Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna i zagubiona

Jak chcesz zebym z Tobą był to musisz sie bardziej starac

Polecane posty

Takie mnie wiecej slowa usłyszałam od swojego facta:(nie napisze ich dokładnie bo nie jestem w stanie, jestem roztrzesiona, smutna i zla:(Zaczeło sie od tego, ze mój ukochany lubi tylko ostry i szybki sex, nawet gdy rozmawiamy z nim, ze ja nie zawsze tak chce, ze potrzebuje od niego wiecej czułosci , dotyku, przytulania i wiecej pieszczot, zawsze konczy sie tak samo. Ostatnio nie wiem czemu ale poleciały mi piewszy raz łzy z bólu:(trace ochote na sex....mój ukochany stwierdził ze ja sie ostatnio obijam w lózku i nic ne robie...a mnie poprostu paralizuje strach:( powiedział ze musze sie starac bo sobie poszuka innej:( starac nie tylko w łózku ale tez w codziennym życiu...nie mieszkamy razem stale tzn on ma mieszkanie i ja u niego nocuje w weekendy, gotuje, sprzątam, robie zakupy....mam 24 lata, jestesmy razem od 2 lat, z nikim wczesniej nie spałam wiec nie wiem w sumie jak to wszystko ma byc:(kiedys powiedział , ze on sie bardzo cieszy , ze ja byłam dziewicą bo nauczy mnie wszystkiego tak jak on lubi:(

chciałam się wyżalić:(

Gość neeoonoowkaa
Egoista i tyle.Powiedz mu zeby sobie poszukal innej , bo Tobie nie odpowiada tylko taki seks, a poza tym chcesz faceta dla ktorego wazne sa rowniez Twoje potrzeby.A ze on nie umie (tak tak , nie mow ze nie chce tylko ze nie umie , to go dotknie) , to niech rzeczywiscie poszuka sobie innej a Ty tez w koncu kogos znajdziesz.Tak jak piszesz, nie masz porownania, ale uwierz , seks moze byc naprawde pieeeeekny :) Powodzenia.

Gość chyba czas na zmianę
co za kretyn z Twojego faceta !!! :/

dla mnie nie liczy sie w związku tylko sex.....dla niego niby tez nie bo ideał to dla niego taka, która bedzie robiła co on chce w kazdej sprawie...

zostaw gnojka :) naprawdę jest pełno facetów czułych i pragnących nie tyle dobra dla siebie co dla partnerki

Idiota :O ja tylko nie rozumiem jednego - Ty wiesz jak on lubi, robi z Toba co chce a czy on wie o tym ze chcesz delikatniejszego seksu, mowilas mu kiedykolwiek o swoich potrzebach? Dlaczego masz myslec tylko o nim i o jego przyjemnosci?? I co to w ogole znaczy ze poszuka sobie innej, nie widzial ze leca Ci z bolu lzy? A Ty nie umiesz sie odezwac i powiedziec ze Cie boli???? Nauczyl sie ze moze robic z Toba co mu sie tylko podoba i nawet przestal zwracac uwage na to co Ty lubisz i jak reagujesz, czy jest Ci dobrze. Czy wedlug Ciebie naprawde o to chodzi w seksie zeby przyjemnie bylo tylko facetowi?

Gość przykro mi bardzo
faceci to chamy , niektorzy mniej inni bardziej sie tym chamstwem szczyca mloda jestes , pomysl o swoim zyciu po takich slowach , ja bym dawno kopnela go w 4 litery ON nie jest Ciebie wart

chwilka!!! ale ja mu mówiłam jak lubie a co mi sie u niego nie podoba, rozmawiałam z nim i wiele razy o tym wspominałam, jak mnie boli to krzycze i wtedy tez krzyczałam zeby przestał ....a on ma jedno wytłumaczenie na to.....według niego ja lubie stawiac opór!!!:(

wiec skoro mu o tym mowilas to zostaw go jak najszybciej, niech sobie znajdzie inna, jeszcze za Toba zateskni. Nie ma co byc z takim kretynem, skoro nie docieraja do niego podstawowe informacje :O

Gość malinka swinka
On sie nie zmieni, nie miej zludzen! Tak zostal wychowany i zakorzenione ma, ze kobieta to takie zero to roboty w domu i seksu takiego jak on chce. Uciekaj i to szybko. I tak sie dziwie, ze wytrzymalas 2 lata! To juz zakrawa na masochizm, ale tak jest niestety ze wiele kobiet jest w zwiazkach bo wola byc w takich niz w zadnych. Choc moge sie mylic co do Ciebie, ale to taka nasza prawidlowosc.

i teraz wiesz po co facetowi dziewica, po prostu zeby glupia nie miala pojecia jaki z niego marny kochanek i mogl sie zgrywac jaki to bohater erotyczny. Owszem czasem z moja luba mamy ochote na seksik tzw szybki numerek, ale ja wiem ze kobieta i mezczyzna to dwa rozne swiaty, i my sie kochamy a nie seksimy. Twoj chlop to raczej marny kochanek, i beznadziejny czlowiek, bo starac sie w lozku, to powinniscie oboje.....qrwa co za cham ....starac sie zebym z Toba byl.....nie mam slow

ale on kiedys taki nie był:(nie w takim sie zakochałam.....był czuły i delikatny bo wiedział, ze to moje poczatki w sexie...potem z dnia na dzien sie zmienił, powiedział ze on juz dosyc dał z siebie teraz ja mam robic co on chce....raz próbowałam to zakonczyc...ale wtedy było strasznie, jego słowa jeszcze bardziej raniły bo mówił, ze juz nikgo nie znajde, ze powinnam sie cieszyc ze on mnie chce, ze jestem brzydka i głupia:(

pewnie ze oboje powinnismy sie starac i ja bardzo chętnie ale to wszytsko sie dzieje dla mnie za szybko, rzucił mnie na głęboką wodę a ja niestety potrzebuje najpierw od niego wiele czułosci i miłosci az nabiore pewnosci siebie i wtedy mam ochote na wiele rzeczy......a tak zamykam sie w sobie, on mną przewraca jak lalką...ok czasami tez mam a raczej miałam na taki sex ochote ale to juz mnie męczy:(

Zostaw go jak najszybciej!!! On sie nad Toba znęca, to nie ma nic wspolnego z miloscia i szczesciem :O

Gość malinka swinka
Widzisz jeszcze Cie straszy! Co za palant! Sam sie pewnie przestraszyl, ze nie znajdzie drugiej takiej co bedzie na kazde jego skinenie. Sorry, ale tak to wyglada.

Gość facecik taki
albo to jest prowokacja, albo dziewczyno Ty jeszcze nie dorosłaś do partnerstwa! Jesteś tam pewnie teraz u niego i sprzatasz, robisz za służacą a potem on Cię w nagrode zerżnie! Smutne to ale jak Ci wytlumaczyc, ze traktuję Cie jak samicę ssaka. Pojedź do swego domu do matki swojej i jej to powiedz, moze ona ci coś poradzi.

nie jestem u niego, zaraz wychodze na uczelnie, musze pozałatwiac pewne sprawy ale mamy sie widziec po południu a ja nie mam na to ochoty:(

Gość przykro mi bardzo
staraj sie zapomniec o nim , bedzie trudno ale dobrze na tym wyjdziesz , nie on jedyny na tym swiecie :)

Gość facecik taki
jak wyjdziesz z Uczelni to nie idź dzisiaj do niego Przekaż mu wiadomosć, że masz juz dosć tych zabaw i tej znajomosci. A wieczorem idx do jakiejś dyskoteki czy pubu - tam napewno spotkasz kogoś ciekawego.

nie mam ochoty na dyskoteki i puby....wróce do domu sie uczyc bo w przyszłym tygodniu mam obrone....nic mnie nie cieszy:(

Gość tttellla
Dziewczyno kopnij go w dupę i to jak najszybciej, bo z tego co piszesz on jest psa wart. Mam 40 lat i wiem, co piszę. Wybór należy do Ciebie, przecież on Cię traktuje przedmiotowo i nie kocha Cię !!!

Gość tttellla
Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet powiedział "poszukam sobie innej". Uciekaj od niego jak najprędzej, bo im dłużej to będziesz ciągnąć , tym bardziej będziej cierpieć i uzależnisz się od niego.

cham i prostak, życie sobie będziesz przez niego marnowała. Związek musi być przede wszystkim radością a nie ciągłym staraniem sie, zaciskaniem zębów, popłakiwaniem do poduszki. Chyba czas najwyższy żebyś sobie zdała sprawę z tego że to co ty czujesz jest tak samo ważne jak to co on czuje !

Z jakiegos powodu tolerujesz takie zachowanie Twojego chlopaka wobec Ciebie. I wlasnie tutaj jest problem. Zastanow sie nad soba i nad tym dlaczego tak jest? Dlaczego jeszcze z nim nie zerwalas gdy po raz pierwszy tak sie zachowal, dlaczego posunal sie do tego, skad ten brak szacunku wocec Ciebie i proby \"stawiania warunkow\". Odpowiedz jest w Tobie - i dopoki jej nie znajdziesz bedziesz pakowac sie w takie wlasnie zwiazki.

Gość envy44
dokładnie tak, takie traktowanie widocznie Tobie odpowiada, tkwisz w tym dwa lata, i ten typ się nie zmieni, bo nie ma zadnej motywacji, Tobie zależy na nim, jemu na Tobie -wątpię, radze szybko przerwac taką znajomość, szkoda czasu i zycia.

Gość Powiedz mu ...
jak chcesz zebym ja z toba była to musisz na pewno więcej się starać, bo jak narazie to nedzny z ciebie kochanek i partner :(

może mu po prostu powiedz, że to Ty poszukasz sobie innego faceta, takiego który zaspokoi twoje potzreby, zobaczysz jak go to dotknie. On sie czuje teraz jak pan i władca, bo on był dla Ciebie pierwszy. idiota.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
on jest z toba wylacznie dla seksu obudz sie i odejdz zanim cie zniszczy ile jestes teraz dla siebie warta??? powiedz???? zero? czy mniej niz zero??? mnei facet musi kochac zebym JA z nim chciala byc..

Nie chce Cie straszyc ale to ze twoj facet lubi tylko ostry seks i robi to mimo tego ze Cie to boli, to jest z nim naprawde cos nie tak. jesli ludzie kochaja to wierz mi ze w lozku robia wszystko by zaspokoic druga strone a nie tylko siebie, dbaja o partnera, kiedy chca ostro to jest ostro kiedy nie to nie. Twoj chlopak ma cos moze z jakiegos gwalciciela, bo nie wyobrazam sobie by facet robil w lozku cos czego ja naprawde nie chce :o