Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnie szka

Czy ktoś może mi to wytłumaczyc......???!!!

Polecane posty

Czy ktoś może mi wytłumaczyć jaki jest mechanizm tego że pierwszą tabletkę powinnam wziąść 1 dnia miesiączki. Czy jestem w jakis sposób zabezbieczona jeśli wezmę tabl. 2 lub 3 dnia?? Wiem że trzeba sie dodatkowo zabezpieczać ale czy to znaczy że przez tabletki nie jestem wogóle zabezpieczona??

Gość kocica898
Tabletke trzeba wziasc pierwszego dnia miesiaczki i najlepiej zapamietac sobie godzine i zawsze o tej samej brac powiem ci szczerze ze ja niemam zaufania do tabletek ani do plastrow bo zawsze morze sie cos stac i wpadniesz nawet niewiesz kiedy prezerwatywa to najleprzy sposob bo przynajmniej wiesz kiedy pekla i da sie to jeszcze uratowac

no własnie...bo ja wzięłam tabletke 2 dnia okresu i teraz sie zabezpieczam prezerwatywa.....tylko tak sobie myśle czy tylko właściwie prezerwatywa mnie zabezpiecza czy równiez w jakis sposób tabletki??

Gość porazki
kocica hehhh wez ty przeczytaj co napisalas.. morze? najleprzy? ta gumki sa super - nie czujesz faceta, przerywasz w najfajniejszym momencie.. :) polecam ;|

Gość kocica898
tabletka cie zabezpiecza i prezerwatywa rownierz a co do porazki naprawde duzo wiesz o wspolzyciu myslisz ze ja sie kocham z prezerwatywa z moim chlpoakiem niemam zadnych zabezpieczen i jakos sie trzymam trzeba uwazac ale jesli sie ktos naprawde boi to niech lepiej uzyje tej prezerwatywy nie czujesz faceta?? jaki bezsens przez rok sie kochalam z prezerwatywa a drugi bez i ja jakos nieczuje roznicy zalezy tez jaka zalozy bo sa rozne to facet czuje roznice i daltego woli bez prezerwatywy i bez sie szybciej spuszcza!

Gość 121212121212
no własnie dla faceta jest różnica..... tabletki dają 99,8%skuteczności,to jest dużo lepsza metoda niż te inne......że niby gumka pęknie i da się to uratowac,no nie wiem..... nie ma czegoś takiego jak 100%skutecznej anty..... atosunek przrywany to nie jest dobra metoa anty....trzeba wyczuć moment,a wiadomo że przed wytrskiem tez wydziela się płyn i tam też są plemniczki,a poza tym to nie jest zdrowe dla faceta....takie wyciągania w najlepszych momentach....bedzie miał później kłopoty "na starośc" - potwierdzone naukowo :)

Gość 121212121212
aha co do pytania, tabletki należy brać w pierwszy dzien okresu bo wtedy nas chronią skutecznie tak jak powinny....jeśli weźmiesz w inny juz nie chronią Cię tak i należy się zabezpieczać przez 7 dni aby zaczęły działac tak jak powinny.....

Czyli dobrze robie że zabezpieczam sie prezerwatywa....... Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jezeli prezerwatywa nie pęknie, nie zsunie się to czy jest mozliwość zeby zajsć w ciąże...???