Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

famfatal

pospiewajcie ze mna

Polecane posty

warka to dalej.... w tej kawiarni na rozstajach tam orkiestra gra slodkie wino wciaz pijemy do samego dna zapatrzeni tylko w siebie i wsluchani w rytm wyszeptalas czule slowa lecz nie slyszal nikt laj laj laj wiec podaruj o moj mily dla mnie jedna noc zebys ze mna tylko chociaz jeden rok jeden rok a moze wiecej takich piejknych chwil milosc nam splatala rece nie rozwiaze nikt chyba o tak leci sama nie pamietam

Gość v..v.x
Nie odpowiadaj wyjmuję słowa z twych ust nie zniosę dłużej na dłoni mojej tych słów jak trucizna z oddechem wchodzą do krwi nie odpowiadam, nie mogę mówić przez łzy Nie odpowiadaj wyjmuję słowa z twych ust mnie i ciebie nie ma już gorąca miłość spaliła siebie na proch nie szukasz ciepła moich rąk

zielone wzgorza nad solina i zapomnianych sciezek slad fotylle chmur znad lasow plyna wedrowne ptaki goni wiatr a dalej widzisz horyzont do nas z odleglych wraca stron i to juz wieczor nad solina i cisza ktora zna moj dom..............

dalej tu slęczę Babę zesłał Bóg Raz mu wyszedł taki cud Babę zesłał Bóg Coś innego przecież mógł Żeby dobrze zrobić wam Żeby dobrze zrobić wam Babę zesłał Pan

Gość proba mikrofonu
pijana pijana moja glowa ach co zrobila ta zytnia wyborowa ona nas lubi ona nas kocha ona nas bawi w towarzystwie rozwesela nas

to i ja zafałszuję :) Zaopiekuj się mnąąąą nawet, gdy powodów brak, zaopiekuj się mnąąąąą mocno tak! I prawie kochasz mnie i jesteś obok, już nienawidzę cię tak kolorowo...

Gość mam chusteczke
haftowana co ma 4 rogi kogo kocham kogo lubie rzuce mu pod nogi

Lubię kiedy się zieleni, lubię jak się piwo pieni I gdy można w pianę lekko wsunąć wąs Chociaż czasem tak się spoję, że do domu iść się boję No bo stara łapie zaraz dziwny dąs

Gość pod
papugami jest szeroko niklowany bar nad szklaneczkami choragiewka zolta swieci skwar tu przed dziewczetami kolorowa slodycz stoi w szkle llalalalalalalalal

Gość gorniaczka edyta
to nie ja bylam ewa to nie ja skradlam niebo chociaz dosc mam lez tylu lez jestem po to by kochac mnie

Gość no to teraz czas na kotecka
wlazl kotek na plotek po slupie rozdarl se futerko na duuuuuuuuuuuuuuuuze oczy masz komu je dasz wedrowli chlopcy przez zielony gaj jeden zobaczyl babe i na nia wlaz kotek na plotek

prosze nie mow musze odejsc tyle jeszcze na nas czeka nawet jesli to co bylojuz nie wroci nawet jesli dzis juz nic to nic nie znaczy zostan bo ta noc to ona placze deszczem zostan bo jak nikt przynosisz mi powietrze nie mow prosze wszystko mija tak jak z drzew opadna liscie przeciez po najgorszej zimie bedzie wiosna nowe kwitna bzy i niktjuz nie bedzie plakac bo ta noc to ona placze deszczem zostan bo jak nikt przynosisz mi powietrze zostan bo ta noc to ona placze deszczem tak jak ja a ty przynosisz mi powietrze jak nikt jak nikt jak nikt przynosisz deszcze mi niesiesz deszce mi..............

Gość zabka......
byla sobie zabka mala rere kumkum ktora mamy nie sluchala rerekumkum bec

Gość miala baba
koguta koguta koguta wsadzila go do buta do buta hej o moj mily kogucie kogucie kogucie jakze ci jest w tym bucie w tym bucie hej

Gość agus15
Famfatal : znalazłam tą piosenke na kasecie z wesela ( b. stare ) Czy wiesz może jaki ma tytuł ta piosenka ? ... kocham lato kocham lato kocham las a w tym lesie a wtym lesie dwoje nas wiatr na lisciach srebrnej brzozy piosnki gra obok siebie znowu siedzimy ty i ja

Gość gość
my jesteśmy małe mrówki, małe mrówki bigbitówki ... nasza pani, wielka mrówa, wielka mrówa bigbitówa ... ja mam rękę, ty masz rękę wybijemy komuś szczękę ... ja mam szczękę ty masz szczękę odgryziemy komuś rękę ... ja mam zeza ty masz zeza kupimy se poloneza ... ja mam grosik, ty masz grosik kupimy se papierosik ...