Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicolog

Chcę dziewicę ale nie dlatego ze mam kompleksy tylko chcę laskę z moralnością

Polecane posty

Gość Maż doświadczonej
Byłem ortodoksyjnym katolikiem. Ożeniłem się z dziewicą i czekałem z nią do ślubu. Zostawiła mnie dla innego. Obecna żona była panną, ale przespała się przede mną z prawie 10 facetami. Do dzisiaj mnie to boli

Gość roul duke
kazdy normalny facet woli porządna kobiete a nie wydupczona przez pol miasta szmate. Bylem kiedys z taka dziwka (o czym dowiedzialem sie w trakcie zwiazku) troche dziwnie bylo spotkac typa ktory ja wczesniej posowal i na dodatek byl moim znajomym. rzucilem te dziwke czym predzej. Z reszta jak tak sie rozejrzec dookola to tych porzadnych i szanujacych sie jest garstka. Wszedzie az roi sie od k u rew. Jedne sie z tym nie kryja i sa wrecz dumne ze swego zeszmacenia inne zas udaja porzadne albo co gorsza wielce nawrocone (tzn. wczesniej puszczaly sie na prawo i lewo, dostaly mocnego kopa w dupe np. wpadly z kims, a pozniej szukaja sobie kogos porzadnego na kogo by wczesniej nawet nie spojrzaly i pieprza bzdety typu: "jaka ja bylam wtedy glupia, bardzo tego zaluje ale teraz mam ciebie..bla bla bla")

Gość bojabojaboja
Nie wierzę, że z Tobą autorze pod zględem psychiki wszystko w porządku. Swoją drogą to jeszcze jak miałam 19 lat to planowałam stracić dziewictwo po ślubie. Niestety natura obdarzyła mnie bardzo dużym temperamentem. I nie potrafię odmawiać sobie zbliżeń z partnerem, z którym jestem w związku. To dla mnie nienaturalne. Poza tym jestem dobrym człowiekiem. A zmoją moralnością też wszystko w porządku. Będąc w związku nie spotykam się nawet z kolegami, których mój chłopak nie zna i nei akceptuje. Jestem bardzo lojalna.

Gość A po co wam dziewice
Taka zdradzi

Gość sdqwjiofhwioehf
a jak dziewczyna wcześniej była z chłopakiem np 5 lat? i sie w tobie zakochala a ty w niej to ją spławisz bo już dawno rozpakowana?

Gość to niech sie zakocha
w takim co prawiczkiem nie jest

Gość gość
Widzę że już nawet w 2007 roku był problem z znalezieniem kobiety :) ja ci polecam bawić się wszystkim co się rusza.. i nie win siebie za to. Ja byłem za dobry i skończyłem źle.. żałuje że nie słuchałem kolegów, a rodziny nigdy już nie będę mieć.. nie chce.

Gość gość
gościu z 10.04.2014 możesz powiedzieć coś więcej o swojej sytuacji? Co znaczy, że byłeś za dobry i źle się to dla Ciebie skończyło? Dlaczego zrezygnowałeś z założenia rodziny?

Gość gość
co to za idioci porównują mężczyznę do kobiety? Kobieta co się rżnęła zaraz odbija piłkę czy mężczyzna też. To kobieta daje a mężczyzna bierze. Proste. Jak facetowi dawały jak na talerzu to brał i tyle. Gościowi chodzi tylko o to czy kobita innym dawała. Nie jest tajemnicą, że w całym świecie seksu rządzą kobiety. I tyle

Gość gość
Bo biedaczek nie potrafił odmówić. Gdybym Ci dała wodę z trucizną do picia to byś wypił ? Przecież dałabym Ci truciznę za darmo, tak z dobrego serca.