Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Instynkt ojcowski

Czy 20letni chłopak który myśli że chciałby mieć już żone i dziecko jest idiotą?

Polecane posty

Gość Instynkt ojcowski

Jakoś mnie tak czasem... CZĘSTO bierze, w świecie powszechnego robienia loda chłopakowi w zaszczanyn kiblu jakiegoś dresiarskiego klubu którego to imienia się nawet niezna. W świecie gdzie dziecko jest traktowane jako balast, a żona...? POCO WOGÓLE ŻONA? W kulturze która drwi z odwiecznych praw tego świata Niewiem :-( ...

Gość powiem ci w sekrecie
moim zdaniem to człowiek szukajacu miłości i zrozumienia 🌻

Gość moj chlopak ma 19 lat
i chcialby miec juz teraz ze mna dziecko:) o slubie juz nie mowie bo to chyba oczywiste:)

Gość Zazdroszcze...
Mój facet ma 33 lata i twierdzi, że jest za młody na ojcostwo :(

Gość stokri
Moj chlopak ma 32 lata i tez uwaza ze jest za mlody na malzenstwo i dziecko:(

Gość Instynkt ojcowski
Typowy schemat myślenia na wieść zostania ojcem osoby w moim wieku 1 Nieeee... tylko nie wpadka 2 Skrobne insekta 3 Dziwka zmarnuje mi życie 4Jej dziecko jej problem 5Suka specjalnie zaszła, frajera do utrzymania szuka 6To wogóle moje? 7Dobra, wpadłem utrzymam ale niech niemyśli że będe się w tatusia bawił Myle sie?

Gość haha no a mój
tak.

Gość haha no a mój
saab - :D :D :D :D :D

Gość Instynkt ojcowski
Masz w tytule :-/ 20 lat

w tytule jest zadane pytanie odnosnie 20letniego chlopaka, nigdzie natomiast nie pisze ze wlasnie tyle masz ty... wiec nie wiem skad \":/\" ja mysle ze ile osob tyle pogladow... kazdy w swoim czasie do wszystkiego dojrzewa, albo nie dojrzewa do tego wogole

Gość a masz w tej chwili dziewczyne
? Co ona na to?

moj kuzyn teraz w czerwcu skonczyl 20 lat a w kwietniu bylam na jego slubie .... dziewczyna (juz jego zona hehe:P) jest w ciazy...on jest po prostu szczesliwy jest pewien ze to jest ta jedyna...niech im sie ulozy jak najlepiej :)

Gość Młody tata
Mam 22 lata i 3-letnia córcie. To była wpadka, fakt, ale jeśli chodzi o podany schemat typowego myślenia na wieść, ze zostane ojcem to żadne z tych myśli się nie pojawiła

\"Czy 20letni chłopak który myśli że chciałby mieć już żone i dziecko jest idiotą?\" napisales \"mysli ze chcialby\"... wiesz, myslec o czyms a chciec to tez dwie rozne sprawy wiec moze sprecyzuj chyba ze nie jestes tego pewien po prostu

Gość Instynkt ojcowski
Nazwałbym ją raczej bardzo bardzo bliską przyjaciółką azeliż dziewczyną... jest osobą o nazwijmy to "rozwiniętym instynkcie" macierzyńskim Saab ale tytuł sugeruje wprost mój wiek

Gość nie sugeruje
natomiast sugeruje ze jestes idiota

A ja...jestem raczej pewien, że nie jestem w tej chwili gotowy na to, żeby się ożenić a tym bardziej, żeby mieć dziecko. Ale żeby mieć pierwszą w życiu dziewczynę, żeby się pierwszy raz w życiu całować, przytulać...myślę, że jestem już gotowy.

ja mam inne zdanie, ale nie w tym rzecz:) w kazdym razie ja mysle ze to kwestia indywdualna kazdego faceta i nie mozna uogolniac:)

Gość Instynkt ojcowski
No cóż... nie pozostaje mi nic innego jak jakoś przeżyć tą straszną charakterystyke mojej zidiociałem osoby

Gość Instynkt ojcowski
Saab ale ja niechce oceny przez pryzmat jednostki

a czego wogole chcesz? mamy Ci powiedziec ze jestes (badz tez nie) idiota? chcesz miec dziecko? w porzadku. nie chcesz miec - tez ok:)

Gość Instynkt ojcowski
Tak, chce psychoanalizy na forum dla kobiet :-D Nie saab, chce wiedzieć co sądzicie na temat tych uczuć które wemnie siedzą a nie są normalne dla 20latka

jesli chcesz miec dzidzie z osoba ktora kochasz i z ktora jestes to dlaczego nie?

Gość haha no a mój
Chocby dlatego ze w świetle prawa chłopak poniżej 21 lat (a powyżej 18) musi mieć zgodę rodziców lub sądu na zawarcie ślubu.

a czy ja napisalam cos na temat slubu? mozna przeciez miec dziecko bez slubu, prawda? a ja tylko napisalam o tym czy chce miec bobasa z kims kogo kocha... ani slowa o malzenstwie z mojej strony:)

Gość haha no a mój
To było łącznie z topikiem, on jednak pisze o żonie. :O

:D tylko nie wiem zy slub z \"przyjaciolka z rozwinietym instynktem macierzynskim\" to dobra sprawa:) a uczucie? ehhh...:D

:D tylko nie wiem zy slub z \"przyjaciolka z rozwinietym instynktem macierzynskim\" to dobra sprawa:) a uczucie? ehhh...:D

Gość Instynkt ojcowski
Co za ludzie... ja tu wylewam swoje ojcowskie pragnienia a ci mi paragrafy cytują :-D Polska ma skrajnie skrzywioną mentalność przez biurokracje