Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicolog

Chcę dziewicę ale nie dlatego ze mam kompleksy tylko chcę laskę z moralnością

Polecane posty

Gość Dziewicolog
Tego jednego przede mną to bym może jeszcze ewentualnie był w stanie zaakceptować, ale to mogłoby doprowadzić, że z czasem zaakceptowałbym kurwiszona, która miała już kilku albo kilkunastu partnerów, a z taką bym sobie życie spiepszył. Dlatego zamierzam uprzeć się przy dziewictwie i żadnego kompromisu. Poza tam ta dziewica ma ze mną dopiero uprawić seks po ślubie, wcześniej nie

Gość a prawda jest taka ze
Ok rozumiem twoje podjescie, też cenię czystość bardziej niz co innego na swiecie

zgadzam się z Tobą :)

Gość Dziewicolog
A jesteś kobietą czy mężczyzną? :)

Gość yb5
Zgadzam sie, ze stwierdzeniem, ze kobieta uprawiajaca przygodny seks to zwykla dziwka. Ale to, ze jest dziewica nic nie znaczy. Bo wg niektorych, kobieta moze uprawiac oral i anal a nadal pozostaje dziewica, dla mnie to bzdura totalna.

Gość cvbccvcb
"a przepraszam bardzo, jak sprawdzisz czy kobieta nie ma żadnego doświadczenia???" suwmiarką

Jestem kobietą :) 👄

Gość Dziewicolog
Uczciwa, szczera kobieta mi się przyzna:)

Gość Dziewicolog
Dziewica to kobieta, która nie miała kontaktów seksualnych z inną osobą, czysta po prostu. Nie uprawiała pettingu i wszelkich form seksu

Gość devilll
Dziewciloąg--> A co mają zrobic kobiety, ktore trafiały wczesniej rowniez na takich co chca dziewice a pozniej je zostawiali bo jednak nie pasowali do siebie :O. Przeciez błona mi nie odrośnie za kazdym razem a przeciez się szanuję i zawsze mysle ze ten zwiążek to juz do końca życia :P

Gość Dziewicolog
Dlatego mi zależy na kobiecie, która dziewicą zamierza być do ślubu, a nie na jakiejś używanej panience. A o błonę żadną tu nie chodzi, tylko o moralność i zasady

Gość fder
no ja tez wolalbym dziewice na dziewczyne .

Gość Dziewicolog
Poza tym kobieta, która powiedzmy ma ledwo ponad 20 lat a już spała powiedzmy z 4 to dla mnie szmata. Ja rozumiem, że tego jednego przed to dałoby się przeboleć w ostateczności (tak teoretycznie teraz mówię), ale nie więcej!

Gość do dziewicologa
chociaz jedne madry natym forum ;) ja mam 21 lat jestem "czysta" i rowniez chce poznac podobnego faceta,chce kogos kto podobny obraz przyszlosci co ja,a to co opisujesz na razie pasuje:) podaj do siebie jakis kontakt

Dziwicologu jestes niestety niezyciawym dziwolagiem, wszyskie warunki ktore wymieniles spelnia moja sasiadka, jest bezwarunkowa dziewica. Znam ja od dziecka, tylko kosciol i dom, zadnych koleaznek, kolegow, niestety spozniles sie jest juz zaslubiona Jezusowi Chrystusowi, w zakonie, odpowiednia dziewczyne znajdziesz w klasztorze, ale wydaje mi sie ze niesiagalne.

Gość aleś ty naiwny

Gość zakonnice...
w jakim klasztorze...? tam już wszystkie rozdziewiczone..przez przeorysze

Gość nbvnbv
ale wy durne baby w skrajnosci wpadacie. facet mowi ze chce kobiete ktora siebie szanuje, powaznie podchodzi do zwiazku i seksu, nie puszcza sie (w zwiazku z czym w mlodym wieku jest dziewica) a wy od razu ze takie to tylko "fanatyczki religinje" zostaly. facet pisze ze chce szczupla zgrabna laske to wy o kosciotrupach i anorektyczkach gadacie. jestescie wszystkie baby piopierdolone na maxa !!!!

Gość do nbvnbv
100% racji :)

Gość podbijame

Gość Tak tylko ty tak myślisz
Ale durny temat i jak mówisz Laska a nie kobieta , dziewczyna to jaka ty masz moralność ?

Gość carmen_________
ma byc dziewica i byc jeszcze pewnie sliczna, zgrabna, inteligentna i wyksztalcona, tak? hahah to sobie poszukasz ;)

Gość ewentualnie przejdzie taka co
z jednym spala (z milosci oczywiscie i w zwiazku). ale kobieta, ktora miala wielu partnerow jest po prostu nieczysta, zdemoralizowana, niecnotliwa i niekobieca

Gość gloomygirl
A co sam jesteś taki święty,że musisz mieć idealną pod każdym względem dziewczynę?Bo niedziewica na Ciebie nie zasługuje o to Ci chodzi?? Proponuje zastanowić się najpierw nad sobą bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Ty jesteś taki bez skazy i czysty jak lilia ;) Pazatym każdy ma jakieś słabości i to że np.jakaś dziewczyna ma duży temperament i ciężko jest jej wytrzymać w "czystości" przed ślubem to nie oznacza że jest pustą dziwką bo tak na serio może być wartościową osobą,dobrą,miłą,uczynną i co tam jeszcze chcesz.

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
dziewicolog przez te trzy lata, albo znalazł sobie dziewicę, albo ma żylaki na kutasie od walenia, albo sobie fiuta urwał przy intensywnej masturbacji. Amen, du.pa bobra.

Gość słodka landrynka**
chcesz czekać do nocy poślubnej, a jeśli się okaże, że nie pasujecie do siebie w tej sferze to co wtedy??????????????????????????????

Gość Maż doświadczonej
Ja ożeniłem się z kobietą, która współżyła z innym przede mną. Nie polecam. Boli mnie do dziś, że nie jestem jej pierwszym partnerem. A po ślubie już4 lata