Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Czemu przeciwnicy Giertycha są tacy prymitywni?

Polecane posty

Nie potrafią podać chociaż jednego merytorycznego argumentu przeciw niemu, tylko potrafią go obrażać?

Gość wszechpolko
doczekasz się linczu

Gość bulbabulbabulbabulbabulbabulba
G. jest prymitywny :P

Gość wszechpolko
"G. jest prymitywny " No it en post potwierdza to, co napisałam przed chwilą.Nie potraficie podać chociaż jednego merytorycznego argumentu przeciw niemu, tylko go nie lubicie "bo tak"

Gość Rurouni Kenshin
Czy możesz podać jakiś konkretny przykład nieuargumentowanego, prymitywnego obrażenia Giertycha?

Gość ostrożniemijajKalisz
lewactwo-robactwo

...to przsykre, ale wszechpolka ma częsciowo racje. Niektorzy ludzie nie lubia giertycha tylko dlatego, ze jest przedstawicielem wladzy. co gorsza - ministrem edukacji (w dodatku z rtamienia lpr). czesto osoby, ktore sa przeciwne giertychowi to \'kinderpunki\' albo pseudo: - anarchisci... - satanisci... Ogolnie margines spoleczny z mysla przewodnia \'wino!\'. Chodzilam do gimnazjum...wiec wiem. nie mam nic do czlowieka (gietycha), tylko do jego niektorych postanowien. wiem, ze wiele osob nie moze sobie pozwolic na to, zeby wydac kilkaset zlotych na mundurek... Tym bardziej, ze wiem ile te firmy sobie licza... dla przykladu, za koszulke polo - 30 zl;/ w dodatku z lichego materiału, bo po przymierzeniu przez 4 osoby byla maksymalnie rozciagnieta.... zdzierstwo i szajs. tyle. ahah, co gorsza - szkola nie moze oglosic przetargu na wykonawce \'stroju szkolnego\', bo to nie szkola jako instytucja bedzie za to placic tylko rodzice. niby prywatnie. wiec firmy krawiecki moga bezkarnie podbijac stawki. slicznie prawda?

Gość Rurouni Kenshin
No wiesz, wyborcy różnych partii na wielu forach sie wzajemnie obrażaja:o nie mów że nie widzisz, ze zwolennicy LPR obrażaja czasami zwolenników lub polityków innych partii. Nie mniej nie należy traktować zbyt poważnie anonimowych tekstow (oba jak widać silinie uargumentówane:O ) typu "G. jest prymitywny ", "lewactwo-robactwo" itd

Gość bo to w niektórych kręgach
widać jest modne nienawidzić Giertycha, jeśli nawet co niektóre osoby, podejrzewam by go nie rozpoznały:D :classic_cool:

Gość Rurouni Kenshin
Giertycha trudno jest nie rozpoznać:D równie dobrze mozna powiedziec ze w niektórych środowiskach modne jest nienawidzieć ludzi zwiazanych GW

jeszcze sie pytasz czemu go nie lubimy?:/ jest nietolerancyjny, ma problem z ludzmi o innym wyznaniu czy orientacji, jest fanatykiem religijnym i idiota -zreszta to chyba rodzinne(np. cala ta afera z tym ze teoria ewolucji jest nieprawdziwa i ze w szkole powinni uczyc kreacjonizmu!!!-to smieszne), ma problem z tym ze polska jest czescia europy i mamy miec wspolne prawo itd., oraz ma glupie pomysly: np te mundurki-gdyby szkoly np kazaly chodzic w koszulach i zakietach/marynarkach +krawat z napisem szkoly czy cos w tym stylu i dzinsy lub zwykle dlugie ciemne spodnie wyszloby znacznie taniej, albo amnestia maturalna-jest niesprawiedliwa wzgledem tych ktorzy zdali wszystko, a nowa lista lektur wogole nie jest potrzebna,ale wycial pare i za to chce wcisnac 4 powiesci sienkiewicza i biografie papieza-ktorego chce zaznaczyc bardzo szanowalam ale uwazam to za przesade pewnie moglabym napisac cos jeszcze ale mam nadzieje ze tyle ci wystarczy