Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poderwać jakąś Napisano Lipiec 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Jak to się robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jA ODPOWIEM Napisano Lipiec 7, 2007 Odpowiem na wszytkie twoje pytania: STRZELIĆ SE W LEB ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poderwać jakąś Napisano Lipiec 7, 2007 nie wiem...jestem dziewczyną....ale najważniejsze jest żeby zacząć rozmowe z daną kandydatką na dziewczynę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *słoneczko*x* Napisano Lipiec 7, 2007 jak widzisz jakąś dziewczyne samotnie siedząca na przystanku , podejdz, spytaj sie o cokolwiek(czas, jak do jechac do punktu X, cokolwiek) a potem nawiąż rozmowe, popros o numer tel. i tyle, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Myślisz że mi tak da numer telefonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WYGLADAC Napisano Lipiec 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *słoneczko*x* Napisano Lipiec 7, 2007 wszystko zalezy od tego jak pociągniesz rozmowe, jesli ją zainteresujesz swoją osobą to TAK! ale uwaga! musisz byc pewny siebie, bardzo pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfse Napisano Lipiec 7, 2007 czyli nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 7, 2007 e tam, moze jak nie bede taki bardzo pewny siebie to tez sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaragitara Napisano Lipiec 7, 2007 no wlasnie o to chodzi,ze pewni siebie sa sexy... ale nie myl tego z bezczelnoscia. ja wyrwalam swojego faceta jak mial dokladnie 23... wczesniej mial jakies szczeniackie zwiazki w wieku 15 lat, wiec nie trac nadziei:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 7, 2007 pewni siebie sa sexi ja czasem jestem pewny siebie, zwlaszcza jak mi sie dana dziewzyna nie podoba:) ale w sumie z wiekiem to i przy tych ktore mi sie podobaja jestem coraz bardziej pewny siebie. a wiecie dlaczego? bo sobie mysle, a co mi tam, zabawnie bedzie jak bedzie jakis przypał, czyż nie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sp...laj i przestań nudzić Napisano Lipiec 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaragitara Napisano Lipiec 8, 2007 dodam,że miało to miejsce na pielgrzymce a mój wybranek jest klerykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach