Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna i zagubiona

Jak chcesz zebym z Tobą był to musisz sie bardziej starac

Polecane posty

Dziewczyno , to co jest u was w łóżku to sex ale chyba w najostrzejszym wydaniu . Z tego co piszesz traktuje cie ja dmuchaną lalke a nie jak partnerke 😭

Gość Mam pytanie ....
Gdzies Ty go znalazla? w Zoo ??? byl dolaczony jako gadget do miesiecznika " Jak spierdolic zwiazek" ? :O No litosci!!!!!!!!!!! Kopnij go w dupe i poszukaj lepszego chlopaka! Gorszego juz nie znajdziesz. Gwarantuje ...

Gość Przede wszystkim ...
naucz się myslec o sobie. Związek nie polega na tym, że on mowi, że masz robic to co on chce. Od razu musisz powiedziec NIE, ja mam swoje potrzeby ty swoje i musimy znaleźć kompromis, a jak nie to żegnaj ... Nie mysl, że będziesz robić to co on chce to on bedzie tobie wdzięczny ibedzie więcej ciebie kochal NIE NA PEWNO NIE BEDZIE WIĘCEJ CIEBIE KOCHAŁ, a wprost odwrotnie zacznieciebie lekceważyc i wymagac coraz więcej ... Co to znaczy, że ty sprzątasz ... etc., a on co nie ma rąk, jestes jego służącą i kochanką na zawołanie ... Dziewczyno zaczni się szanować, naucz się mowic "nie to mi się nie podoba" ... "to mi nie odpowiada" ..., "nie podoba mi sie taki szybki sex, nie jestesmy królikami tylko ludźmi"... Mów tak jak jest, mow to co czujesz ... Pamiętaj nie on jeden na świecie, facet dla kobiety, ktorą kocha zrobi wszystko a nawet więcej, jest szczęśliwy jeżeli ona czuje sie spelniona, jeżeli ICH współżycie jest udane ... Zastanow się czy nie powinnas cos zmienic w waszym związku ... a może powinnas zmienic partnera na lepszy model ?

własnie wróciłam z uczelni....nie poszłam do niego a on nawet nie zadzwonił:(nie mam ochoty na widzenie sie z nim...jutro tez nie...zresztą nie mam czasu bo niedługo obrona a ja jeszcze nie wszystko umiem....mam doła

Gość Masz doła ...
nie panikuj, takie przetrzymanie go dobrze mu zrobi, może zrozumie, że nie jest pepkiem świata, że masz rowniez swoje sprawy ... dobrze zrobiłaś, że nie szukasz kontaktu z nim, to on powinien zabiegac o ciebie ... Cisze się, że myslisz o obronie i o nauce, to baaaaaardzo wazne, żeby być niezalezną kobietą. Dzisiaj tego nie zrozumiesz, ale zobaczysz kiedyś, że miałam rację ... powodzenia Obrona pracy to dla ciebie w tej chwili najważniejsza sprawa pod slońcen, to twoja przyszłość i nie zmarnuj jej, pozdrawiam i życze szczęścia, uda się tobie, bo musi sie udać 🌼

Gość Pewnie że się uda
obrona tylko trzeba pomóc szczęściu i się uczyc WARTO DZIEWCZYNO na pewno WARTO, trzymie kciuki za ciebie :)

ja tego dziewczyny naprawde nie potrafie zrozumieć, moze mi ktos zarzucic ze moze nigdy naprawde nie kochalam, skoro nie potafie, ale litosci, co wy robicie?? Jezeli ktorykolwiek z moich chłopaków (byłych lub obecny) by mi wyskoczył z takim tekstem albo z takimi roszczeniami, to bym powiedziała: bujaj sie chamie. I nigdy wiecej bysmy sie nie zobaczyli. Dziewczyno opamietaj sie, bo mi sie nóz w kieszeni otwiera jak slysze takie teksty. Kopnij drania w d... i poszukaj tym razem kogos normalnego.

dziekuje za wsparcie gdy byłam sama tez tak myslałam, ze nie pozwole sobie nigdy na takie teksty i takie traktowanie ....ale stało sie i to wcale nie jest takie proste jak sie z boku wydaje:( kiedys tak milczałam bo powiedziałam sobie niech on o mnie zabiega...to był obrazony na mnie strasznie i powiedział ze to ja powinnam mówic mu i sie wypytywac o spotkania:( wedlug niego kazda kobieta czyli ja tez powinna robic dobrze facetowi we wszystkim a wtedy bedzie dobrze i taka kobieta bedzie miała wszystko, a jesli ma jakies swoje zdanie top zawsze bedzie sama bo faceci lubią rządzic i na partnerki wybierają te co to rozumieją:( prosze o wypowiedz jakiegos faceta...czy tak rzeczywiscie jest???

:(

Gość No nieeeeeeeeeeee ...
Twój facet widocznie ma zle wzorce z domu i cos mu się poprzestawialo pod sufitem, albo mu się wydaje, że jest taki super men ..., a tymczasem ma kompleksy i probuje je zatuszowac, tylko nie ta droga ... Wiesz powiedz mu ze ty nie jestes "każda' i widocznie zadawal się nie z takimi dziewczynami. wybacz ale on zachowuje sie jak smarkaty cham, ktory nie wie co to uczuciei mysli jajami ... zastanów się czy chcesz z nim byc ... czy nie szkoda na niego twoich młodych lat ...

Gość Robi 72
Nie wiem gdzie twoj chlopak się wychowywal, ale w naszej kulturze to meżczyzna zdobywa kobiete, zabiega o nia, daje jej kwiaty, i swoje serce na dłoni ... Mało tego staranie się o faceta jest nie bardzo przyjmowane w naszej kulturze jak powszechnie wiadomo i źle odbierane ... Pewnie duzo jest w tym twojej winy, pamietaj nie jestes jego służącą ... nie usługuj mu i nie zdmuchuj pył spod jego stóp ... nic na siłę, nie on jeden na swiecie, powodzenia 🌼

Gość Robert ...
:-D Skąd ty wytrzasnęłas takiego faceta ? :-D Ja zawsze wiedziałem, że o związek musza dbac i starać się dwie osoby ? Cos mi sie wydaje, że on ciebie lekcewazy, tylko dlaczego ? co go do tego upowaznia / Zawsze musi wiedziec, że nie on jeden na świecie i mozesz mu powiedziec ŻEGNAJ STARY... (nie wiem czy dla ciebie to nie byłoby najlepsze wyjscie)

Jeżeli facet świadomie sprawia ci fizyczny lub/i psychiczny ból, troszczy się tylko o siebie, nie ma zamiaru zwracać uwagi na Twoje potrzebny to wybacz, ale takiego skurwysyna trzeba kopnąć w dupę. Dziewczyno, co Ty robisz z takim kolesiem od dwóch lat???!!!! Jak można być z człowiekiem, który nie odróżnia seksu od gwałtu?? Koleś powinien się leczyć. Zostaw go jak najszybciej zanim dokumentnie zniszczy Ci życie i psychikę!!! Pozdrawiam.

Gość bea77
Dziewczyno uciekaj od tego faceta. Wejdz sobie na topik "czy jestes w związku, w którym partner molestuje Cie psychicznie? i poczytaj dziewczyny.