelnosprawnych kobiet, nic w tym zlego nie widze zeby on jesli juz ma taka potrzebe zwiazal sie z laska na wozku... ale widac sam wymaga od innych zbyt wiele, przynajmniej nie tyle ile od siebie. Wyglad jest wazny tylko jakis czas, pozniej inne cechy wychodza na plan pierwszy i weryfikacja oartnera odbywa sie zazwyczaj po czasie. Jesli ktos ma cechy charakteru odpowiednie to znajdzie kogos predzek czy pozniej. Pieknyu wyglad przyciaga zalotnikow ale ich nie zatrzymuje, inteligencją i otwartościa za to mozna kogoś i przyciągnąć i zatrzymać... i uwaga MOIM ZDANIEM BEZ WZGLEDU NA KALECTWO LUB JEGO BRAK. Pozdrawiam. a i choruje na NPD jakby ktos myslal akurat ze jestem hipokryta i tylko tak pisze. Obecnie jestem sam ale to i zdrowym sie zdarza czyz nie? :)

Gość tez ON
Jest jaszcze kwestia pozycji faceta w ogólnym spojrzeniu od faceta wymaga się żeby ulżył kobiecie w życiu zarobił na dom wszystko naprawił nosił ciężary był dobrym kochankiem i ect niepełnosprawnemu jest dosyć ciężko spełnić tak dużo wymagań żeby byc porównywalnym albo konkrecyjnym tez myślę trochę jak poprzedni rozmówca ze nie mam prawa obarczać kogoś swoja niepełnosprawnością jestem niepełnosprawny od urodzenia i prawda jest tez taka ze mamy ciut mniej okazji do kontaktów płcią przeciwna ale co ma być to będzie los się w końcu kiedyś uśmiechnie chodziarz na chwile pozdrawiam tez chętnie z kimś pogadam gg 9040699