Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusski

od 12godz mam twardy brzuch

Polecane posty

Gość trusski

zaczal mi sie 36 tydz ciazy. od wczoraj od ok 21 zaczelam czuc skurcze, no ale nie byly one znowu takie bolesne i trwaly tylko po 10 sek. wzielam 2 fenetorole i poszlam spac. ale za kazdym razem kiedy budzilam sie w nocy czulam ze mam twardy brzuch... teraz tez. kolo poludnia mam jechac na badanie (nst), boje sie ze to juz... jak myslicie? prosze o odpowiedzi

Gość trusski
up......

Gość facecik taki
odpowiadam Ci tu.... jesteś w ciąży z masturbacji lub gwałtu? A wiec skoro jest ojciec tego dziecka to niech on sie zacznie interesować Toba i stanem ciąży.

Gość trusski
w ciazy jestem z milosci idioto

Gość facecik taki
skoro, tam kochająca meza żono to idź do niego po pomoc madra kobieto.

Gość facecik taki
skoro, tak to kochająca meza żono to idź do niego po pomoc madra kobieto. On zapewne bedzie wiedział co z Tobą zrobic. Nie sztuka posunąc, sztuka ponieśc odpowiedzialnośc za swoje dzieło.

Gość trusski
heh... widac ze nie masz kobiety bo jestes zalosny. moj chlopak cala noc nie spal po czym musial isc do pracy (w przeciwienstwie do ciebie - siedzisz na forum i denerwujesz ludzi .. ciekawe co ty bys zrobil gdyby twoja kobieta powiedziala ze chyba zaczyna rodzic), a teraz jade na badanie z mama...

Gość facecik taki
nie poszedłbym do pracy i natychmiast pojechałbym z zoną do ginekologa - połóżnika bo to niebezpieczny objaw! Widzisz dla mnie cieżarna zona to najwazniejsza sprawa pod słońcem! A gdy do tego dodać nadzieję i radosc o dziecku to cóż więcej trzeba. Milosc meza szczególnie wtedy jest widoczna.

Gość jakis wysyp czy co
ja bym odrazu pojechala do szpitala niz siedziala i sie martwila najwyzej by mnie do domu wyslali

Gość a ja jestem do niczego
to nie jest dobry objaw, jeśli wzięłaś leki i nie pomogło. do porodu to jeszcze pewnie daleko ale spakuj się i idź do lekarza niech cię zbada.

Gość trusski
jestem po badaniu. wyszlo ze mam juz akcje skurczowa jednak lekarz kazal mi przyjechac dopiero w poniedzialek i powiedzial ze do poniedzialku to napewno jeszcze nie urodze... takze ciesze sie chociaz weekend spedze w domu i nie mam sie juz czym denerwowac :)