Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicolog

Chcę dziewicę ale nie dlatego ze mam kompleksy tylko chcę laskę z moralnością

Polecane posty

Gość Dziewicolog

Bo dziewictwo świadczy o zasadach i kręgosłupie moralnym dziewczyny. I takiej właśnie chcę i właśnie dlatego, a nie, że boję się porównania itp.

Gość A ty jesteś prawiczkiem
co z Twoim kręgosłupem moralnym? :)

jesli dla ciebie moralnosc laczy sie z dziewictwem..... to wroc do przedszkola :-O

Gość dziewictwo i kręgosłup
moralny oj zdziwiłbyś się naiwniaku ps. jestem dziewicą lat 21

Gość haha no a mój
Najlepiej z moralnością typu pani Dulskiej. Wtedy nie zginiecie oboje. :O

Gość no własnie czy jestes
prawczkiem?

chyba się za dużo naoglądałeś bajek o królewnach, jednorożcach i takich tam

Gość z tymi porównaniami
to jakaż bzdura :O, porównywać to można ceny w sklepach. każda kobieta wie, z osobna, kiedy jest jej dobrze. to tego nie potrzeba być przerżniętą przez stado facetów. ja miałam 3 kochanków, 3 to mój mąż, i nikogo do innego nie porównywałam, po prostu było inaczej, ale orgazmy te same i o to chodzi - by było dobrze.

\"dziewictwo swiadczy o zasadach i kregoslupie moralnym\"....chlopcze kto ci takich bzdur nagadal??

jestem prawie20-letnia dziewicą... ale to o niczym nie swiadczy... czasem swiadczy ze sie nie potrafi nikogo znalezc, albo ze sie ma duzo kompleksów, albo ze sie nie ma czasu.... akurat niekoniecznie ze sie jest moralnym

Gość Dziewicolog
Jestem. Nie mówię, że dziewictwo jest jedynym warunkiem moralności, ale dziewczyna, która nie jest dziewicą nie robi na mnie wrażenia przesadnie moralnej i wzorowo prowadzącej się

Gość a ty pewnie czytasz
a ty też się dobrze prowadzisz? czy jesteś prawiczkiem?? bo nie sądzę,żeby dziewczyna dobrze prowadząca się chciała jakiegos kur.wiarza że tak powiem

Gość Dziewicolog
Napisałem jestem. Jestem prawiczkiem

Gość piękna 30latka
ja też jestem dziewicą i chętnie poznam mężczyznę z zasadami :)

no to powodzenia ale z doświadczenia ci powiem że dziewice potrafią być całkowicie amoralne więc lepiej uważaj :P i nie traktuj dziewictwa jako warunku albo wyznacznika czegokolwiek

Gość stokri
A ja nie jestem dziewica i dobrze mi z tym:P

Gość a ile masz lat

Gość ja bylam dziewica
do 20 roku zycia, straciałam cnotę z moim obecnem, z którym jestem juz 2 lata i jestem z tego bardzo zadowolona. nie wyobrazam sobie kochac się z kims innym niz on.

Gość Dziewicolog
Jak dziewczyna ma ponad 20 lat, jest ładna, atrakcyjna, inteligentna i mądra to wiem, że taka jest napewno bardzo moralna, bo jest to dziewicą z wyboru

Gość a jesli ktos
a jakbys rozdziewiczyl taka dziewice i zostawil z jakiegos powodu to co?? nie ma juz ona "kregoslupa moralnego"{??

Gość Dziewicolog
Ja chcę moją kobietę rozdziewiczyć w noc poślubną. Naprawdę porządna kobieta trzyma cnotę do nocy poślubnej. Takie kobiety, o takich zasadach mnie interesują

Jak dziewczyna ma ponad 20 lat, jest ładna, atrakcyjna, inteligentna i mądra to wiem, że taka jest napewno bardzo moralna, bo jest to dziewicą z wyboru" oj mylisz się mylisz

Gość Dziewicolog
Ale przynajmniej jest moralna i wstrzemięźliwa jeśli chodzi o sferę seksualną

tylko fizycznie - i to do czasu nie chciałbyś wiedzieć co się dzieje w jej głowie

Gość już niedziewica
do dziewictwo i kręgosłup proszę przestań się ośmieszać :D

Gość Dziewicolog
A niech sobie myśli i marzy co chce... To tylko fantazje. Mam twarde zasady i się tego trzymam. Jak był zakres tolerancji zwiększył, że np. mogła spać z jednym to by doszło do tego, że nagle by nawet nie przeszkadzało, że kobieta obcowała seksualnie ze 100 facetami. A zaczęło by się niewinnie, od tego, że mogła jednemu przede mną oddać z miłości (bo już nie mówię o przygodnym seksie i innych rodzajach puszczalstwa). Dlatego trzymam się tego, że ma być dziewicą i ma mieć zero doświadczenia seksualnego z inną osobą. Ma być czysta jak lilia

Gość Dziewicolog
Niech się kobieta lepiej masturbuje, a nie kurwi się z facetami

Gość a ja znam jedną
dziewicę, co prawda ma dopiero 16 lat i obciągnęła 5 kolesiom, ale dziewicą jest więc chyba jest moralna:P

Gość Dziewicolog
Nie jest dziewicą, bo już ma doświadczenie seksualne. Poza tym seks oralny to też seks. Prawdziwą dziewicą nie jest już nawet dziewczyna, która uprawiała tylko petting

Gość już niedziewica
i ta sama zagrywka niedziewic, kobiety odpuście, bo to się notorycznie powtarza. ktoś zakłada topic o dziewictwie, a niedziewice już ony atakują, zapominając że same były dziewicami (ja jeszcze do niedawna:P). jeśli podawać takie skrajne przypadki dziewic obciągar, to jak jawią się wówczas takie przypadki niedziewic :(. rada - wrzucić na luz, a życie zweryfikuje. dziewictwo nieco umoralani, bo zawsze to szkoda, je stracić z kimś obcym na dyskotece i taka zawsze będzie trzymać nóżki razem, a jak już kobieta jest po - to chętnie pozwala sobie na przygodny seks. życie.