Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anadonna

jaki typ urody posiada Lindsay Lohan?

Polecane posty

Gość Anadonna
NA BANK JESTEŚ WIOSNA :)

Gość Anadonna
qwrty1246869 - LATO :)

Gość qwrty1246869
no wlasnie nie.. bo mam ciemne wloski.. :/

Gość Anadonna
WIOSNA było do Kajki:) LAto do qwrty1246869

Gość kajka20
no wlasnie tez tak myslalam ze wiosna jestem...:D jeszcze mialam problem bo myslalam ze lato ewentualnie.. ale chyba nie. Ale chcialabym zebys dla pewnosci zobaczyla zdjecie, podaj maila i Ci wysle, albo na gg jak wolisz. Bardzo mi zalezy zeby sie upewnic, zdjecie brzydkie troche ale widac wlosy dobrze-kolor, oczy, cere

Gość qwrty1246869
ee lato to sa blondynki..

Gość Anadonna
qwrty1246869 E TAM : Lato: Blondynka lub szatynka ...Jeśli Pani lato jest blondynką i lubi róż, to musi być to róż delikatniejszy, stonowany, rozmyty. Jeśli zaś Pani lato ma ciemne włosy lub brązowe oczy to najlepszy jest róż typu "pink", niebieskawy róż..."

Gość Anadonna
Kajka- nie podaję danych ale możesz byc pewna że jestes wiosna ehh zazdroszczę :) rzadki typ :) i ładny

Tez sobie sprawdziłam :D...jestem wiosną...ale własnie tych kolorów zaproponowanych w ubiorze nie lubię za bardzo, zwłaszcza żółtego i pomarańczowego, a zieleń tylko w odcieniu khaki, za to uwielbiam ciemne brazy, a własnie wyczytałam, że nie powinnam :O...

Gość kajka20
Anadonna: Oki, w porzadku:) ale dziekuje za pomoc, wlasnie ja myslalam ze lato jestem bo mam szare oczy i ze wlosy pod ciemny blond podchodza itp. ale sama wiem juz ze bardziej pasuje do mnie opis wiosny. Dziekuje Ci bardzo za pomoc:) :* tylko jeszcze wlasnie mam problem, : w jakie kolory sie ubierac>>??bo za pomaranczem nie przepadam, zolty tez nie za bardzo, ostatnio polubilam zielony taki trawiasty soczysty..;) lubie beze, brazy, khaki, granat, szary czasem, bialy, czasem czarny od swieta:) Co mi proponujesz? i jeszcze o makijaz oczu szczegolnie chcialabym sie dowiedziec czegos, cienie itp.. tylko nie zolte i pomaranczowe;P

Gość Calliente
Vinga - e tam nie powinnaś brązy pasuja wiośnie byle nie chłodne ( popielate) ale jak sie dobrze w nich czujesz to sobie chodź przeciez samopoczucie najważniejsze a te rady stylistów to nie nakaz przeziez :)

Gość Anadonna
Kajka czarny biały i trawiasty soczysty - sa idealne dla Ciebie reszty nie lubisz to olej:) ja np powinnam lubic błękity a ich nie znoszę podobnie cytrynki:)

Gość Anadonna
granat, brązy tez super a na temat makijażu wkleiłam Ci mnóstwo linków z tego poszukam Ci zaraz fotek w google pań wiosen :D

Gość kajka20
:) hehe ciesze sie, :) a co z makijazem wiosny>?

Gość Anadonna
Kajka- moja sugestia - jasnoblond balejage ( tylko nie platynowy!)

Gość Anadonna
na temat makijażu wkleiłam Ci mnóstwo linków pisałam już- poczytaj :)

Gość Anadonna
Kajka Wiosna powinna podkreślać oczy bardzo delikatnie, ale zdecydowanie- w żywych, świeżych kolorach, takich jak: rozbielany brąz, jabłkowa zieleń, delikatny turkus, żółty, czy pomarańczowy. Cienie: morelowe, kakao, delikatny szary, złamana biel, kość słoniowa, złoty brąz, morela, zgaszony turkus, ciepła zieleń, od złotobrązowego do morskiego, żółty będą zawsze pasować.

Gość kajka20
jejku nie widzialam ze tyle odp.:) dzieki dzieki bardzo juz czytam.. tzn. o makijazu juz poczytalam tez troche, teraz poogladam te zdjecia o ktorych mowilas. Hmm.. z tym balejazem to pomysle troche kusi.. ja nie farbowalam wlosow chyba od 2 lat, mam swoje naturalne za ramiona troche, narazie chce zebu urosly tak to polowy plecow i wtedy zafarbuje, myslalam tez o kolorze toffi na calosc kiedys.. ale moe byc za mdly chyba.. co myslisz? wiem jedno ze jak kiedys farbowalam na blond pasemka, ktore byly bardzo jasne to nie czulam sie najlepiej bo wlasnie za jasne byly, juz lepiej mi bylo jak mialam pozniej pofarbowana calosc na braz jasny i takie miodowe pasemka:)

Gość kajka20
oj nieee, ja nie mam podobnego typu urody do tych dziewczyn z fotek!!:( one wszystkie sa tlenione blondynki, niektore w dodatku nwydaje mi sie ze sa typowym chlodnym latem, bo maja wlosy w kolorze bardzo jasny blond, popielaty, platynowy. Jesli juz to ostatnie zdjecie moze pasowac do typu wiosny... a wlosy mam podobne do Jesiki Alby takiego koloru wlasnie- szatynka

Gość kajka20
Kristanna-Loken i Charlize Theron to sa wiosny wg mnie z tych wszstkich ktore widzialam. Ale ja sama nie chcialabym farbowac wlosow w calosci na taki sloneczny blond, jak juz to moze balejaz i pasemka w takim kolorze, jakos te tlenione blondyny do mnie nie przemawiaja..:) ale dziekuje bardzo za pomoc:**;))

Gość Anadonna
to sa śliczne kobiety ja z kolei nie lubię takich nudnych myszy :) i na bank wszystkie sa wiosna ( oczy ciepła cera pap)

Gość do mnie też
A ja jaki mam typ urody: włosy blond, taki sredni ani nie za jasny anie nie ciemny mysi blond, oczy zalezy w jakim swietle, raz szare raz niebieskie, cera bardzo jasna? w dziecinstwie tez bylam blondynką

Gość według mnieeeee
lindsay lohan prezentuje wszystkie pory roku, naturalnie jest ruda z piegami czyli pani jezień, pasują do niej słoneczne blond włosy( wiosna ) ale nie skandynawski blond oraz czarne (typ zimy) z typu letniego lindsay ma tylko oczy ale pewnie soczewki nosi

Gość według mnieeeee
lind wygląda fatalnie w zimnych kolorach-nie pasuje jej platynowy blond ale czarny o dziwo tak