Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

famfatal

pospiewajcie ze mna

Polecane posty

gdy ksiezyc swiecil na niebie do ciebie poznalem milosc co przyszla jak wiatr me serce bylo w goracej potrzebie corka rybaka ty bylas ja goral z tatr jelenie gdzies nad jeziorem sennie ryczaly ryby w jeziorze juz poszly dawno spac rzeklas do mnie wtedy moj maly coz ci moge w te parna mazurska noc dac..................corko rybaka mazura z mazur popatrz jaki na jeziorze wody glazur daj mi swe usta wez mnie w ramiona niech sie przekonam ile slodyczy jest w slowie ilonaaaaaaaaaaaaaaa dalej nie pamietam z metaliki tez nie znam nic ani folkloru uuuuuu nie wlasnie ze znam ale to innym razem bo mnie znowu wywalicie wiec chyba sie pozegnam a zreszta i tak mnie nikt nie slucha

Gość poprostu
Co mi, Panie, dasz w ten niepewny czas? Jakie słowa ukołyszą moją duszę, moją przyszłość na tę resztę lat? Kilka zdartych szmat, dym na tyłku siadł I czy warto, czy nie warto, mocną wódę leję w gardło, by ukoić żal

Gość nutkahej dziewczyno oo

Gość lalalalal
spojrz na misia ooo on przypomni przypomni chlopca ci

Gość warka zimna 25
a miałam iść spać Jak się masz kochanie, jak się masz Powiedz mi, kiedy znowu cię zobaczę Jak się masz kochanie, jak się masz Powiedz mi, co zostało z naszych marzeń Jak się masz kochanie, jak się masz Życzę ci, abyśmy byli razem już

Gość Larwy much będą się gięły
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość no to tera ja
serce moje placze i na ziemi jest mi zle bo dziewczyna ktora kocham oposcila nagle mnie zostawila swe uczucia i zostalem calkiem sam a ja o niej ciagle marze i jej obraz w sercu mam

my jestesmy male mrowki male mrowki bigbitowki pam param pariru riru ram nasza mama wielka mrowa wielka mrowa bigbitowa pam param pa riruriru ram

Gość a to moze byc
sto lat sto lat niech zyje zyje nam sto lat sto lat niech zyje zyje nam

Gość lilcia spiewaczka
pisze list na niebie polnoc miasto spi juz bardzo pozno cicho tu slysze bicie twego serca pisze list a to nie latwe ale ty ty umiesz zawsze z paru slow wyczytac wiecej to co tylko zechcesz i jak

Gość ach śpij kochanie
jeśli gwiazdkę z nieba chcesz-dostaniesz...... dobranoc:)

Lecz.... Jesli musze i wybrac bede mogl, jak odejsc... To przeciez dobrze, dobrze o tym wiesz... Chciałbym umrzec przy tobie...

Gość i ja tez
ach wodko wodko droga wodeczko my cie kochamy z czerwona karteczka

Gość jestes szalona
mowie ci zawsze nia bylas przestan wreszcie snic nie jestes aniolem mowie ci jestes szalona

licia spiewczka to ja dje nastepna zwrotke Cicho tu i słyszę tylko bicie twego serca Blady świt jak twoje ręce. Uwierz mi, napiszę więcej Kiedy znów do ciebie wrócą wszystkie moje myśli

Gość pogną się w pizdu
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość nie placz
kiedy odjade wroce dupe ci zmluce:p

:):):):) Wiesz, lubie wieczory.... lubie sie schowac na jakis czas, i jakos tak, nienaturalnie, troche przesadnie pobyc sam.... wejsc na drzewo i patrzec w niebo, tak zwyczajnie tylko ze... tutaj tez, wiem kolejny raz nie mam szans byc kim chce... I nawet kiedy beeeeeeeeeeeeeede saaaaaaaaaaaaam....

kocham lato kocham lato kocham las a w tym lesie a wtym lesie dwoje nas wiatr na lisciach srebrnej brzozy piosnki gra obok siebie znowu siedzimy ty i ja.......

To było nocą, gdy księżyc jasno świecił Wiesz już na pewno, nie będzie z tego dzieci Tak to bolało, choć sama nie wiesz czemu Jak to się stało?? Oddałaś się rudemu!!! Straciłaś cnotę.......

Gość lalalal
zlote obraczki i roze plonace rozmowy ktore sa jak male slonce zlote obraczki nasz caly majatek ruchome swieto dwoch serc magiczny krag

Choć coś straciłaś, to też zyskałaś wiele, I nie żałujesz bo przecież warto było Pamiętasz dobrze jak bardzo chciałaś wiedzieć Co bedzie potem-dziś jesteś już kobietą

Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś Straciłaś cnotę i co? I już nie będziesz miała. Straciłaś cnotę, bo co? Bo on nalegał wciąż.